Ogłoszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
G?o?niki |
Autor |
Wiadomość |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wysłany: 2010-02-22, 21:51 G?o?niki
|
|
|
Planuj? zakupi? sobie g?o?niki do laptopa, ale nie jestem jakim? wielkim specjalist? w tej dziedzinie i nie znam si? na firmach, która lepsza, która solidniejsza... w zwi?zku z tym pomy?la?em, ?e zwróc? si? do was z pytaniem: Jakie g?o?niki polecacie? Jakich u?ywacie i co wy by?cie kupili.
Chcia?bym kupi? g?o?niki 2+1 i wyda? maksymalnie 250-300z?.
Czekam na wasze opinie, jakie? propozycje i sugestie. |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
*Mocny_Kij* [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-02-22, 22:18
|
|
|
Ja mog? poleci? tylko firm? LOGITECH, wi?cej si? nie znam |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
|
|
Wysłany: 2010-02-23, 10:41
|
|
|
?mietank? w tym sprz?cie s? zdecydowanie g?o?niki firm: LOGITECH i CREATIVE.
Która z nich lepsza?...zdania s? podzielone wi?c kup ...?adniejsze |
|
|
|
 |
dieter [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-02-23, 22:48
|
|
|
Trza przyzna?, ?e czasem to naprawd? Ci producenci wymy?laj? dziwne kszta?ty tych g?o?ników, wi?c jego wygl?d naturalnie powinien si? podoba? i pasowa? do ewentualnego otoczenia. Przede wszystkim musisz wiedzie? zna? wielko??, aby mie? ?wiadomo?? ile miejsca zajm? na biurku czy pó?ce.
Warto pami?ta? równie?, ?e im ciszej s? stale ustawione, tym d?u?ej Tobie g?o?niki b?d? funkcjonowa? bez nieczystych brz?kni??. |
|
|
|
 |
Dar!a [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-02-26, 22:17
|
|
|
ja kupilem Creative subwoofer plus 2 male za 119zl w media markt ;) nie narzekam :) |
|
|
|
 |
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|