Uwaga na nick! |
Autor |
Wiadomość |
Zmak

|
|
Wysłany: 2008-04-04, 20:31 Uwaga na nick!
|
|
|
By? kiedy? problem z naci?gaczami, którzy zak?adali nicki podobne do znanych osób lub podawali si? za ich znajomych próbuj?c np. wy?udzi? W$. Nie dajcie si? na to nabra?. Pisz? o tym poniewa? 1 kwietnia kto? zacz?? gra? na nicku Zmak1 Nie mam z tym nic wspólnego. |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-05, 01:09
|
|
|
No to ja z góry napisz?, ?e je?li kto? poda si? za mnie, to napiszcie mu serdeczne "spadaj". |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-04-05, 07:26
|
|
|
Mojego raczej nie podrobi? , ale jakby co to o kas? nigdy nie prosz? wi?c to nie b?d? ja |
|
|
|
 |
Kufix [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-05, 08:41
|
|
|
dobrze, ?e Ja nie mam ju? z tym problemów:) po?yczy?em kiedy? znanemu graczowi 400k i okaza?o si?, ?e mu si? w?amano na konto:/ od tamtej pory mam 0 $ na koncie, bo nie lubi? takich sytuacji typu, " po?ycz $ oddam 2 razy tyle". Gra o wirt. $ zmieni?a bilard nie do poznania Dlatego nie grywam ju? w turniejach, a czerpie przyjemno?? z gry w ligach........, i pozwole sobi? ju? napisa? "Naszym serwisie", Pozdrawiam wszystkich graczy bilardy.info. |
|
|
|
 |
reebok_CFC [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-05, 13:51
|
|
|
moje nicki juz byly podrabiane hehe, ja nigdy nie prosze o kase na innych nickach na tym tez zadko:D
Ps. Kalashnikov z jakiej dzielnicy w Bytomiu jestes? ja ze stroszka |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-05, 18:42
|
|
|
reebok_CFC napisał/a: | Ps. Kalashnikov z jakiej dzielnicy w Bytomiu jestes? ja ze stroszka |
Centrum. A na Stroszku te? kawa?ek ?ycia zostawi?em |
|
|
|
 |
*za.J.ara.J. [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-02-01, 16:20
|
|
|
Mialem kiedys nick Emo_X moze kilka osob mnie stad zna . Jak adminowalem na 4_everyone to zdazy? mi si? taki przypadek, ?e zszedlem z pokoju i nagle wszed? na pokoj Emo_XI wszed? na stó? "1" i podawa? sie za mnie chcial w?asnie $$$ . Wszyscy mysleli ze to ja i dali mu ponad 200k. Ale sprawa sie wyjasnila i oddal kase. |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2009-02-01, 16:58
|
|
|
Ciekawostki Emo opowiadasz bo pierwszy raz s?ysze.....
W kwestii podrabiania nicków, wy?udzania kasy to jabym mog?a ksi??ke napisac - rekordzista wy?udzi? swego czasu na nicku maqdaqp ponad 3 mln od mojego znajomego - kasa wsiak?a bez szans odzyskania.
Poza tym by?o juz chyba wszystko maqdagp, magdagp. , magdagp1, magdaagp
magdadp ... ma branie mój nick |
|
|
|
 |
 |
|