|
Zlot Info... |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
Wys³any: 2008-02-01, 02:07 Zlot Info...
|
|
|
Witajcie
Nie wiem czy nie bedzie to nietaktem je¶li te s³owa wyjd± ode mnie ale pozwolê sobie na nie
Z tego co siê orientujê na starym forum istnia³ temacik, który mówi³ o planowanym zlocie graczy Info  z tego co pamiêtam miejscem spotkania mia³ byæ Kraków  termin - marzec
Poniewa¿ jestem na ¶wie¿o po trzydniowym zlocie w Zakopanym i utrzymuje mi siê stan podniecania tamtym wydarzeniem oraz mam ma³y g³ód poznania paru osób, z którymi symaptyzujê na tym pokoju chcia³am zapytac ....
Czy zlot Info w krakowie w marcu tego roku jest aktualny
Zaplanowa³abym urlopik i takie tam .......
Odezwijcie siê - pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 13:31
|
|
|
moze byæ ciezko :)
gospodarz (dziecko neostrady :P) Krakowa chyba sie boi i nie zawita ... :(
moze kto¶ sie orientuje jak tam z lokalami w Krakowie ?:P bo ja nie mam pojêcia...
przyda³by sie jaki¶ nocleg... i knajpa gdzie bedzie mozna wypiæ piwko i pograc ;)
Pzdr |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2008-02-01, 14:15
|
|
|
tu ju¿ musz± wykazaæ siê krakowiacy, nie wiem jak Kaba ale jest jeszcze nadzieja w Eli, Darku oraz ostatnio rozmawia³em z kb, który wykaza³ zainteresowanie i spyta³ mnie co trzeba by³oby zorganizowaæ... nie wiem czy by³y to s³owa rzucone na wiatr ale...
czekamy na sugestie ludzi z grodu Kraka |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
| Ostatnio zmieniony przez Maniek_Kutno 2008-02-01, 14:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 14:48
|
|
|
s± 3 kluby (mo¿e wiêcej dok³adnie nie wiem) + FANTASY PARK (hihi)
Cue Bar
adres: ul. Mogilska 35
ceny: 15 PLN/h, trening za po³owê ceny
sto³y: snooker i pool
Loch Ness
adres: ul. Warszawska
ceny: 12 PLN/h
sto³y: snooker i pool (podobno nienajlepszy stan )
Frame
adres: ul. Smolki 11a
ceny: 15 PLN/h, trening za po³owê ceny
sto³y: snooker i pool
otwarte:
PN - SB od 11 do ostatniego klienta
ND od 14 do ostatniego klienta
(info dla woza piwo po 5z³ )
Fantasy Park
adres: Al. Pokoju (jak siê dobrze orientuje ;P)
ceny: 17 PLN/h do 17 , 25 PLN/h po 17
sto³y: pool
inne gry: krêgle i wiele automatów
noclegi dam pó¼niej :>
pogadam z kb bo sam tu nie zadzia³am |
|
|
|
 |
langenord [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 15:22
|
|
|
| Lochness chyba raczej odpada Kaba bo tam jest jeden stol snookerowy, jedynie i a¿ du¿ym plusem tam jest tanie piwo :P. Fantasy parki fajna propozycja ale minusem jest brak sto³ów snookerowych o ile sie dobrze orientuje. Wiec to zalezy jaki ten zlot ma miec charakter i jakie czynniki musza byc spelnione, ja mieszkam w krakowie wiec moge poszukac fajnych propozycji ale musze wiedziec czy to ma byc lokal z naciskiem na tanie piwo czy na sto³y bilardowe. Wiem, ¿e najlepiej by by³o ¿eby to i to by³o atrakcyjne. |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 15:39
|
|
|
| zgadza siê w fantasy parku s± tylko sto³y do poola ale mo¿na mieæ pewno¶c ¿e nie bêdzie brakowa³o :P bo jest ich z 30 jak siê nie myle |
|
|
|
 |
kb_3riseFast [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 16:10
|
|
|
Witam :)
No wiec ja chetnie zawitam na zlocik tym bardziej jak ma sie odbyc w moim miescie :)
Co do klubów to polecam 2 w których bylem i sobie chwalê :
Cue Bar - bardzo profesjonalny klub. Kilka stolow do bilka jak i do snooka. Cena za stol do snooka 15zl/h , w bilka tam nie gralem wiec nie wiem , byc moze za stol do bila jest taniej.
Ogólnie bardzo porz±dny klub , fajny wystrój i atmosferka
Klub Studio ( na miasteczku AGH ) - 5 sto³ów do bilarda zwyk³ych plus jeden du¿y. Zwykle bodajze 8zl / h ; duzy 10zl. Maj± bile do snooka i mozna grac nimi na stolach do bilka co jest bardzo fajne bo jak wiadomo na stole do snooka ktos kto malo co w niego gral wiele nie zdziala :) A tu mozna nawet jakiegos brejka fajnego ugraæ. Oprócz tego bardzo fajne imprezki sie tu odbywaj±. Jest to duzy klub jeden z wiekszych w krakowie jesli chodzi o imprezy. Wiele czasu w nim spedzilem i mozna powiedziec ze znam go jak wlasna kieszen :) No i piwo nie jest drogie. Typowy studencki klimacik :)
Ogólnie w obu klubach jest mozliwosc rezerwacji telefonicznej sto³ów takze z tym wogole nie ma klopotu.
W fantasy parku tez jest calkiem przyjemnie i fajne imprezki tam s± nawet jednakze ciut drogo bym powiedzia³ :) Z 30 stolow przesadziles. Ok 15-20 jest. |
| Ostatnio zmieniony przez kb_3riseFast 2008-02-02, 06:29, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-02-01, 17:33
|
|
|
Heh no i widzê, ¿e co¶ siê ruszy³o
Nastêpna rzecz co widzê to, ¿e tu sami zawodowcy bilardowi równie¿ na ¿ywo Oki od jutra zaczynam trenowaæ bila w realu bo wstyd bedzie niemniej mam nadzieje, ¿e jakie¶ inne atrakcje tez zaplanujecie
Mi tam bardziej niz na bilu zale¿y na bardziej namacalnym (w dobrym tego s³owa znaczeniu ) poznaniu Tych co mnie tu obijaj± sobie na miêtko w ró¿nych ligach |
| Ostatnio zmieniony przez magdagp 2008-02-01, 17:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 18:06
|
|
|
zgadzam sie z Madzi± ;)
mozna zagraæ jedn± partyjke i skoczyæ na jakie¶ balety :PPPP
z tego co napisane powyzej... najbardziej atrakcyjny dla mnie jest klub Studio ;)
ale to tylko moje zdanie... jeszcze zobaczymy jak z terminem ;) ale wyrazam jak najbardziej chêci na stawienie siê na zlociku |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
Do³±czy³: 27 Lip 2005 Posty: 1299
|
|
Wys³any: 2008-02-01, 18:24
|
|
|
| Kraków bez w±tpienia piêknym miastem jest ( no i z Gdañskiem zaprzyja¼niony), a i do ukochanych Tater blisko :)....ale od 3miasta kawa³eczek eh..... :)....obaczymy, obaczymy :D fajnie by by³o kija z szafy wyci±gn±æ i go odkurzyæ :D |
|
|
|
 |
karp88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 19:44
|
|
|
| langenord napisa³/a: | | musze wiedziec czy to ma byc lokal z naciskiem na tanie piwo czy na sto³y bilardowe. |
Zdecydowanie na tanie piwo |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wys³any: 2008-02-01, 20:01
|
|
|
i drinki :)
muszê siê nauczyæ nowych zagrañ by znów czym¶ zemka i tomka zaskoczyæ :D |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 21:37
|
|
|
to mówisz ¿e zemek i tomek rotacje maj± opanowane?? |
|
|
|
 |
bigD [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 21:40
|
|
|
| Witam, co do Eli i Darka to ostatnio zajêci i nie wiem czy znajd± czas na za³atwianie, z opisanych klubów by³em we "FREJM" spokojna atmosferka, cisza, piwko, niedaleko jest hostel, praktycznie zaraz za rogiem, wiec by³y by noclegi, gdzies tam jest tez pizza hut, do centrum (czyt. rynku) jest niestety kawa³eczek blizej do kazimierza gdzie tez mozna sie zabawic. Postaram sie sledziæ temat i wmiare mozliwi¶ci s³uzyæ pomoc±, choæ nie jestem rodowitym krakowianinem i za krótko tu mieszkam. |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wys³any: 2008-02-01, 22:24
|
|
|
Kaba niech oni siê wypowiedz± kto co ma opanowane
czas my¶leæ nad konkretn± dat± tego spotkania;)
zemek i haber vel JohnnyDepp pewnie bêd±, nie wiem jak karpik i Darek ale fajnie z dolno¶l±skiego by³oby siê wybraæ tak± ekip±
osobi¶cie ju¿ nie moge siê doczekaæ spotkania, mo¿e uda siê na ¿ywo "skopaæ ty³ek" w snooka kb
ja proponujê termin 7-9 marzec
