Ogłoszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
Stół |
Autor |
Wiadomość |
Tygrysek100
|
|
Wysłany: 2015-03-20, 14:09 Stół
|
|
|
Nie jestem specjalistą w bilardzie, gram jedynie hobbystycznie z kolegami. Ostatnio postanowiłem kupić sobie własny stół. Znalazłem producenta stołów bilardowych w okolicy mojego miejsca zamieszkania, jest to Fa-Bil . Rozumiem, że mam tu do czynienia z profesjonalistami, więc liczę że podpowiecie który stół byłby dla mnie najlepszy i czy kupno własnego stołu w ogóle się opłaca.
Dziękuję. |
Ostatnio zmieniony przez Tygrysek100 2015-03-20, 14:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
|
|
Wysłany: 2015-03-20, 14:26
|
|
|
Cześć,
większość z nas to profesjonaliści bilarda wirtualnego , choć oczywiście spore grono grywa w realu.
Ja się odniosę do tego czy warto kupić własny stół....Kiedyś próbowałem trenować za własne pieniądze i zaczęło to pochłaniać tyle grajcarów, że zdecydowałem się odpuścić.
Jeśli zamierzasz trenować latami i masz gdzie stół postawić, jak najbardziej w/g mnie opłaca się kupić własny blat Nawet, gdybyś trenował w jakimś klubie to własny stół to niewątpliwie atrybut .
Podam Ci dwa nicki polskich graczy ligowych z reala, możesz sobie ich odszukać na Game Desire i wysłać do nich prywatną wiadomość z zapytaniem o jakość stołów w realu .
Ci gracze to:
danielos_87
!SzPaLuS! |
|
|
|
 |
Tygrysek100
|
|
Wysłany: 2015-03-20, 18:39
|
|
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Jak pisałem gram jedynie hobbystycznie i zawody raczej mnie nie interesują, a z samymi graczami postaram się skontaktować. Jeszcze raz wielkie dzięki. |
|
|
|
 |
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|