Ogłoszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
Liga Bilarda*8 - sezon 2007/2008 |
Autor |
Wiadomość |
kalashnikov_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-03-31, 23:56
|
|
|
A ja bym Latinie proponowa?, ?eby? takie posty zachowa? dla siebie. Wymienili sobie zdania Tomek z Tomkiem mi?dzy sob?, a Twój wywód moim zdaniem nic nie wnosi do tematu, a jedynie prowokuje. Zreszt? nie pierwszy raz co? takiego widz? z twojej strony. Nie ?ebym si? czepia?, albo co? |
|
|
|
 |
DannyCh [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-01, 00:07
|
|
|
Zgadzam si? z Wojtkiem w zupe?no?ci, temat zostanie zamkni?ty, a wrzuca? b?d? tylko wyniki.
EDIT:
W ramach dobrej woli i wiary w to, ?e pojawi? si? tylko gratulacje dla zawodników, temat otwieram. |
Ostatnio zmieniony przez DannyCh 2008-04-01, 22:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DannyCh [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-01, 22:43 Ekstraklasa i inne ligi b*8 w marcu :)
|
|
|
Zako?czyli?my trzeci? edycj? po nowym roku najpopularniejszej wersji, czyli bilarda*8, zatem czas po podsumowanie:
Oto medali?ci w EKSTRAKLASIE w miesi?cu MARZEC:
luxor70
LobbystaLew
kipcior
Brawa dla pierwszej trójki Mistrzem po raz pierwszy w karierze zosta? Hubercik :), który wyprzedzi? Tomasza oraz znanego nam wszystkim Pawe?ka. Walka o mistrzostwo rozstrzygn??a si? do?? wcze?nie, gdy? w tyle (z przewag? 5pkt) wszystkich za sob? zostawi? Mr. H. Rozegra? naprawd? fantastyczny miesi?c, wie?cz?c wszystko 9 wygranymi i tylko 1 przegran?. Jedynym, który pokona? ?wie?o upieczonego mistrza by? drugi na mecie Tomcio. Tym sposobem po raz drugi w karierze znalaz? si? na pudle, ?api?c do kieszeni srebrny medal za marzec. Do trzeciego miejsca jak wida? przyzwyczaja si? Pawe?ek i jak na razie chyba jest mu dobrze z tym, ale my?l?, to nie jest jego ostatnie ani przedostatnie s?owo w tej lidze.
CO MNIE I NATALCE BARDZO SI? NIE PODOBA TO BARDZO DU?A ILO?? WALKOWERÓW POPRACUJCIE NAD TYM
W pozosta?ych ligach, miejsca na podium zaj?li nast?puj?cy gracze:
1 liga - thorben23, Jacol_24, Maniek_Kutno
2 liga - omadren2, *_Ja_i_Ty_*, Andrzem_6
3 liga - *Slabiutki*, *czyrus14, Marmaj64
Dzi?kujemy za wspóln? zabaw? w marcu, i ?yczymy powodzenia w kwietniu :)
Aby zapisa? si? do ligi b*8 (edycja MAJOWA), do??cz do grupy TUTAJ
Organizatorzy Ligi Bilarda*8 2004,
4!Fun & DannyCh √ |
|
|
|
 |
DannyCh [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-05-07, 00:16 Ekstraklasa i inne ligi b*8 w kwietniu :)
|
|
|
Zako?czyli?my czwart? edycj? po nowym roku najpopularniejszej wersji, czyli bilarda*8, zatem czas po podsumowanie:
Oto medali?ci w EKSTRAKLASIE w miesi?cu KWIECIE?:
Jacol_24
tomekwoz5
m.a.c.i.e.k
Brawa dla pierwszej trójki Mistrzem po raz pierwszy w karierze zosta? Jacu? :), który wyprzedzi? Tomasza oraz znanego nam wszystkim Maciusia. Walka o mistrzostwo by?a do?? zaci?ta, cho? korespondencyjna. Bezsprzecznie dwaj najlepsi gracze w tej edycji zmierzyli si? ze sob? na pocz?tku kwietnia, gdzie Tomu? pokona? pó?niejszego z?otego medalist? Jacusia. I to chyba by?o jedyne pocieszenie dla niego, bo jako? ten rok nie idzie mu najlepiej je?eli chodzi zdobywanie z?ota. Zapewne spróbuje sobie to powetowa? w ?wie?o rozpocz?tym Wiosennym Turnieju Rankingowym, na który serdecznie zapraszamy wszystkich uczestnicz?cych i ogl?daj?cych te wspania?e rozgrywki. Br?z zdoby? Maciek, o b?ysk kredy na kiju wyprzedzaj?c jednego z najlepszych bilardzistów Damianka. To jego kolejne podium, i tego gratulujemy. Reszt? graczy tymczasem mobilizujemy do wzi?cia si? do roboty i wcielenia w ?ycie zasady bij mistrza Z przykro?ci? ?egnamy kolejnego z wy?mienitych graczy, czyli Pawe?ka. Szkoda ?e zostawia b*8, ale zapewne nast?pnym razem spotkamy si? na bilardach kiedy jego potomstwo b?dzie ju? du?o wi?ksze i b?dzie tatusia ogrywa?o
