Jedna Dru?yna, Jeden Strój |
Autor |
Wiadomość |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-09-26, 21:32
|
|
|
zdjecia w albumie :D |
|
|
|
 |
lordvader200 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-09-26, 23:31
|
|
|
Jezeli bedzie taka okazja jeszcze w przysz?o?ci to te? bardzo chetnie kupi?bym koszulke . Tym razem przespa?em moment zakupu...:( |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-09-27, 13:09
|
|
|
Grzesiu prawdopodobnie b?dzie szybciej ni? sie spodziewasz - w po?owie pa?dziernika dam tu zna? - bo jak to zwykle bywa - par? osób - zw?aszcza u mnie na pokoju obudzi?o sie po niewczasie i wst?pnie Im obieca?am, ?e postaram sie w miare szybko zrobi? T-shirty jeszcze raz - dam Ci informacje na PW, ?eby? tym razem nie przespa? |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

|
|
Wysłany: 2008-09-27, 18:54
|
|
|
Magda, wykonujesz to sama czy zlecasz jakiej? firmie ? |
Ostatnio zmieniony przez SZ_YM_ON 2008-09-27, 18:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-09-27, 22:58
|
|
|
Szymon tak szczegó?owo chcesz warsztat pozna? mój jakbym Ci powiedzia?a musia?abym Cie zabi? |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

|
|
Wysłany: 2008-09-28, 14:42
|
|
|
O nic szczegó?owego nie spyta?em. Tak pytam, z ciekawo?ci. |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-09-28, 14:43
|
|
|
wystracha? sie |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-09-28, 15:28
|
|
|
no fakt o nic specjalnego nie pyta?... te? mni to interesowa?o kiedy? ale da?em sobie spokój z tym zapytaniem... |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-09-28, 23:29
|
|
|
Jejku - jak tak bardzo Was interesuja szczegó?y to:
Jak ju? zbiore zamówienia - znam rozmiary - jade do hurtowni i zakupuje koszulki wed?ug zamówienia - robie rozpiske jaki nick przypasowa? do jakiego rozmaru - dok?adny opis kazdej koszulki i wioz? je do firmy robi?cej nadruki.
Potem po dziesi?tkach telefonów i problemów, bo zawsze co? im tam wyskoczy pakuje wszystko i wysy?am na poczcie poleconym priorytetem.
No a potem czekam a? wreszcie zdjecia Wasze w nich zobacze
To juz chyba wszystko..... |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-09-29, 10:12
|
|
|
Madziu szymonowi chyba tylko o to chodzi?o, ?e robi to firma a nie Ty |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

|
|
Wysłany: 2008-09-29, 11:17
|
|
|
No w sumie racja.
Ale i tak jestem pod wra?eniem, ?e chce Ci si? tak je?dzi? i za?atwia? to wszystko nara?aj?c si? na koszta, skoro s? ?atwiejsze i ta?sze sposoby zlecenia komu? zrobienia koszulek |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-09-29, 17:15
|
|
|
ale wiesz SZYMON, Magda byla poinformowana, z reszt? sama mogla z pamieci podac dokladne nasze nicki a jakbys skladal zamowienie przez net to bys musial czekac dluzej - a dlaczego?? BO skoro OSOBISCIE jezdzila i widziala te koszulki i widziala ze s? b??dy bed?c nawet na miejscu. TO co by sie dzialo przy wysylkach z neta? Z 5 koszulek zle zrobionych i czekanie tygodni na reklamacje, odsylanie , dopominanie, proszenie o odeslanie. Mogloby to dluzej trwac a tak to co do r?ki - to pewniejsze - wiec za to chwa?a Madzi ze poswiecila swoj czas |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

|
|
Wysłany: 2008-09-29, 18:06
|
|
|
S?dz?, ?e przy konkurencji jaka dzi? panuje na rynku, 5 ?le zrobionych koszulek w zamówieniu da?oby baaardzo z?y i d?ugi pog?os danej firmie. Ja przynajmniej omija? bym j? szerokim krokiem
Wi?c nie ma co uogólnia?. S? dobre firmy w internecie, chocia?by ta, która robi koszulki dla naszej grupy rowerowej z Piotrkowa (zrobili nam ju? spokojnie ponad 50 t-shirtów i ani razu nie trzeba by?o odsy?a? koszulki z powrotem). Nie jest to w ?adnym przypadku reklama, tylko zwyk?e polecanie czego?, co mo?e okaza? si? lepsze i wygodniejsze. Koszulki s? z b. dobrego materia?u, jest szeroka paleta barw (nawet odblaskowe).
Wiadomo ?e op?acalne jest zamawianie wi?kszych ilo?ci, wi?c je?eli b?d? jeszcze ch?tni na koszulki, to mo?ecie zamówi? to tam, oszcz?dzaj?c Magdzie k?opotów i poszarpanych nerwów |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-10-21, 16:36
|
|
|
Z uwagi na to, ?e jest par? osób na obu pokojach, które przespa?y poprzedni termin a ?ywi? ch?? wej?cia w posiadanie koszulki serwisowej uruchamiam akcje po raz drugi
Przypominam
WYGL?D T-shirta
- Kolor czerwony
Z przodu wyt?oczony czarny napis
"wwwBILARDYinfo"
Na plecach natomiast indywidualny nick danej osoby
Cena koszulki 35z?
(Cena zawiera -T-shirt, nadruk, przesy?k? na adres domowy)
Osoby zainteresowane takim T-shirtem napisz? do mnie Prywatn? Wiadomo?? tutaj na forum, -> TU JEST LINK <--
w której podadz?:
nick jaki ma by? umieszczony na plecach
swój rozmar (S, M, L, XL, XXL) - si? dowiem ciekawostki (numeracja jest do?? du?a wi?c prosz? nie zawy?ac specjalnie)
kolor jaki sobie ?ycz?
dok?adne dane swoje potrzebne mi do wysy?ki (Imi?, nazwisko, adres) - obiecuje, i? zachowam w tej kwestii dyskrecj? i nikogo nachodzi?a nie bede
Ja odpisz? na ka?d? wiadomo?? i podam numer konta, na które nale?y dokono? wp?aty - bedzie to konto mojego m??a - poniewa? On posiada intelligo i ?atwiej mi b?dzie przez neta do niego dotrze?
Termin do wp?aty 35 z?otych 31.10.2008
Koszulki zamówi? tylko dla osób, które w terminie dokonaj? wp?aty - bo nie b?d? ryzkowa?a swoich pieni?dzy, gdyby kto? si? rozmy?li?
Ze swojej strony postaram si? wszystko za?atwi? jak najbardziej rzetelnie - tyle mog? obieca?
Czas realizacji do 13.11.2008 - mo?e wcze?niej jak pójdzie sprawnie
Zatem spó?nialscy z poprzedniej edycji lub nowi ch?tni ju? moga pisa? |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-10-21, 17:30
|
|
|
No i oczywi?cie na nast?pnym zlociku koszulki obowi?zkowe ( ile mo?na paradowa? samemu )... czarni kontra czerwoni... a gdyby po??czy? te kolory to mamy barwy AC Milan |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-10-21, 18:51
|
|
|
albo barwy Spó?dzielczego Klubu Sportowego "Start" Gniezno  |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-10-21, 19:01
|
|
|
Krzysiu - moja osobista pro?ba do Ciebie - bo cz?sciej zagl?dasz na forum ni? Grzesiek - jak ju? Go tam spotkasz w pracy to Mu napomknij s?ówko, ?e akcja T-shirt ruszy?a ponownie - bo sie boje ?e znów Mu ona moze umkn??
Z góry dzieki - buziak |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-10-30, 16:46
|
|
|
Chcia?am tylko przypomnie?, i? jutro mija termin do dokonania wp?aty za koszulk? - par? osób, które zamówi?y nie uczyni?o tego jeszcze - a to niezbedny warunek bym ze z?o?onego przez Was zamówienia sie wywiaza?a |
Ostatnio zmieniony przez magdagp 2008-10-30, 16:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-11-12, 17:07
|
|
|
Wszystkich, którzy zamówili koszulki w ods?onie nr 2 informuj?, ?e dzi? wys?a?am wszystkie na poczcie zatem jutro, pojutrze - powinny by? juz u Was w domu
Mi?ego u?ytkowania i nie ukrywam, ?e licze na Wasze zdjecia - Tych z Was co zamówili w pierwszym rzucie równie? - troche mnie zawiedli?cie - my?la?am, ?e zdecydowanie wi?cej fotaczy pojawi sie w albumie |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-11-12, 20:16
|
|
|
ja sie wstydze ... |
|