Ogłoszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
Texas POKER !! :D |
Autor |
Wiadomość |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-05, 13:52 Texas POKER !! :D
|
|
|
Znalazlem przez przypadek ostatnio na serwisie gier online:
www.miniclip.com
Pewny wypasiony pokerek :
Governor of Poker Gra na MINICLIP
Jest tu natomiast wersja DEMO, ale nie wiedzialem o tym a? do momentu ogrania 1 miasta Taka wkreta a tu 20.00 $ ?eby gra? w pe?n?
Na poczatku zaczynamy z 600 $. Mozna kupowa? domy, zastawia? dom jako stawka :D Zdobywamy tez medale. Nie wiem jak to jest dokladnie, ale chyba jak zakupi sie wszystkie domy to gra sie na ko?cu o konia :-D zeby przeniesc sie do innego miasta. Jednego z 3 !! :D A jest ich sporo, z kazdego nastepnego okregu pewnie wyruszymy innym pojazdem do innych miast. Wieksze stawki, lepsze miasta, sto?y, pojazdy inni ludzie :D Ostra zabawa ;P No i ?adna grafika w salonach :)
-
A jak komus si? spodoba moze pobra? pe?n? wersj? ktorej szuka?em natr?tnie bo gra wypas
Governor of Poker
Rozmiar - 30,5 MB
POBIERZ!!! |
Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-07-05, 13:54, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-05, 15:23
|
|
|
Kto mnie nauczy gra? w pokera ? :P |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

|
|
Wysłany: 2008-07-05, 16:29
|
|
|
Ju? mi si? podoba. Pobieram ;) |
|
|
|
 |
karp88 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-05, 20:45
|
|
|
Mam to ju? od ok. 2 tygodni. Inteligencja przeciwników nie jest jednak zbyt wysokich lotów. Ale gra si? ca?kiem przyjemnie
Oczywi?cie gra nie dorasta do pi?t pokerowi z ?ywymi przeciwnikami. |
Ostatnio zmieniony przez karp88 2008-07-05, 20:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|