| Og³oszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
ZLot w Gdañsku |
| Terminy zlotu w 3city |
| 5-6 . 07.2008 r. ;] |
|
51% |
[ 17 ] |
| 12-13. 07.2008 r. |
|
24% |
[ 8 ] |
| 19-20. 07.2008 r. |
|
3% |
[ 1 ] |
| 26-27. 07.2008 r. |
|
21% |
[ 7 ] |
|
| G³osowañ: 33 |
| Wszystkich G³osów: 33 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomo¶æ |
!*AgRaFFkA*! [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-17, 14:25
|
|
|
Powiem Wam ¿e to wcale nie takie proste :D mimo i¿ widzia³am wszystkie na ¿ywo teraz nie moge dwóch rozpoznaæ :x
ciê¿ko oj ciê¿ko.. |
|
|
|
 |
klisiu [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-17, 14:30
|
|
|
| 1 nie znam ;-P |
|
|
|
 |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
Wys³any: 2008-07-17, 15:36
|
|
|
No to Kochani s³owo sie rzek³o - czas na realizacjê
Parê s³ów ode mnie o ka¿dym z uczestników zlotu - to moja subiektywna ocena - liczê, i¿ ka¿dy z Was doda co¶ od siebie i w ten sposób stworzymy pe³ny obraz tego co sie dzia³o w przeci±gu tych szalonych dni
Jako pierwsz± przybli¿ê Wam ekipê Pañ - uczestniczek zlotu
Angelika - angel88ona - z £odzi
Angela to jeden z najwiêkszych ¿ywio³ów z jakimi mieli¶my doczynienia na zlocie Jej niepohamowany i zara¼liwy ¶miech zostanie bez w±tpienia w pamiêci ka¿dego z nas, w³ascicielka imponuj±cego biustu - ¶wietnie prezentuj±cego sie pod mokr± koszulk± - a deszczu nam nie brakowa³o, nieposkromiona na parkiecie - jedna z si³ napêdowych tego zlotu
Paula - !*AgRaFFkA*! - z Sulejówka
Paula to dusza dziewczyna, u¶miechnieta, zawsze skora do zabawy, du¿e ilosci alkoholu Jej nie straszne - spokojnie opi³aby niejednego faceta i nic by po Niej nie da³o sie poznaæ, razem z Angel± walczy³y w Gdañsku a¿ do ¶rody
Marta - nmarta - z Choszczna
Marta jest pozornie spokojna - ale tylko pozornie Wpad³a w oko paru Panom z Info, z którymi dzielnie walczy³a na parkiecie, Jej z kolei wpad³y w oko oczy pewnego Pana ale to tu przemilczymy - dziewczyna konkretna i zdecydowana, szkoda tylko, ze powrót do domu mia³a z ma³ym wypadkiem zakoñczonym szyciem rêki - ale do nekst zlotu sie zagoi
Ewa - ewa7713 - z Pruszcza Gdañskiego
Ewa - moja bratnia dusza, która gosci³a mnie w domu blisko tydzieñ, kobieta, obok której nie mo¿na przej¶c obojêtnie, robi±c jaskó³kê udowodni³a, ¿e zlot by³ bezalkoholowy ¦wietny kierowca i niemniej zdolna kucharka - co bez w±tpienia potwierdzi Kaba
Asia - zielundino - z Warszawy
Joasia na zlocie pojawi³a sie w GreenClubie i spedzi³a z nami ca³± sobotê - dziewczyna bardzo sympatyczna, zgrabna i ³adna Rozrusz³a nam Kabe do tego stopnia, ¿e choæ deklarowa³ sie ¿e parkiet nie jest dla Niego - spêdza³ w towarzystwie Joasi na nim ca³e godziny Jednym s³owem zielono po zlocie by³o paru osobom
Eliza - elizablee4 - z Gdañska
Elizy nie mog³o zabrakn±æ skoro ca³y zlot mia³a pod nosem Na pocz±tku bardzo niesmia³a szybko sie zaaklimatyzowa³a, rozkreci³a i nie opu¶ci³a ¿adnego dnia ze zlotowych szaleñstw To dziewczyna z klas±, bardzo sympatyczna i chyba bede sie musia³a na Niej skupic i namówic na admina w 4_everyone :P
Natalka - 4!Fun - z Liverpoolu
Natalka - Pani organizator z Info pojawi³a sie tylko w pi±tkowy wieczór i to niestety raptem na pare godzinek. Niemniej wej¶cie mia³a szumne - porozdawa³a prezenty - niezbêdnik dobrego bilardzisty - czyli linijkê co wybrani dostali te¿ czekoladki Natalka to dziewczyna ¿ywio³, piêkna, u¶miechniêta, damska wizytówka serwisu Info
Ania - Ania24051986 - z Che³mna
Ania to jedna z dwóch reprezentantek Info - osoba u¶miechniêta i bardzo skora do zabawy, kandydatka do tytu³u pierwszego biustu zlotu Czêsto go¶ci³a na parkiecie i widaæ by³o, ¿e zlot ten uzna³a za bardzo udany - a¿ ¿al by³o sie rozstawac
Kasia - *Vicki* - z Gdañska
Kasia to jedyna Pani nie zrzeszona w ¿adnym z dwóch pokoi - graczka pokoi publicznych, kolezanka Ani:-) Niemniej zas³u¿y³a na tyty³ pierwszych cycków.info ( jakkolwiek to brzmi ) oraz udowodni³a, ¿e muchy lgn± do s³odkiego My¶le, ¿e na neskt zlotach bedzie ju¿ bardziej zrzeszona
za jakis czas o Panach bo to potrwa co nieco bo by³o Was du¿o - wiec póki co nacieszcie oczy Paniami 8-) |
| Ostatnio zmieniony przez magdagp 2008-07-18, 13:58, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-17, 17:38
|
|
|
| uwaga oddzielam .... w innym tego s³owa znaczeniu mozna powiedziec ze nabijam posta ; P |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-07-18, 10:51
|
|
|
No to czas na Facetów :P
Darek - DerekDarecki - z Legnicy
Darek to postaæ zlotu wrêcz kultowa :) Rewelacyjny towarzysz wszelkich rozmów, zaanga¿owany uczestnik gier, niezmordowany lew parkietu :) Poczuciem humoru i energi± przewy¿sza³ chyba nas wszystkich - jako kierowca nieocenionego busa da³ transport znacznej czêsci zlotowiczów :)
Daniel - DannyCh - z Lublina
Daniel jest facetem, z którym mozna konie kra¶æ i góry przenosiæ :P Na zlocie b³ysn±³ parkietowymi szaleñstwami po s³ynnej wymianie koszulek, ca³kiem przyjemnie sie z Nim miêtoli...a i powiem Wam w tajemnicy, ¿e brakowa³o ca³kiem niewiele a po przegranym zak³adzie musia³by zmienic barwy na 4_everyone :P
Damian - KaBa89 - z Krakowa
Damian na zlocie w Krakowie by³ bardzo cichutki - tu z kolei wszedzie by³o Go pe³no. Mimo starañ nie unikn±³ porannej morskiej k±pieli, w bila na ¿ywo przegra³ z tymi co powinien :P i choæ zawsze twierdzi³, ¿e nie tañczy - ca³e godziny na parkiecie spêdza³ w towarzystwie pañ z 4_everyone :) No i bu¼ka za wspóln± noc... w poci±gu oczywiscie :)
Krzysiek - CJINCLNJMO - z Gdañska
Krzysiek rewelacyjnie sprawdzi³ sie w roli organizatora, to Jemu zawdziêczamy, ¿e wyszuka³ nam miejsca do pogrania w bila, to On wybra³ ¶wietny lokal do sobotnich szaleñstw :) Poza tym obok zemeckisa okaza³ sie najlepszym realnym bilardzist±, ogólnie dusza cz³owiek - to by³a wielka przyjemnosc poznac Ciê na ¿ywo :)
Mariusz - Maniek_Kutno - z Kutna
Mariusz to bardzo przystojny i postawny mê¿czyzna - da³ nam z rana popis p³ywackich umiejetnosci :) *** Go wielkie poczucie humoru - zreszt± jak sam mówi - gdy On milczy to robi sie nudno :P S³ysza³am te¿, ¿e masa¿ w Jego wykonaniu to co¶ dla czego warto ¿yæ :P
Tomek - tomekwoz5 - z Legionowa
Tomek - temat rzeka :P Jak na *SexiBoy* przysta³o by³ ulubieñcem damskiej czêsci zlotu, obdarzony przez naturê nieziemskim spojrzeniem brylowa³ na parkiecie i poza nim, z Kab± stoczy³ najwa¿niejszy mecz bilardowy o tytu³... najs³abszego w ekipie Info, ogólnie przesymaptyczny facet, bez którego zlot by³by znaczniej mniej atrakcyjny :)
Bartosz - JohnyDepp - z Poznania
Haber - facet z charakterem, jeden z najlepszych bilardzistów w realu, niesamowity i charyzmatyczny wykonowaca "El Mariachi" - przy Nim wymieka nawet Banderas :P Choæ nie tañczy w parach - paru kobitkom z naszego roomu uda³o sie Go zmobilizowac do takich baletów, aaa no i zapomnia³abym - mia³ piêkn± fryzure :P
Kuba - zemeckis - z Poznania
Kuba....dla jeszcze niewtajemniczonych przedstawiam - Pan pisek_leszek - najwiêkszy ¶ciemniacz na wp :P przetrwa³ zlot w Krakowie, którego by³ g³ównym bohaterem i nie pu¶ci³ pary, ¿e to On, na zlocie b³ysn±³ oryginalnym zamawianiem taksówki, zreszt± b³yszcza³ ca³y czas - zw³aszcza wyrywaj±c co ciekawsze dziewczêta - nawet te, co na imprezach pojawia³y sie ze swoimi facetami :D
Grzesiek - *Slabiutki* - z Grudz±dza
Grzes to jeden z najwy¿szych uczestników zlotu - 192 cm - ciasteczko :P Facet niezwykle sympatyczny, ¶wietny tancerz. Szybki z³apa³ wspólny temat z ¿eñsk± czêsci± zlotu, jednak przy grze w butelkê w "Yesterday-u" mia³ pecha bo jako¶ mu losowa³o do ca³owania samych facetów :P Bardzo sie cieszê, ¿e Cie pozna³am :)
Tomek - HoratioCaine - z Poznania
Tomek to jeden z najspokojniejszych uczestników zlotu - na dobre rozkreci³ nam sie dopiero w niedziele, kiedy to w koñcu pojawi³ sie na parkiecie i szala³ z aparatem fotograficznym :) Facet sympatyczny, obdarzony tajemniczym usmiechem :P W sobote wraca³ w koszulce z wywietrznikiem - ale jak to sie sta³o nie wie nikt :P
£ukasz - LukMojBrat - z W³oc³awka
£ukasz na zlocie zjawi³ sie w pi±tek wraz z ca³± busow± ekip± Darka. Mêski i bardzo sympatyczny, ¶wietny towarzysz kumpelskich rozmów, a jaki sprawny na parkiecie dziewczyny Ch³opaki w akademiku zafundowali mu niez³e ¶niadanko - ledwie otworzy³ oczy a tu wódeczka z ma³± ilo¶ci± soku :P Mnie osobiscie cieszy fakt, ¿e w koñcu ma zdjecia w innej pozycji ni¿ kucaj±ca :P
Grzegorz - lordvader200 - z Gdañska
Grzes spêdzi³ z nami pi±tkowy wieczór i sobotê w GreenClubie :) Da³ sie poznaæ jako bardzo sympatyczny i uczynny facet - dzieki za transport do Bacówki :* ¯al tylko, i¿ planowany wyjazd uniemo¿liwi³ Mu spêdzenie z nami tanecznego wieczoru, niemniej wierze, ¿e to nie ostatni raz, gdy uda³o nam sie spotkac :) AAA i pies jest niesamowity - wiadomo o co biega :P
Jarek - mamay1 - z Gdyni
Jarek na zlocie pojawi³ sie po 2 w nocy w tanecznej Bacówce :) Wpad³ w samym ¶rodku imprezy gdy towarzystwo by³o ju¿ mocno rozlu¼nione - ale szybko siê zaaklimatyzowa³. Kawa³ków z Nim zatañczonych z pewno¶ci± nie zapomnê, jest mê¿czyzn± z klas±, kulturalnym i symaptycznym - wspo³ne dobierane pary bed± ju¿ teraz mia³y zupe³nie inny smak :)
£ukasz - klisiu - z Gdañska
£ukasz to facet, którego znam ju¿ na ¿ywo od roku, rozrywkowy, szalony, obdarzony rozbrajaj±cym u¶miechem. Z nieod³acznym aparatem ¶wietnie udokumentowa³ parkietowe szaleñstwa :) Jako jeden z gospodarzy zlotu dba³ o transport dla wszystkich - ogólnie dusza cz³owiek - £ukasz Ty wiesz :*
Tomek - nijoZG - z Zielonej Góry
Tomek ochrzczony jednog³osnie jako - "cz³owiek - mina" - facet o niesamowitym wrecz poczuciu humoru, jak sam mówi ca³y zlot delektowa³ sie alkoholem, a ¿e Mu smakowa³o to delektowa³ sie sporo :P Jako jedyny reprezentant 4_everyone zaliczy³ porann± k±piel w morzu, ¶wietnie tañczy - wiem bo sprawdzi³am, ogólnie wielki pozytyw - Tomek - bu¼ka :)
Bartek - bobek1906 - z Krakowa
Bartek jest bardzo spokojnym, mi³ym facetem. Dzielnie walczy³ przy bilardowym stole, ale tañce nie nale¿± do Jego ulubionych zajec wiec odpiu¶ci³ je sobie :P Przez nieporozumienie z zapewniaj±cym Mu nocleg drzewko niestety zlot zakoñczy³ sie dla Niego wczesniej ni¿ planowa³ :(
S³awek - _K0N!ECZK0_ - z Gdañska
S³awek nie móg³ opu¶cic zlotu, który odbywal sie w Jego miescie. W bilardowych potyczkach wyst±pi³ w zastepstwie nijo w pokojówce na Info, da³ sie poznaæ jako osoba bardzo spokojna, powa¿na powiedzia³abym nawet - twardo przesiedzia³ ca³± sobotê i za nic nie da³ wyrwac sie na parkiet :P Mam nadziejê, ¿e na nastêpnych zlotach dasz sie nam bardziej rozerwac :P
Marek - drzewo_mocne - z Sopotu
Marek na zlocie by³ bardzo krótko - bo jedynie w piatkowy wieczór, sprawy rodzinne nie pozowoli³y Mu poimprezowac z nami d³u¿ej. Przez te pare godzin by³ bardzo cichy i spokojny - mo¿e, gdyby spedzi³ z nami ciut wiecej czasu bardziej by sie nam rozkreci³ :)
Ponad to przez zlot przewinêli sie jeszcze marjo, Latin_Soul, J@r00, wasssuuup, wiec_wlasnie, TOMEKZABRO pozdrawiamy :beer:
A ja tam by³am miód i wino pi³am..... |
| Ostatnio zmieniony przez magdagp 2008-07-18, 16:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
angel88ona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-18, 11:52
|
|
|
| To teraz moze ja cos powiem.. oni s± cudowniiiiiiiiiiiiiiii tyle h na parkiecie co z nimi spêdzi³am to szoook a jak oni wczesnie rano wpadaj± do pokoju w 10 osob.. bezcenne... az ³za sie w oku krêci ... szkoda ze tak szybko... ale nie wykluczone przyspieszenie nastepnego z takimi facetami tylko konie kra¶æ .... :-*:-*:-*:-*:-*:-*:--*:-*:-*:-*:-* :beer: |
|
|
|
 |
!*AgRaFFkA*! [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-18, 14:05
|
|
|
hahaha Madzia a jednak uda³o Ci siê co¶ napisaæ o ..... no sami wiecie o kim |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2008-07-18, 15:10 Magda D¿i Pi
|
|
|
Magda - magdagp - z Bielska Bia³ej
Magda to super babka, nieoceniona organizatorka, energiczna i pe³na poczucia humoru kobieta, bezpo¶rednia i ¶mia³a w stosunkach towarzyskich, charyzmatyczna o mocnej osobowo¶ci, doskona³a tancerka, bardzo dobra bilardzistka, ¶wietna kumpela i w ogóle jest NAJLEPSZA !!!
Wad nie znam co nie znaczy, ¿e jest od nich wolna, zreszt± jak ka¿dy z nas. |
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-18, 15:49
|
|
|
pisek leszek zemek t.. ttt..... ttoo tooo sie nazywa chamstwo tak k³amaæ ! no coz bywa.. ale w ost miechu dostales baty mecze byly wyrównane
Tak w ogole to domyslalem sie ze to ktos ze skladu ale nie domyslalem sie kto, pod koniec juz mi cos ¶witalo.
(a w my¶lach: "ogolnie nie toleruje robienia nowego nicku i ukrywania to¿samosci .. inaczej sie gra z kim¶ kogo sie 'zna' ") |
| Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-07-18, 15:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
Do³±czy³: 27 Lip 2005 Posty: 1299
|
|
Wys³any: 2008-07-18, 16:54
|
|
|
To temat rzeka ..... mo¿naby pisaæ i pisaæ
My¶lê, ¿e to co nas zaskakuje najbardziej to to, ¿e osoby poznane przy wirtualnym stoliku mog± okazaæ siê wielkimi kompanami w realnym ¿yciu .......
Okaza³o siê, ¿e gracze 4everyone i www.bilardy.info prze³amali stereotypy .
Si³± imprezy by³a ilo¶æ uczestników ( ilu? pewnie tylko magdagp jest w stanie to zliczyæ ).... wiêc czemu na kolejnym zlocie nie mia³oby pojawiæ siê jeszcze wiêcej osób |
| Ostatnio zmieniony przez CJINCLNJMO 2008-07-18, 16:56, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wys³any: 2008-07-18, 16:59
|
|
|
Chcia³em jeszcze podziêkowaæ Madzi, w imieniu wszystkich z info, za tak redaktorskie wrêcz podsumowanie uczestników zlotu na naszym forum..... jeste¶ nieoceniona |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-07-18, 18:49
|
|
|
heh - Darek ale z pikselami foty to przesadzi³es widac mi wszystkie zmarszczki
W ka¿dym razie dzieki za mi³e s³owa - wad mam mnóstwo - ale sie kamufluje - heh
Krzy¶ to by³a przyjemnosc popisaæ o Was - odswie¿a³am obraz ka¿dego z Was w swej pamiêci - a pisa³am to prawie dwa dni - bo gdy wczoraj by³am w po³owie posta - wywali³o mi pr±d i wszystko posz³o sie pa¶æ zaczyna³am ponownie od rana - ale efekt jest mysle ca³kiem fajny - wszyscy razem w pigu³ce - buziaki - nekst zlotu te¿ nie opuszcze |
|
|
|
 |
angel88ona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-18, 19:12
|
|
|
Daru¶¶¶... o mnie te¿ napisz... nie pamietasz juz? "ciiii Darek mówi ... jeszcze jeszcze" |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-18, 19:29
|
|
|
trochê Corela ...
i wuala |
|
|
|
 |
angel88ona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-18, 21:25
|
|
|
| *Sexi*Madzia* hehe :D:D:D:D (PS: bez tego tez sexi oczywiscie :P ) :* |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-07-18, 21:37
|
|
|
Pad³am Tomek ale Ty wariat jestes
Jeszcze pare lat i ka¿d± fotê swoj± przed publikacj± gdziekolwiek bede Ci posy³ala do podrasowania
Bu¼ka wariacie |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-19, 06:36
|
|
|
Bu¼ka ! ok, jestem do us³ug Studio Szakal Photo Paint czynne ca³± dobê |
| Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-07-19, 06:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-07-19, 11:36
|
|
|
W podziekowaniu za cudowne chwile spêdzone w Gdañsku
Dla Wszystkich uczetników Zlotu z 4_everyone & wwwBILARDYinfo
Turniej Wspomnieniowo - Integracyjny
Niedziela (20.07) -> Godzina 21.00 -> Zapisy na stole nr 2
W turnieju mog± wyst±piæ tylko osoby, które choæ na parê chwil pojawi³y siê w Gdañsku
Tur na "16" lub "32" osoby -> W razie niepe³nego sk³adu przyznamy wolne losy
To pierwszy turniej reklamowany przeze mnie, w którym nie przyznamy nagrody w postaci wirtualnych $
Zagramy towarzysko, dla samej przyjemno¶ci wspólnej gry
Serdecznie Zapraszamy
|
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-19, 13:46
|
|
|
aha.. to juz nie moge w nim zagraæ ? wolicie wolnego losa
Przeciez bylem z Wami duchem dzwonilem do woza |
| Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-07-19, 13:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-07-19, 14:53
|
|
|
¯eby Was uczestników zlotu zachêciæ do udzia³u w tym turze - o ile dodatkowa zachêta w ogóle jest potrzebna - powiem tak....
Przewidzieli¶my jednak ma³± nagrode dla trzech pierwszych graczy turnieju - bêdzie to nagroda niespodzianka, któr± otrzymacie najpó¼niej w poniedzia³ek wieczorem - co¶ zwi±zanego ze zlotem i cos co z pewno¶ci± sprawi Wam przyjemno¶æ - zapraszam Was
P.S Tomku wybacz t± prywatê - lecz w tym przyapdku przewagê na obecno¶ci± duchem ma obecno¶æ cia³em - to turniej, do którego organizacji zdeklarowalam sie w trakcie trwania zlotu - ma on dac nam jeszcze raz pare wspólnych chwil - teraz ju¿ niestety jedynie za po¶rednictwem kabelka i monitora
Na przysz³o¶æ Tomek lepiej negocjuj z dziewczyn± wyjazd |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-19, 15:55
|
|
|
| fajnie :-] |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2008-07-19, 16:25
|
|
|
hmmm
dla niektórych zlot jeszcze trwa np dla mnie...
ja dopiero w domu bêdê jutro o 7.33
w Mielnie odby³o siê parê konkursów parowych, w których brylowali : Maniek_Kutno oraz tomekwoz5 ogrywaj±c Habra vel JD vel Wielkiego Mistrza B oraz co niesamowite PISKA_LESZKA
Pozdrowienia dla zlotowiczów z Mielna |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-19, 16:29
|
|
|
hmmm
dla niektórych zlot jeszcze trwa np dla mnie ...
ja dopiero w domu bêdê jutro ok 7:00
w Mielnie siê dzia³ooooo :PPPP
Mistrz B i Suchar nie podo³ali ... chyba, ¿e Zemkowi pójdzie w poci±gu hahaha
do zobaczenia na sto³ach w niedziele wieczorkiem ;) bede |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-20, 06:32
|
|
|
zlot mo¿na uznaæ za zakoñczony |
|
|
|
 |
angel88ona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-20, 11:53
|
|
|
no to teraz ch³opaki relacje z Mielna poprosimy i zdjecia :P:P |
|
|
|
 |
JohnyDepp

Do³±czy³: 13 Maj 2004 Posty: 12
|
|
Wys³any: 2008-07-20, 15:39
|
|
|
| a i owszem zlot mozna uznac za zakonczony. pelny "odlot" w mielnie no i swietna atmosfera. pogoda nie dopisywala ale nadrabialismy to nocnymi wypadami :D. Tylko panu Mariuszowi chyba osoby dominujace sie pomylily ;P Poznan rzadzi ;) |
_________________ Larry Bird w 1986 r. po tym jak Jordan zdoby? 63 punkty przeciwko Celtom - "... my?l?, ?e to by? Pan Bóg przebrany za Michaela Jordana ... " |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-07-20, 22:59
|
|
|
Kochani
Mam wielk± przyjemno¶æ [mimo porazki w pierwszej rundzie ]podsumowaæ jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny turniej, w którym zagra³y ze sob± osoby znaj±ce sie na ¿ywo, osoby, które wódkê ze sob± pi³y, tañczy³y na parkiecie, k±pa³y sie w morzu, spa³y pod jedn± ko³dr±
Najbardziej cieszy mnie fakt, i¿ udowodnili¶my, ze ekip± jeste¶my zgran± i swietnie zorganizowan± - 28 osób zmobilizowanych w jednym dniu o jednej godzinie - brawo
:beer:
Wyniki Turnieju - wygrali zdecydowanie trzej zawodnicy 4_everyone - co widac na zdjeciach :P
1 miejsce obdarzony nieziemkim spojrzeniem tomekwoz5
2 miejsce obdarzony nieziemskim u¶miechem #_Ka_Ba_89_#
3 miejsce obdarzony niezmskimi po¶ladkami HoratioCaine
Jednym s³owej dwaj nas³absi zawodnicy Info w realu s± niepokonani tu w sieci - chyle czo³a i serdecznie gratulujê :*
Wolas pokona³ w meczu o 3 miejsce dzielnie walcz±cego w ca³ym turnieju Krzy¶ka (CJINCLNJMO), któremu równie¿ gratuluje postawy
Nagroda Niespodzianka turnieju bedzie do odebrania w sieci najpó¼niej do wtorku wieczorem
Dla trzech pierwszych graczy turnieju, dla ka¿dego indywidualnie nasz niezast±piony klisiu przygotuje sk³adanke z ich zdjeæ ze zlotu, z podk³adem muzycznym i takimi tam bajerkami
Mam nadziejê, ¿e taka w³asnie pami±tka oka¿e sie w tym wypadku nagrod± o stokroæ lepsz± ni¿ wirtualne dolary
Jeszcze raz serdecznie dziekujê wszystkim Przyjacio³om z wwwBILARDYinfo i 4_everyone za ka¿d± wspóln± zlotow± chwilê oraz za udzia³ w tym wyj±tkowym turnieju
Z bilardowym pozdrowieniem
magdagp - 4_everyone |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wys³any: 2008-07-21, 00:25
|
|
|
Owszem zlot ju¿ siê zakoñczy³...... ale nasza zaprzyja¼niona Pani Admin musia³a wymy¶leæ co¶, co nie pozwoli o nim zapomnieæ ... Turniej Zlotowiczów ;-)
Chcieli¶my bardzo serdecznie podziêkowaæ za go¶cinno¶æ i dopuszczenie do pierwszej czwórki graczy www.bilardy.info
Trzeba przyznaæ, ¿e pomys³ by³ strza³em w dziesi±tkê, gdzy¿ na turnieju pojawili siê prawie wszyscy zlotowicze ....
Czy¿by proporcja pomiedzy wirtualnym bilardem a prywat± graczy z wp mia³a siê odwróciæ .... |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-21, 00:36
|
|
|
ale fotkê to wybra³a¶ ....dobrze, ze jeszcze sta³em na nogach
pomys³ na turniej bardzo fajny
Frekwencja dopisa³a co bardzo cieszy ...
Niespodzianek tak jak na ¿ywo nie by³o kolejno¶æ podobna
Dziêkujemy Madziu
PS. Przepraszam |
|
|
|
 |
klisiu [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-22, 23:17
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|