Wysłany: 2008-02-05, 01:22Puchar Ligi Bilarda*8 - sezon 2007/2008
Puchar Ligi edycji styczniowej wygrywa zas?u?enie:
kipcior
kipcior ( 5 ) - ( 2 ) daJ__spoKOj
Gratulacje.
Jak wida? sk?ad fina?u jak zwykle niespodziewany, jednak tradycyjnie wielkie brawa dla obu zawodników, którzy w presti?owych rozgrywkach o PL B*8, chwycili ochoczo za kije i poddali si? ferworowi walki i stoczyli wiele zaci?tych pojedynków. Jeszcze raz gratulacje dla:
kipcior
^czyrus14 [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-10, 14:03
Gratuluj? Kipcior pierwszy start w rozgrywkach b8 i PL po przerwie d?ugiej b?dz wogóle 1 raz niewiem i odrazu taki sukces , teraz powodzenia w EXtraklasie ;))
DannyCh [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-03, 19:05
Puchar Ligi edycji lutowej wygrywa zas?u?enie:
Jacol_24
Jacol_24 ( 3 ) - ( 0 ) kipcior
Gratulacje.
Sk?ad fina?u co wida? na za??czonym obrazku, lekko tylko zmieniony o nick jednego gracza, ale za to pogromc? ostatniego zdobywcy PL na B*8. Z si?? wodospadu oraz huraganu Emma, Jacol_24 pokona? wszystkich przeciwników po drodze, a na deser rozprawi? si? do przys?owiowego 'jaja' z kipcior :). Brawka Brawka Brawka !!
Jeszcze raz gratulacje dla:
Jacol_24
Ostatnio zmieniony przez DannyCh 2008-06-05, 21:14, w całości zmieniany 3 razy
DannyCh [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-07, 20:55
Puchar Ligi edycji marcowej wygrywa zas?u?enie:
Jacol_24
Jacol_24 ( w ) - ( o ) .TOMA.
Gratulacje.
Gratulacje skromne bo wygrana odniesiona walkowerem. Zostawi? to bez komentarza. Oby tylko w kwietniu by?o lepiej. Wrrrr
Jacol_24
Ostatnio zmieniony przez DannyCh 2008-04-07, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
DannyCh [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-07, 00:23PL b*8 - kwiecie?
Puchar Ligi edycji KWIETNIOWEJ wygrywa zas?u?enie:
Jacol_24
Jacol_24 ( 4 ) - ( 1 ) m.a.c.i.e.k
Gratulacje.
Jak widzicie, B*8 zdominowa? Jacu?. Nie tylko wygra? lig?, ale tak?e PL, i to trzeci raz z rz?du. Ciekawe czy dogoni naszego serwisowego Chuck'a Norris'a, który zdoby? tytu? w lidze 7 razy z rz?du. Tego ?yczymy gratuluj?c. Jak na razie jest na dobrej drodze. W tym roku nie ma mocnych na niego
Jacol_24
DannyCh [Usunięty]
Wysłany: 2008-06-03, 02:05PL b*8 - maj
Puchar Ligi edycji MAJOWEJ wygrywa zas?u?enie:
Jacol_24
Jacol_24 ( 4 ) - ( 1 ) *czyrus14
Gratulacje.
Nie wiem ju? w jakich superlatywach rozpisywa? si? na temat Jacusia. W rozmowie przed meczem fina?owym, Przemek obieca? mi, ?e wygra ten PL, ale niestety dla niego obietnicy nie dotrzyma?. Co z?ego dla niego, dobrym dla Jacka si? okaza?o. Pi?ty tryumf w Pucharze Ligi, dodatkowo dwa mistrzostwa ligi na koncie - tego jeszcze w naszym serwisie nie by?o. Czy?by to by? brat bli?niak piska_leszka Ja tam nie wiem ... Ale nie jest to kolejna anty(s)piskowa teoria
Jacol_24
4SZAKAL4 [Usunięty]
Wysłany: 2008-06-05, 18:47
dobrze ze zeminile? kolor bo to juz by?o nudne Brawo Jacol
grzechoo16 [Usunięty]
Wysłany: 2008-06-05, 20:42
hehe s?uszna Uwaga SZAK
ja jednak chcia?bym jeszcze si? do czego? "przyczepi?" a mianowicie... jeszcze nie widzia?em ?eby kto? wygra? jedn? edycj? PL dwa razy... a tu prosze... Jacol zgarn?? dwa pucharki w marcowym PL (tak teraz zauwa?y?em)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum