|
Dziêkujê za grê i ¿yczê powodzenia. |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Zmak

Do³±czy³: 25 Wrz 2004 Posty: 1317
|
|
Wys³any: 2008-05-30, 20:36 Dziêkujê za grê i ¿yczê powodzenia.
|
|
|
W grudniu 2004 zacz±³em graæ w lidze B8, wtedy pokój nazywa³ siê www.zastepcza.prv.pl. Potem zapisywa³em siê do nastêpnych lig i nieprzerwanie gra³em do tej chwili. W tym czasie mia³em zaszczyt zmierzyæ siê z wieloma znakomitymi przeciwnikami. Bezinteresowana gra maj±ca na celu zdobycie dobrego miejsca w lidze by³a ciekawa i atrakcyjna. Ostatnio jednak wiele siê zmieni³o.
Rezygnujê z gry w ligach. Czy kiedy¶ tu jeszcze wrócê? Tego nie wiem.
Dziêkujê wszystkim za grê i ¿yczê powodzenia. |
| Ostatnio zmieniony przez Zmak 2008-05-30, 20:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dieter [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-30, 21:58
|
|
|
Wiele razy mia³em czelno¶æ byæ Twoim przeciwnikiem i nie raz, nie dwa roz³o¿ony zosta³em na ³opatki.
Oby nadal trwa³y Twoje chêci do tworzenia turnieji jak równie¿ zami³owanie do samego bilarda.
Do zobaczenia towarzysko przy stole. |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
Do³±czy³: 27 Lip 2005 Posty: 1299
|
|
Wys³any: 2008-05-31, 09:26
|
|
|
Zmaku,....czytam i nie wierzê,..... dla mnie to niepowetowana strata dla tego serwisu
Twoja kultura osobista, zaanga¿owanie w prowadzenie turnieji oraz uczestnictwo w wielu ligach......
¯yczê Ci ¿eby Twoja rzeczywisto¶æ bez bilarda by³a równie udana ..... w koñcu po tylu latach nie jest ³atwo zrezygnowaæ- co¶ o tym wiem.
Dziêki za wspólne mecze które zawsze sta³y na najwy¿szym poziomie.......
Powodzenia |
|
|
|
 |
kazik013 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-31, 09:53
|
|
|
| Naprawdê przykro, tym bardziej, ¿e zaczynali¶my przygodê z Info w podobnym czasie. Dziêkujê za wszystkie rozegrane mecze i ¿yczê powodzenia dalej. |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2008-05-31, 10:10
|
|
|
Zmaku gra³e¶ tu kilka lat,
otwieraj±c niektórym okno na bilardowy ¶wiat.
Zdecydowa³e¶ siê zrezygnowaæ,
wszystkim podziêkowaæ.
Dziêkuje i ja,
z Tob± zawsze by³a wspania³a gra.
Zgadza siê, wiele w serwisie ostatnio siê zmieni³o,
a do Twojego odej¶cia przyczyni³o.
Mam nadziejê, ¿e mi³o ten czas wspominasz
i o ludzikach z bilarda nie zapominasz.
Spotkanie w Kutnie mamy ustalone,
wiêc do zobaczenia tam, a nie na wirtualnym stole.
...
Szkoda, ¿e tak wysz³o. |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
lobuziarkaaa [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-31, 11:22
|
|
|
Bu¼ka Zmaku Trzymaj siê |
|
|
|
 |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
Wys³any: 2008-05-31, 13:21
|
|
|
Je¿eli Zmak wraz z karier± ligow± koñczy karierê organizatora na Info to strata to dla serwisu niepowetowana
Nie znam szczegó³ow ani powodów decyzji - wiem jedynie, ¿e dla mnie osoba Zmaka by³a Ikon± tego serwisu, z Nim dane mi by³o zorganizowaæ pare przedsiêwziêæ, mia³am tez przyjemno¶æ zaprzyja¼niæ sie z Nim bardziej prywatnie
Je¿eli Twa decyzja Zmaku jest ostateczna i nie podlega negocjacjom to pozostaje mi j± jedynie uszanowaæ - niemniej ja u siebie walczy³abym jak lwica by zatrzymac admina Twojego pokroju dalej na stanowisku.... a mo¿e da siê jeszcze co¶ zmienic
W ka¿dym razie ¿yczê Ci jak najlepiej i mam nadziejê, ¿e znajomo¶æ z Tob± przetwa mimo planowanej przez Ciebie abstynencji bilardowej - szacunek Zmaku - bu¼ka :* |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2008-05-31, 15:06 Dziêkujê Ci Zmaku
|
|
|
I ja równie¿ chcia³em podziêkowaæ za wszystkie te lata spêdzone w tym serwisie, za du¿y wk³ad w rozwój i istnienie Bilardów.Info oraz ¿yczê wszystkiego najlepszego na najbli¿sze oraz te dalsze dni. Trzymaj siê Zmaku  |
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
grzechoo16 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-31, 15:11
|
|
|
poprostu szok...
Jak napisa³e¶ "Rezygnujê z gry w ligach" to pomy¶la³em, ¿e zostaniesz jako organizator, administrator lecz kolejne zdania raczej odrzucaj± te my¶l.
Zawsze mog³em liczyæ na Twoj± pomoc. Sporo siê od Ciebie nauczy³em bêd±c adminem. Dziêki Ci za to! Szacunek |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-31, 15:41
|
|
|
oOooOOoooooOOoOo Zmaku ;>
Mam nadzieje ze tylko w ligach, bo Ty¶ Zmaku MOTOREM ca³ego serwisu :) Dzieki równie¿ za wspania³± rywalizacjê jak i rozmowy na ró¿ne tematy. Tak jak Magda napisala - Jestes Symbolem serwisu i zawsze nim bêdziesz. Krotko mowi±c jestes LEGEND¡ |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-31, 16:55
|
|
|
Dziêki Zmaku za wszystko. Rozpisywaæ siê nie bêdê, bo wymieniaj±c móg³bym o czym¶ zapomnieæ. A by³o by co wymieniaæ. Ty rezygnujesz, ja ju¿ prawie nie gram, ale mam nadziejê, ¿e jeszcze kiedy¶ spotkamy siê przy wirtualnym stole Trzymaj siê ciep³o |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wys³any: 2008-05-31, 17:12
|
|
|
To co siê Zmakowi nale¿y ........to na pewno turniej na jego po¿egnanie.....wiêc Admini to dzie³a ......sam dajê 200K . |
|
|
|
 |
Zmak

|
|
Wys³any: 2008-05-31, 20:05
|
|
|
Dziêkujê wszystkim za dobre s³owa. Chwile spêdzone z Wami pozostan± w mojej pamiêci na zawsze. Nie przesta³em graæ w bilki wiêc niew±tpliwie z wieloma z Was jeszcze nie raz zagram.
Mia³em o tym napisaæ pó¼niej ale ¿eby nie by³o niew³a¶ciwych domys³ów napiszê teraz. Czerwiec jest ostatnim miesi±cem mojego sprawowania funkcji organizatora i administratora. Z³o¿y³o sie na to wiele ró¿nych przyczyn zwi±zanych z grami online i serwisem wwwBILARDYinfo. Nie bêdê ich wymienia³ i proszê mnie o to nie pytaæ. |
_________________ ZAPISZ SIĘ DO WYBRANEJ LIGI Zapraszam. |
|
|
|
 |
lordvader200 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-01, 00:05
|
|
|
Dzieki za wszystko . Szkoda ..... |
|
|
|
 |
Limfanatic [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-02, 07:33
|
|
|
| Szkoda ¿e wzorowy organizator odchodzi... mam nadziejê ¿e nie pope³nicie b³êdu i wybierzecie normalnego nastêpce :) |
|
|
|
 |
Kufix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-02, 07:42
|
|
|
Wspania³y organizator, bardzo dobry gracz, ciê¿ko zliczyæ ile razy Mi pomaga³e¶...
Spora strata dla serwisu
Mam nadzieje, ¿e pogramy jeszcze nie raz
Szacunek Zmak |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wys³any: 2008-06-02, 11:13
|
|
|
HALLO! Szanowni Admini
Zaproponowa³em turniej na po¿egnanie Zmaka...... rozumiem ¿e jego odej¶cie to jeszcze nie koniec ¶wiata ale zawodnikowi i organizatorowi który po¶wiêci³ nam tyle czasu chyba siê to nale¿y....?
Bardzo proszê o jak±¶ reakcjê .... gdy¿ milczenie jest chyba najgorszym wariantem...... w koñcu ma byæ tort i piwko ( to wirtualne niestety )...
Stawkê na sponsoring podwy¿szam do 250k |
|
|
|
 |
KIGAM3 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-02, 12:16
|
|
|
| JAK ju¿ pisa³em ZMAKU wiela szkoda!!!ALE zagramy pewno jesio nie raz hyhyhy w koñcu bilard to nie tylko B.INFO!!! |
|
|
|
 |
Limfanatic [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-02, 15:11
|
|
|
| CJINCLNJMO napisa³/a: | Zaproponowa³em turniej na po¿egnanie Zmaka...... rozumiem ¿e jego odej¶cie to jeszcze nie koniec ¶wiata ale zawodnikowi i organizatorowi który po¶wiêci³ nam tyle czasu chyba siê to nale¿y....?
|
Mogê do³o¿yæ 100k, turniej oczywi¶cie musia³by siê odbyæ na dziew±tce :) Innej opcji nie widzê. |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-02, 15:26
|
|
|
ja moge zrobic turniej tylko jaka odmiana bilka? : P
znajde czas to napisze wtedy dzien i godzine chyba ze kto inny bedzie mial |
|
|
|
 |
DannyCh [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-02, 15:52
|
|
|
A ja my¶lê ¿e nie powinni¶my siê ograniczaæ do jednej odmiany bilka :)
Pamiêtacie ? To Zmak powo³a³ do ¿ycia Ligê 5 Bilardów , jedyn± w swoim rodzaju na ¶wiecie. My¶lê zatem ¿e Turniej 5 Bilardów by³by czym¶ fajnym :) |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wys³any: 2008-06-02, 19:17
|
|
|
No i wreszcie siê co¶ ruszy³o ..... Daniel b.dobry pomys³ ! Ustalcie tylko kiedy ( bo gdzie wiadomo ) i jedziemy
Mo¿e to bêdzie niez³a promocja tej odmiany naszej ligi i godziwe po¿egnanie jej autora |
|
|
|
 |
Limfanatic [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-03, 14:52
|
|
|
| Cytat: | | To Zmak powo³a³ do ¿ycia Ligê 5 Bilardów , jedyn± w swoim rodzaju na ¶wiecie. My¶lê zatem ¿e Turniej 5 Bilardów by³by czym¶ fajnym :) |
By³oby sporo walkowerów :)
Jestem za b9 dalej. |
|
|
|
 |
Mackal21 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-04, 14:31
|
|
|
Ja te¿ rezygnujê.
Gra³em tu od listopada 2004 wiêc przesz³o 3 lata.
Dziêki za wszystko. |
|
|
|
 |
Zmak

|
|
Wys³any: 2008-06-04, 19:09
|
|
|
Nie mówiê ¿egnaj Mackal, powiem cze¶æ. Mam nadziejê, ¿e jeszcze siê spotkamy.
Kolejny kawa³ historii wwwBILARDYinfo odchodzi. To ju¿ chyba jaka¶ rewolucja. Ciekawe co bêdzie po wakacjach
Powodzenia ¿yczê w realu i mam nadziejê, ¿e czasem zajrzysz tu i tam |
|
|
|
 |
Mackal21 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-04, 22:21
|
|
|
Tobie Zmak ¿yczê tego samego ,bo jeste¶ jedn± z osób z któr± twój nick kojarzy siê nie tylko z tym serwisem ,ale w ogóle z wirtualnymi bilkami .