JAK WIDA? PODZIA?A?Y NA WAS NASZE OPIERDATY, BO W TYM MIESI?CU NIE BY?O ?ADNEGO (S?OWNIE ZERO) WALKOWERA TAK TRZYMA? A RESZTA LIG BRA? Z NICH PRZYK?AD, BO JAK NIE TO ROZSTRZELAMY
1 liga - Andrzem_6, _k1ys3k_, kok___kn
2 liga - ArTuReK__14, *czyrus14, *Slabiutki*
3 liga - d31W4s_8aLl, #__Feniks__#, _KON!ECZK0_
Dzi?kujemy za wspóln? zabaw? w kwietniu, i ?yczymy powodzenia w maju :)
Aby zapisa? si? do ligi b*8, do??cz do grupy TUTAJ
4!Fun & DannyCh √ |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-05-07, 08:12
|
|
|
Serdecznie gratuj? Panom na podium - Jacek jest zawodnikiem b?d?cym klas? sam w sobie - liga, PL, organizowany przeze mnie Mega Tur Gigantów - triumfy na ka?dej mozliwej p?aszczy?nie - imponuj?ce
Chcia?am te? zwróci? uwag? na pewnien fakt, który chyba dawno ( o ile w ogóle ) nie mia? miejsca w ekstraklasie
Otó? w majowej edycji w lidze wyst?pi? a? trzy zawodniczki Panowie - my?le, ?e po gentelme?sku by?oby dopu?ci? w ko?cu jak?? przedstawicielk? p?ci pi?knej na pud?o
Powodzenia dla Wszystkich Zawodników |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-05-07, 14:59
|
|
|
Madziu czy Ty czasem nie chcesz kupi? podium?? |
|
|
|
 |
DannyCh [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-06-03, 01:52 Ekstraklasa i inne ligi b*8 w MAJU :)
|
|
|
Zako?czyli?my pi?t? edycj? po nowym roku najpopularniejszej wersji, czyli bilarda*8, zatem czas po podsumowanie:
Oto medali?ci w EKSTRAKLASIE w miesi?cu MAJ:
Jacol_24
4!Fun
KaBa89
Brawa dla pierwszej trójki Mistrzem po raz drugi w karierze (i drugi raz z rz?du) zosta? Jacu? :), który wyprzedzi? Natalk? oraz znanego nam wszystkim Damianka. Jak wida? na najwy?szym stopniu podium nie zmieni?o si? wiele. Jacek potwierdzi? swoje nieprzeci?tne umiej?tno?ci i wielk? klas?. Wygra? lig? drugi raz rz?du, i zdaje mi si? ?e na tym nie bardzo poprzestanie. Ale ... bijemy mistrza? Na kolejnym stopniu podium nasze ?ywe sreberko i srebrny medal w maju, czyli Natalka. Do ostatnich dni mia?a szans? na zdobycie pierwszego tytu?u ligowego, ale jedna pora?ka te szanse pogna?a na biegun pó?nocny. By?o bardzo blisko historycznego wydarzenia, bowiem by?aby pierwsz? kobiet? która wygra?aby lig? b*8, i je?eli si? nie myl? pierwsz? kobiet?, która wygra?aby jak?kolwiek lig? Mam nadziej? jednak, ?e nasza organizatorka nie spocznie na srebrnych laurach tylko w czerwcu we?mie si? jeszcze ostrzej do roboty i Jacka wygoni z miejsca nr 1 w lidze Na trzecim miejscu Damianos. I tutaj mam k?opot ... Tyle razy zdobywa? mistrzostwo, srebrne i br?zowe medale w lidze, ?e brakuje mi ju? komplementów do opisywania tego arcymistrza. Przychodzi mi tylko do g?owy porównanie do Bobby Fisher'a ... oby tylko tak nie sko?czy? jak on
JE?ELI CHODZI O WALKOWERY TO JEST CA?KIEM NIE NAJGORZEJ. TYLKO 1 WALKOWER W EKSTRAKLASIE, NIEWIELE W 1 LIDZE, NATOMIAST DENERWUJE MNIE DALEJ POST?POWANIE NIEKTÓRYCH GRACZY W NI?SZYCH LIGACH, KTÓRZY ZAPISUJ? SI? A NIC NIE GRAJ? S?OMIANY ZAPA?
