wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Jedna Dru¿yna, Jeden Strój
Autor Wiadomo¶æ
4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-09-26, 20:32    

zdjecia w albumie :D

lordvader200
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-09-26, 22:31    

Jezeli bedzie taka okazja jeszcze w przysz³o¶ci to te¿ bardzo chetnie kupi³bym koszulke . Tym razem przespa³em moment zakupu...:(

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2008-09-27, 12:09    

Grzesiu prawdopodobnie bêdzie szybciej ni¿ sie spodziewasz - w po³owie pa¼dziernika dam tu znaæ - bo jak to zwykle bywa - parê osób - zw³aszcza u mnie na pokoju obudzi³o sie po niewczasie i wstêpnie Im obieca³am, ¿e postaram sie w miare szybko zrobiæ T-shirty jeszcze raz - dam Ci informacje na PW, ¿eby¶ tym razem nie przespa³ :-)

SZ_YM_ON 

Do³±czy³: 27 Lip 2004
Wys³any: 2008-09-27, 17:54    

Magda, wykonujesz to sama czy zlecasz jakiej¶ firmie ? :-)
Ostatnio zmieniony przez SZ_YM_ON 2008-09-27, 17:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

magdagp 

Wys³any: 2008-09-27, 21:58    

Szymon tak szczegó³owo chcesz warsztat poznaæ mój :?: jakbym Ci powiedzia³a musia³abym Cie zabiæ :lol:

SZ_YM_ON 

Wys³any: 2008-09-28, 13:42    

O nic szczegó³owego nie spyta³em. Tak pytam, z ciekawo¶ci.

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-09-28, 13:43    

wystracha³ sie :!: :-P

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-09-28, 14:28    

no fakt o nic specjalnego nie pyta³... te¿ mni to interesowa³o kiedy¶ ale da³em sobie spokój z tym zapytaniem...

magdagp 

Wys³any: 2008-09-28, 22:29    

Jejku - jak tak bardzo Was interesuja szczegó³y to:

Jak ju¿ zbiore zamówienia - znam rozmiary - jade do hurtowni i zakupuje koszulki wed³ug zamówienia - robie rozpiske jaki nick przypasowaæ do jakiego rozmaru - dok³adny opis kazdej koszulki i wiozê je do firmy robi±cej nadruki.

Potem po dziesi±tkach telefonów i problemów, bo zawsze co¶ im tam wyskoczy :-P pakuje wszystko i wysy³am na poczcie poleconym priorytetem.

No a potem czekam a¿ wreszcie zdjecia Wasze w nich zobacze :-P

To juz chyba wszystko..... :roll:

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-09-29, 09:12    

Madziu szymonowi chyba tylko o to chodzi³o, ¿e robi to firma a nie Ty :-)

SZ_YM_ON 

Wys³any: 2008-09-29, 10:17    

No w sumie racja.
Ale i tak jestem pod wra¿eniem, ¿e chce Ci siê tak je¼dziæ i za³atwiaæ to wszystko nara¿aj±c siê na koszta, skoro s± ³atwiejsze i tañsze sposoby zlecenia komu¶ zrobienia koszulek :->

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-09-29, 16:15    

ale wiesz SZYMON, Magda byla poinformowana, z reszt± sama mogla z pamieci podac dokladne nasze nicki :-) a jakbys skladal zamowienie przez net to bys musial czekac dluzej - a dlaczego?? BO skoro OSOBISCIE jezdzila i widziala te koszulki i widziala ze s± b³êdy bed±c nawet na miejscu. TO co by sie dzialo przy wysylkach z neta? Z 5 koszulek zle zrobionych i czekanie tygodni na reklamacje, odsylanie , dopominanie, proszenie o odeslanie. Mogloby to dluzej trwac a tak to co do rêki - to pewniejsze - wiec za to chwa³a Madzi ze poswiecila swoj czas :-)

SZ_YM_ON 

Wys³any: 2008-09-29, 17:06    

S±dzê, ¿e przy konkurencji jaka dzi¶ panuje na rynku, 5 ¼le zrobionych koszulek w zamówieniu da³oby baaardzo z³y i d³ugi pog³os danej firmie. Ja przynajmniej omija³ bym j± szerokim krokiem ;-)
Wiêc nie ma co uogólniaæ. S± dobre firmy w internecie, chocia¿by ta, która robi koszulki dla naszej grupy rowerowej z Piotrkowa (zrobili nam ju¿ spokojnie ponad 50 t-shirtów i ani razu nie trzeba by³o odsy³aæ koszulki z powrotem). Nie jest to w ¿adnym przypadku reklama, tylko zwyk³e polecanie czego¶, co mo¿e okazaæ siê lepsze i wygodniejsze. Koszulki s± z b. dobrego materia³u, jest szeroka paleta barw (nawet odblaskowe).
Wiadomo ¿e op³acalne jest zamawianie wiêkszych ilo¶ci, wiêc je¿eli bêd± jeszcze chêtni na koszulki, to mo¿ecie zamówiæ to tam, oszczêdzaj±c Magdzie k³opotów i poszarpanych nerwów :-P

magdagp 

Wys³any: 2008-10-21, 15:36    

Z uwagi na to, ¿e jest parê osób na obu pokojach, które przespa³y poprzedni termin a ¿ywi± chêæ wej¶cia w posiadanie koszulki serwisowej uruchamiam akcje po raz drugi