A zagl±daæ bêdê raz po raz i mo¿e nawet go¶cinnie zagram w jaki¶ turze.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
kb_3riseFast [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-05, 07:37
|
|
|
| Zmak i Mackal - jedni z najbardziej cenionych przeze mnie graczy w tym serwisie. Zawsze fair i zawsze z kultur±. Jedno co moge powiedzieæ to szkoda. Serwis duzo straci bez Was , szczególnie bez Zmaka jako organizatora. Choæ mam inny pokój na snookerze , chêtnie dorzuce siê do puli turnieju po¿egnalnego Zmaka z wyrazami podziêkowania za to co zrobi³. Pozdro. |
|
|
|
 |
Seraphimka [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-07, 18:19
|
|
|
Zmaczku , szkoda ¿e zamierzasz odsun±æ siê trochê od spraw zwi±zanych z BILARDY.INFO,
My¶lê ¿e ¿egnaæ siê nie ma sensu bo nie raz tu wrócisz , jak ka¿dy z nas :)))
Ale na pewno nale¿± Ci siê du¿e podziêkowania za Twój wk³ad w ten serwis :)
Ja ze swojej strony chcia³abym serdecznie za wszystko podziêkowaæ ;)) |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2008-09-29, 10:45 Rezygnacja z lig
|
|
|
Witajcie, chcia³em poinformowaæ prowadz±cych oraz graczy o mojej rezygnacji ze wszystkich lig, w których bra³em udzia³, tj.: Liga UK 2004, Liga b9 2004, Liga Snoookera 2004 oraz Ligi 5 Bilardów .
Ka¿da liga na swój sposób by³a mi bliska i z ka¿d± bêdê mia³ mi³e wspomnienia. W ka¿dej lidze osi±gn±³em mniejszy lub wiêkszy sukces .
Je¶li chodzi o kulisy rozstania - po rozgrywkach czerwcowych postanowi³em odpocz±æ od bilek, grywa³em sobie tylko turki na nowej b9 i uk. Teraz kiedy wystartowa³a stara, dobra odmiana bilek... hmm stwierdzi³em, ¿e nic w tej grze mnie nie poci±ga, nie czujê ¿adnej satysfakcji z gry, nie sprawia mi to rado¶ci a co najgorsze... nie wkurza mnie jak przegrywam. Po prostu wypali³em siê...
Chcia³em baaaardzo podziêkowaæ tym organiazatorom, z którymi mia³em przyjemno¶æ a wiêc: Liga UK: ka³asz i Darek , Liga b9: karpiu i Zmak , Liga Snookera: Kipcior i Yzer , L5B: Zamk .
Nie zapominam tak¿e o Lidze b8 2004, w której go¶ci³em najkrócej. Dziêki Daniel , Kaba i Natalka .
Dziêki wszystkim graczom, z którymi mia³em przyjemno¶æ toczyæ boje o najwy¿sze stawki i te o utrzymanie .
Dziêki graczom z ligi snookera, która zawsze by³a i bêdzie najbli¿sza mojemu sercu .
Nie wykluczam powrotu do gier, bo z tego nie rezygnujê... Mam nadziejê, ¿e spotkamy siê nie raz i nie dwa.
A chcia³em równie¿ przeprosiæ graczy, którym podpad³em - przepraszam i podziêkowaæ tym, którzy stosowali siê do zasady "fair play" - dziêkujê.
Nie mówie ¿egnam bo nadal bêdê pe³ni³ funkcjê organizatora.
Nie wykluczam równie¿ powrotu do lig co by to niektórym s³uc "dupkê"
Pozdrawiam i powodzenia wszystkim. |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2008-09-29, 10:57 Dziêki Maniek
|
|
|
Dziêkujê Ci Mañku za wieloletni± grê w lidze B8UK i wcze¶niej w B14 i dobrze, ¿e nigdzie nie wyje¿d¿asz tylko nadal bêdziemy w kontakcie. Je¶li nie czu³e¶ ju¿ wkurzenia po przegranej to faktycznie gra o stawkê przesta³a Ciê poci±gaæ. Rozbrat z bilkami na d³u¿szy czas mam nadziejê dobrze Ci zrobi, by powrót by³ satysfakcjonuj±cy.
Dziêki za grê i trzymaj siê.  |
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
 |
|
|