8 marzec dzieñ kobiet, 9 marzec moje urodziny i wszystko gra |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 22:58
|
|
|
| byle nie koncowka bo wtedy moge nie byc ... poczatek pasuje :D |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 02:24
|
|
|
rotacje to ja mam opanowane :D ale gorzej z bilkami :)
podstawa to jaka¶ dobra imprezka |
|
|
|
 |
Latin_Soul [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 18:42
|
|
|
Tylko Tomek tu do rzeczy gada :D
Co do pana KaBy to ja ju¿ w Kraku ostatnio by³em i siê umawia³em :P
Ale to,¿e zacz±³ padaæ deszcz przeszkodzi³o mistrzowi siê spotkaæ,bo siê ba³ pewnie o kabelki od modemu i zakleja³ |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 18:48
|
|
|
heh niech wam bêdzie ba³em siê ;] pisa³em CI w ¶rode ¿e le¿e w ³ó¿ku bo jestem chory wsta³em z ³ó¿ka w sobote w niedziele chcia³e¶ siê spotkaæ a ¿e deszcz napieprza³ to postanowi³em nie wychodziæ by nie byæ spowrotem chory ale jak uwa¿acie ¿e siê ba³em to mnie to tam lotto ;] napisa³em CI ¿e jak dasz radê b±d¼ w marcu na zlocie
i zmieñ podpis pod nickiem bo organizatorem nie jeste¶ |
| Ostatnio zmieniony przez KaBa89 2008-02-02, 18:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Latin_Soul [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 20:50
|
|
|
Jak siê t³umaczy
Spoko spoko nic siê nie sta³o |
|
|
|
 |
HOOLLAND [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-03, 13:46
|
|
|
| Bêdê napijem siê dobrej wódki!!!!! Mam nadzieje :) |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-03, 14:54
|
|
|
| Do wódki to ja pierwszy :D |
|
|
|
 |
zemeckis
Do³±czy³: 10 Maj 2004 Posty: 52
|
|
Wys³any: 2008-02-04, 00:36
|
|
|
| Cytat: | 8 marzec dzieñ kobiet, 9 marzec moje urodziny i wszystko gra |
a wiec juz wiemy kto stawia flaszke :D
My z Deppem na 90% bedziemy, moze jak zakon swietego tomasza bedzie laskawy to Wolasa tez uda sie zabrac. Takze mozemy tylko wstepnie zadeklarowac nasza obecnosc, a termin zalezy od gospodarzy jak im pasuje. Jezeli chodzi o dni 8-9.03. to nam jak najbardziej pasuje.
pozdrawiam i czekam na wypowiedzi kolejnych zainteresowanych. |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-02-04, 15:45
|
|
|
| zemeckis napisa³/a: | Cytat:
8 marzec dzieñ kobiet, 9 marzec moje urodziny i wszystko gra
a wiec juz wiemy kto stawia flaszke :D |
Czy kolega zemeckis co¶ sugeruje
Póki co jedyn± kobiet±, która sie wypowiedzia³a w tym temacie jestem ja
O tempora o mores..... to ja mysla³am, ¿e prawie ca³kiem bezgotówkowo przy tylu gentelmenach ten zlot opêdzê a tu takie za³o¿enia
Co do terminu - ca³kiem przyjemny ten termin i ca³kiem ju¿ bliski - dzia³ajcie |
|
|
|
 |
zemeckis
Do³±czy³: 10 Maj 2004 Posty: 52
|
|
Wys³any: 2008-02-04, 16:07
|
|
|
| Bardziej na mysli mialem Manka :) |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wys³any: 2008-02-04, 17:03
|
|
|
| bêd± fajne prezenty, bêdzie flaszka ;) |
|
|
|
 |
Kufix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-05, 17:38
|
|
|
Mam nadzieje, ¿e i Mnie siê uda zjawiæ na nabli¿szym zlociku. Chcia³bym poznaæ tych, którzy Mnie tak ogrywaj± w bilki (muszê z Nimi powa¿nie porozmawiaæ) i tych których i Ja fartem ogrywam Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Ania24051986 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-06, 18:24
|
|
|
mnie nie bêdzie:D sie wszyscy ciesza:PPPP
ale szczerze to daleko no |
| Ostatnio zmieniony przez Ania24051986 2008-02-07, 08:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Coffe.Shop! [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-06, 21:19
|
|
|
Witam. Op³aca³o sie pogrzebaæ troche na forum , i ja bym sie pisa³ na taki zlocik,chcia³bym poznaæ tych co zawsze mnie ogrywaj± Pozdrawiam |
|
|
|
 |
 |
|
|