Przypominam

WYGL¡D T-shirta

- Kolor czerwony ;-)

Z przodu wyt³oczony czarny napis

"wwwBILARDYinfo"

Na plecach natomiast indywidualny nick danej osoby

Cena koszulki :arrow: 35z³
(Cena zawiera -T-shirt, nadruk, przesy³kê na adres domowy)

Osoby zainteresowane takim T-shirtem napisz± do mnie Prywatn± Wiadomo¶æ tutaj na forum, -> TU JEST LINK <--
w której podadz±:

:arrow: nick jaki ma byæ umieszczony na plecach

:arrow: swój rozmar (S, M, L, XL, XXL) - siê dowiem ciekawostki :-P (numeracja jest do¶æ du¿a wiêc proszê nie zawy¿ac specjalnie)

:arrow: kolor jaki sobie ¿ycz±

:arrow: dok³adne dane swoje potrzebne mi do wysy³ki (Imiê, nazwisko, adres) - obiecuje, i¿ zachowam w tej kwestii dyskrecjê i nikogo nachodzi³a nie bede :-P

Ja odpiszê na ka¿d± wiadomo¶æ i podam numer konta, na które nale¿y dokonoæ wp³aty - bedzie to konto mojego mê¿a - poniewa¿ On posiada intelligo i ³atwiej mi bêdzie przez neta do niego dotrzeæ :-)

Termin do wp³aty 35 z³otych :arrow: 31.10.2008

Koszulki zamówiê tylko dla osób, które w terminie dokonaj± wp³aty - bo nie bêdê ryzkowa³a swoich pieniêdzy, gdyby kto¶ siê rozmy¶li³ :-P

Ze swojej strony postaram siê wszystko za³atwiæ jak najbardziej rzetelnie - tyle mogê obiecaæ ;-)

Czas realizacji do 13.11.2008 - mo¿e wcze¶niej jak pójdzie sprawnie ;-)

Zatem spó¼nialscy z poprzedniej edycji lub nowi chêtni ju¿ moga pisaæ :-)

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Do³±czy³: 27 Lip 2005
Wys³any: 2008-10-21, 16:30    

No i oczywi¶cie na nastêpnym zlociku koszulki obowi±zkowe ( ile mo¿na paradowaæ samemu :-P )... czarni kontra czerwoni... a gdyby po³±czyæ te kolory to mamy barwy AC Milan :-P

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-21, 17:51    

albo barwy Spó³dzielczego Klubu Sportowego "Start" Gniezno

magdagp 

Wys³any: 2008-10-21, 18:01    

Krzysiu - moja osobista pro¶ba do Ciebie - bo czêsciej zagl±dasz na forum ni¿ Grzesiek - jak ju¿ Go tam spotkasz w pracy to Mu napomknij s³ówko, ¿e akcja T-shirt ruszy³a ponownie - bo sie boje ¿e znów Mu ona moze umkn±æ :-P :-D

Z góry dzieki - buziak :-D

magdagp 

Wys³any: 2008-10-30, 16:46    

Chcia³am tylko przypomnieæ, i¿ jutro mija termin do dokonania wp³aty za koszulkê - parê osób, które zamówi³y nie uczyni³o tego jeszcze - a to niezbedny warunek bym ze z³o¿onego przez Was zamówienia sie wywiaza³a ;-)
Ostatnio zmieniony przez magdagp 2008-10-30, 16:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

magdagp 

Wys³any: 2008-11-12, 17:07    

Wszystkich, którzy zamówili koszulki w ods³onie nr 2 informujê, ¿e dzi¶ wys³a³am wszystkie na poczcie zatem jutro, pojutrze - powinny byæ juz u Was w domu :-)

Mi³ego u¿ytkowania i nie ukrywam, ¿e licze na Wasze zdjecia - Tych z Was co zamówili w pierwszym rzucie równie¿ - troche mnie zawiedli¶cie - my¶la³am, ¿e zdecydowanie wiêcej fotaczy pojawi sie w albumie :-(

tomekwoz5
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-12, 20:16    

ja sie wstydze ...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum