Propozycja Wspó?pracy
Witajcie
Znamy sie ju? co nieco, zawsze na Waszym forum by?am traktowana bardzo dobrze, posiada?am swój temat na reklamowanie turniejów w swoim by?ym pokoju - pomy??a?am, ?e czas si? odwdzi?czyc jako?
Wraz z
kristofello1 i Adminami Wy?szych lvl w pokoju 4_everyone mam dla Was propozycje wspó?pracy opart? na wzajemnym szacunku i s?u?ac? mam nadziej? popularyzacji obu naszych pokoi.
Pokój nasz stopniowo organizuje si? coraz lepiej - wczoraj powsta?o jego forum, przewija si? i zak?adam, ?e przewija? si? przez nie bedzie wielu graczy, my?le, ?e b?dzie to miejsce cz?sto odwiedzane przez bilardzistów.
Poniewa? z za?o?enia serwisy nasze ró?ni? si? -
Info 
nakierunkowane na ligi;
4_everyone 
na mniejsze i wi?ksze turnieje on - line my?le, ze wspó?praca taka nie kolidowa?aby nam zupe?nie a wr?cz przeciwnie by?aby pomocna.
Ad rem....
Proponuj? rzecz nastepuj?c?:
Na naszym forum za?o?e temat reklamuj?cy ligi prowadzone przez Wasz serwis na wszystkich rodzajach bilarda starej i nowej wersji wraz z linkiem do Waszego forum.
W ten sposób dam pozna? graczom 4_everyone Wasz pokój i przybli?e jego funkcjonowanie.
W ramach rewan?u b?dzie mi mi?o je?eli nadal jak dotychczas b?d? mog?a reklamowa? co ciekawsze turnieje odbywaj?ce si? na 4_everyone na Waszym forum w jakim? skromnym temacie stworzonym w tym celu
Czuje si? zaprzyja?niona z Wami od dawna i chcia?abym by pokój, który dane mi jest wspó?tworzy? by? równiez pozytywnie postrzegany przez Was.
Mam nadziej?, ?e taka forma zdrowej wspó?pracy przypadnie Wam do gustu i ?e w przysz?o?ci narodz? sie jeszcze inne pomys?y, które wspó?prace tak? mog?yby zacie?niac
Czekam na Wasz odpis - zw?aszcza chodzi mi o odpis organizatorów, którzy s? w?adni w tym temacie
Jezeli propozycja nasza przypadnie Wam do gustu to w najblizszym czasie wywi?ze si? ze z?ozonej tutaj propozycji :)