1 liga - *czyrus14, *Slabiutki*, Kufix
2 liga - d31W4s_8aLl, Marmaj64, Step_up83
3 liga - wes_borland2, mirasbb81, cimek757
Dzi?kujemy za wspóln? zabaw? w maju, i ?yczymy powodzenia w czerwcu :)
Aby zapisa? si? do ligi b*8, do??cz do grupy TUTAJ Mamy kilka wolnych miejsc na czerwiec jeszcze. Spieszcie si?, czas goni
4!Fun & DannyCh √ |
|
|
|
 |
DannyCh [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-03, 20:57
|
|
|
Pó?no ju? ... a podsumowania nie ma. Jest jednak skromne wyt?umaczenie. Zacz?? si? okres wakacyjny, a co za tym idzie kilka osób uda?o si? na zas?u?ony, lub nie odpoczynek. Jedn? z nich jest gracz, którego mecz z innym graczem mo?e mie? wp?yw na losy medalu w Ekstraklasie. Podobna sytuacja dzieje si? w Pucharze Ligi, dlatego te? skorzystam z przywileju jaki daje w takiej sytuacji regulamin, patrz §2, pkt. 8, i wyznaczam termin zagrania meczy, po powrocie zainteresowanych graczy i wtedy nast?pi podsumowanie. Ale patrz?c na tabel?, widzicie chyba, ?e jeden z tuzów wnerwi? si? i pozbawi? drugiego tuza mistrzostwa :) |
|
|
|
 |
DannyCh [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-07, 20:24 Ekstraklasa i inne ligi b*8 w CZERWCU :)
|
|
|
Zako?czyli?my szóst? edycj? po nowym roku najpopularniejszej wersji, czyli bilarda*8, zatem czas po podsumowanie:
Oto medali?ci w EKSTRAKLASIE w miesi?cu CZERWIEC:
KaBa89
Jacol_24
Maniek_Kutno
Brawa dla pierwszej trójki Mistrzem po raz nie wiem który to ju? w karierze zosta? Damianek , który wyprzedzi? (w ko?cu) Jacka oraz znanego nam wszystkim Maniutka . No to si? wzi?? Kabanos za gr? porz?dnie, wygra? z kim trzeba i znów na pierwszym stopniu podium stan??. Dawno chyba tak mistrzostwo go nie cieszy?o, jak to wywalczone w korespondencyjnej walce z Jackiem. A Jacu?? Jak to Jacu?, wygrywa? co si? da?o, ile si? da?o. Na br?zowym stopniu podium wyl?dowa? Maniutek (który przy okazji co? mi wisi za to). Trzecie miejsce na po?egnanie to chyba nie najgorzej A teraz czeka nas przerwa wakacyjna od lig, ale nie od bilardów, bo WzB to te? wielkie emocje i jeszcze wi?ksi gracze
JE?ELI CHODZI O WALKOWERY TO JEST CA?KIEM NIE NAJGORZEJ, ALE TYLKO JE?ELI CHODZI O EKSTRAKLAS? I 1 LIG?. NATOMIAST W POZOSTA?YCH LIGACH JEST DRAMAT. PORA?KA, WTOPA, BEZSENS I JAK TYLKO CHCECIE TO NAZWIJCIE. DLA MNIE JEST TO BEZNADZIEJNA POSTAWA GRACZY KTÓRZY NIE SZANUJ? SWOICH PRZECIWNIKÓW I ZABIERAJ? MIEJSCE INNYM, KTÓRZY CHCIELI BY GRA?. DLATEGO TE? W PA?DZIERNIKU JU? CZEKA NAS ZMIANA LICZEBNA JE?ELI CHODZI O LIGI, ALE O TYM W ODDZIELNYM TEMACIE.
1 liga - *d31W4s_8aLl, Step_up83, *_Ja_i_Ty_*
2 liga - mirasbb81, _BezCenny, DeTomaso82
3 liga - vitaminka@, .korcik., maggots83
Dzi?kujemy za wspóln? zabaw? w czerwcu, i ?yczymy powodzenia w Wakacjach z Bilkami 2008
Kolejne zapisy do ligi b*8 zostan? otwarte ok 15 sierpnia. Zapraszamy wtedy
4!Fun & KaBa89 & DannyCh √ |
Ostatnio zmieniony przez DannyCh 2008-07-07, 20:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|