wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Poszkodowany Maniu¶ Kutno
Autor Wiadomo¶æ
4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-29, 19:17    Poszkodowany Maniu¶ Kutno

""Witaj. Otrzymujesz ¿ó³t± kartkê za bardzo wulgarny i agresywny jêzyk w stosunku do osoby organizatora Maniek_Kutno. Wyra¿enia, które u¿y³e¶ s± niedopuszczalne i nieakceptowalne w naszym serwisie. Nie ma znaczenia, czy rozmawiasz z zawodnikiem czy organizatorem, ludzi nale¿y szanowaæ i odpowiednio formu³owaæ swoje my¶li bez u¿ycia wulgaryzmów. Ostrze¿enie bêdzie dzia³aæ przez najbli¿sze 3 miesi±ce pocz±wszy od teraz, je¶li w tym okresie popiszesz siê podobnym wyczynem lub innym, który równie¿ jest po za normami otrzymasz kartkê czerwon±, a co za tym idzie zostaniesz zdyskwalifikowany z rozgrywek ligowych bez mo¿liwo¶ci zapisów do koñca sezonu z WzB w³±cznie.
Zarz±d wwwBILARDYinfo.""

Wiecie co Wam powiem. Wam to juz sie dos³ownie w ..... g³owach poprzewraca³o :-) Rozumiem ze jeste¶cie ciêci na wulgarnych i chamskich graczy, ale bez jaj :!:
Po 2. Jesli tu juz mowa o chamstwie. To chamstwem jest wi±zaæ prywatne rozmowy na gg, czy gdzie¶ tam z TYM SERWISEM. Nie rozmawialem z nim jako organizatorem - TYLKO WIRTUALN¡ OSOB¡ Z GG !!!!!!! Nie bede traktowa³ kazdego zawsze i wszedzie "s³u¿bowo"
Ludzi nale¿y szanowaæ - tak wiem.

Wiecie co, s± relacje gracza z serwsiem. S± relacje graczy z graczami. I s± prywatne sprawy miedzy graczami. Mialem do niego ma³± pretensjê i on wie dlaaczego. Uznalem to za prowokacjê i nie bede tego tolerowal. Maniek Kutno ""na zloty nie chcesz przyje¿dzaæ bo albo Ci kasy brakuje albo Cie laska nie puszcza..."" Nie bedê tolerowal takich oszczerst. BY£A TO PRYWATNA ROZMOWA !! Potraficie to zrozumiec?

Maniu¶, nie musiale¶ p³akusiaæ do ADMINÓW serwisu. Do Mamusi i Tatusia te¿ poleciales? powiedz wszystkim, o czym na gg rozmawiamy. Jezeli uwazales ze zle sie do Ciebie odnoszê - blok na gg. I po sprawie. A nie ³±czyæ to z serwisem gdzie by³o to w 100% zbêdne. Na policjê rownie dobrze mogles zglosic ze Ci tak ktos pos³a³ wulgaryzmami.

Je¿eli za moj± prywatn± rozmowê na gg z Maniek Kutno ³±czycie z serwisem i dajecie mi ¿ó³t± kartkê, to domagam sie o czerwon±. Proszê o dyskwalifikacje ze wszystkich lig, blokadê na konto na ten serwis i banner na grach wp.pl lub gamedesire.
Mam to gdzie¶. Nie bedziecie szukaæ okazji do zastraszania mnie. Do¶æ tego.

Je¿eli nie zrobicie tego ok. OG£ASZAM ¿e rezygnujê z LIG. Wiadomosc do DARKA DARECKIEGO, oraz admina z B8. Proszê mnie wypisac z lig na listopad. Je¿eli zachodzi taka potrzeba to napiszê PW.

No wiêc, dziêkujê wszystkim graczom za grê, spêdzone chwile, za te prawie 3 lata (bez 2 miesiecy) w serwisie. Bylismy, jestesmy i BÊDZIECIE najlepszym serwisem na tej odmianie bilarda :) PRZEPRASZAM za stracone nerwy, za chamskie odzywki, za wszsytko co z³e z mojej strony wynik³o. S± osoby ktorym dziekujê na tym serwisie, ktorzy s± dla mnie priorytetami : kalashnikov, DerekDarecki, Zmak, DannyCh, grzechoo16, ECTHELLION, Kaba pajac te¿ ; P :-) hyhy Natalia i inni. Dzieki za wszystko.

Od samego pocz±tku nie pasowa³em do Was. Jedno co mnie z Wami ³±czy³o to my¶lê ¿e dobra gra :) Z Wami siê uczy³em. No i mogê siê szczyæ tym ze nie gram po chamsku :) zawsze fair -play. Co do poziomu kulturalnego, nie dorastam Wam do piêt. Jestem graczem kontrowersyjnym, chamskim, wulgarnym. Nie pasujê do Was. Na zloty z Wami nie je¿d¿ê. Nie rozmawiam z Wami mi³o. Maniek napisa³: "spotka³em siê z lud¼mi na ¿ywo i wiem jakie maj± zdanie o Tobie..." trudno siê mowi :) jak sobie poscielesz, tak siê wy¶pisz. Na pewno bym nie chcial takiego zdania, ale ¿ycie.. :) Tak¿e my¶lcie dalej co chcecie, Wasz wybór.
Pozdrawiam i powodzenia <9> <beer> :):)
Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-10-29, 20:29, w ca³o¶ci zmieniany 7 razy  

^czyrus14
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-29, 21:26    

szakal jestes alkoholikiem pijakiem ale slcuhaj pykaj wligach fajowa sprawa c toc jestes ziom pijesz jka polak i jestokej szefie gramy i pijemy i jest ok ja mam ok

_Cappy
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-29, 22:20    Re: Poszkodowany Maniu¶ Kutno

:mrgreen: Dzieñdobry / dobrywieczór :mrgreen:

Cze¶æ Tomu¶... :* moim skromnym zdaniem przyznam Ci racjê do jednej z dwóch rzeczy dotycz±cych Twojego posta, deklaracji - nie wiem jak to nazwaæ. A wiêc... przyznajê Ci racjê co do tego, i¿ rzeczy prywatne to rzeczy prywatne chodzi o rozmowy lub sytuacje. Nie powinno siê czego¶ wywlekaæ z gg lub innego pokoju i przenosiæ to na inny. Ale co do tego z czym siê nie zgadzam powiem w prost ... robisz z siebie ofiarê ... mo¿esz teraz zaprzeczaæ, ale niestety, albo i stety tak to wygl±da. B±d¼my doro¶li Tomek. Jeste¶ fajny, lubiê Ciê, ale to prawda ¿e jestes chamski w niektorych sprawach, b.czêsto sam prowokujesz do jakiej¶ awantury. :-? na prawdê nie widzê tu powodu dla którego najpier ka¿esz sobie likwidowac konto, nak³adaæ bannery na pokoje. To jest zwyk³e zwrócenie na siebie czyjej¶ uwagi. Bo taka prawda - lubisz byæ w centrum uwagi. W tym jeste¶my do siebie podobni, ale trzeba mieæ jak±¶ granicê. Dlatego nie dziw siê, ¿e ludzie pisz± takie teksty:

""na zloty nie chcesz przyje¿dzaæ bo albo Ci kasy brakuje albo Cie laska nie puszcza...""

"spotka³em siê z lud¼mi na ¿ywo i wiem jakie maj± zdanie o Tobie..."

Dlatego moim zdaniem nie ma sesu stawiaæ tak wszystkiego na jedna kartê i dziêkowaæ za wspó³pracê poszczególnym osobom. Tomu¶ to jest gra, to jest virtual. Trzymaj siê, i mam nadziejê, ¿e bêdziesz trochê rozs±dniejszy :*

A przy okazji pisania tego posta... witam wszystkich ;)

Nowa graczka ;) na bilardach ifno :) :*

Monika
Ostatnio zmieniony przez _Cappy 2008-10-29, 22:26, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

tomekwoz5
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-29, 22:26    

Nara Szakal :)
tylko zrezygnuj raz a porz±dnie, a nie znów za jaki¶ czas przyleziesz ;)

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-10-29, 23:57    

Tomek, je¶li ju¿ rozwlekasz takie tematy to zacznijmy od pocz±tku... 4SZAKAL4 napisa³/a:
4SZAKAL napisa³/a:
Wiecie co, s± relacje gracza z serwsiem. S± relacje graczy z graczami. I s± prywatne sprawy miedzy graczami. Mialem do niego ma³± pretensjê i on wie dlaaczego. Uznalem to za prowokacjê i nie bede tego tolerowal. Maniek Kutno ""na zloty nie chcesz przyje¿dzaæ bo albo Ci kasy brakuje albo Cie laska nie puszcza..."" Nie bedê tolerowal takich oszczerst. BY£A TO PRYWATNA ROZMOWA !! Potraficie to zrozumiec?

Maniu¶, nie musiale¶ p³akusiaæ do ADMINÓW serwisu. Do Mamusi i Tatusia te¿ poleciales? powiedz wszystkim, o czym na gg rozmawiamy. Jezeli uwazales ze zle sie do Ciebie odnoszê - blok na gg. I po sprawie. A nie ³±czyæ to z serwisem gdzie by³o to w 100% zbêdne. Na policjê rownie dobrze mogles zglosic ze Ci tak ktos pos³a³ wulgaryzmami.

nie zacz±³e¶ rozmowy od pocz±tku... nie przedstawi³e¶ ludziom sytuacji...

Magda na zaprzyja¼nionym pokoju zorganizowa³a turniej... Wieczór z Adminkami...
Szakal odnosi³ sukcesy a ja w owym temacie zamie¶ci³em post tre¶ci : Madziu, nie zapisujcie Szakala bo on i tak nie skorzysta z g³ównej nagrody, zapisujcie pewnych ludzi http://bilardy.na1.pl/bil...php?p=3399#3399

po czym otrzyma³em na gg:

liga 4szakal4 16:41:33
a po co chodzisz po forach i {} to samo?
liga 4szakal4 16:42:05
2 dni minely z cyklu 5 dniowego a TY chodzisz i {} ze nie korzystam z nagrody? spojrz sie na siebie
Maniek 18:06:31
jeszcze co¶ chcesz napisac do mnie ?
Maniek 18:07:06
nie moge wchodziæ na fora ?
liga 4szakal4 18:07:07
yhy
liga 4szakal4 18:07:09
ci±gnij siê :)

a co mi tam dam wam ca³± rozmowê i sami os±dzicie... :

liga 4szakal4 16:41:33
a po co chodzisz po forach i {} to samo?
liga 4szakal4 16:42:05
2 dni minely z cyklu 5 dniowego a TY chodzisz i {} ze nie korzystam z nagrody? spojrz sie na siebie
Maniek 18:06:31
jeszcze co¶ chcesz napisac do mnie ?
Maniek 18:07:06
nie moge wchodziæ na fora ?
liga 4szakal4 18:07:07
yhy
liga 4szakal4 18:07:09
ci±gnij siê :)
Maniek 18:08:03
no to cz³owieczku jeste¶ teraz dla mnie nikim... to co kiedy¶ pisali o Tobie widze ¿e jest prawd±, mia³em kiedy¶ inne zdanie o Tobie i prawid³owe...
1399692 23:45:22
liga 4szakal4 18:08:23
cos jeszcze ?
Maniek 18:08:32
chyba od Ciebie
liga 4szakal4 18:08:49
nikim? zero chcesz zobaczec ? to spojrz w lustro, bo skoro przez internet jestes w stanie to stwierdzic to jestes zero
Maniek 18:10:06
heheheh szakal, co Ty gadasz... na zloty nie chcesz przyje¿dzaæ bo albo Ci kasy brakuje albo Cie laska nie puszcza... komu takie kity chcesz wciskaæ? spotka³em siê z lud¼mi na ¿ywo i wiem jakie maj± zdanie o Tobie...
liga 4szakal4 18:11:05
{} mnie to jakie maj± zdanie o mnie :) mam to w {} :) jestem sob± i {} mnie to co ktos z netu o mnie powie. 2 zloty byly. Pierwszy - jestem z kobiet±. Drugi - jestem z kobiet±. Nie mam potrzeby jechac :)
Maniek 18:11:29
4 zloty by³y
liga 4szakal4 18:11:35
i nie {} glupot ze laska mnie nie puszcza lub kasy nie mam. Zdarza sie i tak. Za bardzo bogaty jestes ? i slepy ze u innych sie nie przelewa?
liga 4szakal4 18:11:38
moze i masz {} w {} kasy
liga 4szakal4 18:11:45
ale u mnie biedno w domu :)
liga 4szakal4 18:11:58
a jak mam kobiete nie bede j± zostawial i jezdzil gdzies w {} :)
liga 4szakal4 18:12:12
skoro Ty mozesz to rob to, a mnie to {}
liga 4szakal4 18:12:20
i powinno Cie tez {} u mnie
liga 4szakal4 18:12:48
powiedz teraz jak sie z nimi spotkasz, ze mnie {} ich zdanie i mam je g³êboko w {}
liga 4szakal4 18:13:20
po drugie gdybys nie by³ chamem zachowa³bys to dla siebie
Maniek 18:14:00
cz³owieku przeczytaj to co wy¿ej napisa³e¶ i zastanów siê kto tu jest chamem
liga 4szakal4 18:14:12
nie mam zamiaru
liga 4szakal4 18:14:22
podyskutuj sobie z nimi nie ze mna
liga 4szakal4 18:14:24
nara
Maniek 18:14:43
podyskutuje... ale na Twój temat gry w lidze
liga 4szakal4 18:15:07
niby jakiej?
1399692 23:45:51
Maniek 18:15:46
nie wiem, je¶li grasz jeszcze w jakiej¶ to mo¿esz nie graæ
liga 4szakal4 18:16:04
a co zabronisz mi ?
liga 4szakal4 18:16:06
hahahahah
liga 4szakal4 18:16:10
smieszny jestes :D
Maniek 18:16:46
sie oka¿e
liga 4szakal4 18:16:57
hahahaha
liga 4szakal4 18:17:10
dobra nara bo sie rozplacze ze smiechu :D
Maniek 18:18:34
ale widaæ ¿e s³aby punkt poszed³... prawda w oczy kole ?
liga 4szakal4 18:19:01
to jakas têpa gadka z Tob± :D
liga 4szakal4 18:19:10
bo Ty w ogole od rzeczy gadasz :D
liga 4szakal4 18:19:30
slaby punkt? prawda? :D nie wiem o co Ci chodzi :)
Maniek 18:20:10
acha... w takim razie mo¿emy ju¿ skoñczyæ dyskusje... widocznie za trudne rzeczy pisze
Maniek 18:20:13
¿egnam
liga 4szakal4 18:20:34
bezsensowne :D
liga 4szakal4 18:20:38
zegnam
liga 4szakal4 18:23:21
ale powiedz, mowisz ze nie ma sensu grac i wygrywac bo nie skorzystam z nagrody?
liga 4szakal4 18:25:37
wiesz, za kazdy tur jest 150k :d wiec jest o co grac, nagrode zgarniam :D a co do glownej, mam dziewczynê ktor± kocham i nie pojade na randke z inn± bo WYGRALEM TURNIEJ hahaha
liga 4szakal4 18:26:45
to moze niech nie graja wszyscy ktorzy maja dziewczyne :D to nie bedzie pewnie komu grac :D
liga 4szakal4 18:27:01
no bo zaden nie pojedzie na randke z inna bed±c w jakims zwiazku :D
liga 4szakal4 18:27:05
ciekawe czy rozumiesz :D
Maniek 18:29:20
nie no okej... szkoda ¿e do tego co napisa³em nie odnios³e¶ siê z pewnym dystansem, tylko odrazu na mnie naskoczy³e¶ jak SZAKAL !! zauwa¿y³e¶ na koñcu postu bu¼ke roze¶mian±?? mo¿e trzeba by³o pomy¶leæ... a mo¿e ¿artobliwie to napisa³ ?
1399692 23:45:59
liga 4szakal4 18:29:53
wiem ze zartowales, ale glupi text , jakbym mial nie brac udzialu
liga 4szakal4 18:30:04
bo po co ? bez sensu ? on i tak nie pojedzie na randke
liga 4szakal4 18:30:31
zagraj w turnieju, wygraj i jedz
Maniek 18:30:44
nie umiem graæ w b8 wiêc nie gram
liga 4szakal4 18:30:46
albo inaczej, jak juz nie masz szansy, a ja wygram, jak mi sie uda
liga 4szakal4 18:30:50
odst±pie Ci nagrody :)

Sorki za s³owa... {}

na tym moja rozmowa z szanownym mieszkañcem Ciechanowa siê zakoñczy³a...

Wystartowa³ do mnie w sposób "nieciekawy" - je¶li komu¶ by odpowiada³o takie wyra¿anie "uczuæ" to ok. Mi nie odpowiada³o i poczu³em siê ura¿ony, zg³osi³em to na forum organizatorskim i pozostali organizatorzy wypowiedzieli siê na temat zaistnia³ej sytuacji. Przedstawi³em wszystko dok³adnie tak jak tutaj.

Szakal jest mi przykro, ¿e przedstawi³e¶ mnie w ¶wietle tego z³ego i niedobrego. Przykro mi równie¿, ¿e nie masz poczucia humoru i odpowiedniego dystansu do w³asnej osoby, poniewa¿ je¶li sam nie potrafisz z siebie ¿artowaæ to co¶ jest nie tak.

Bardzo ¿a³ujê, ¿e nie pozna³em Cie osobi¶cie poniewa¿ bardzo wiele siê zmienia, gdy rozmawiasz z kim¶ kogo zna³e¶ tylko przez okienko monitora.

Wiele siê zmieni³o kiedy pozna³em zemka, habra, wolasa, tomka, magde, darka, karpia, daniela, krzy¶ka, natalie, ewe, marte i wiele wiele innych osób (sorki, ¿e nie wymieni³em), o którzych musia³em zmieniæ zdanie poniewa¿ okno monitora nie przedstawi Ci Ciebie!!!

Szakalu, wielkim bogaczem nie jestem, sam opu¶ci³em zlot w Krakowie z braku funduszu. I nie mam jak to powiedzia³e¶ "naruchane kasy".

To ¿e rezygnujesz ¶wiadczy tylko o poczuciu w³asnej warto¶ci jak± dusisz w sobie. Ja przepraszaæ Cie nie zamierzam. Nie wypowiedzia³em z³ego s³owa na Twoj± osobê - Ty natomiast (w odniesieniu do mnie) - tak.

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 00:23    

Maniek napisa³/a:
Nie wypowiedzia³em z³ego s³owa na Twoj± osobê

Maniek napisa³/a:
no to cz³owieczku jeste¶ teraz dla mnie nikim

tak dla sprostowania. Nie, nie obra¿am sie o to.
Nie mam zamiaru robiæ z siebie ofiary ani zwracaæ na siebie uwagê. Robiê swoje. To na co mam ochote czy sie komus to podoba czy nie. Wozik, wiem ze dla Ciebie i innych bylo by lepiej zebym sie ca³kowicie rozp³yn±³ :-) bo gram Wam na nerwach :-)
Rownie¿ bezczelny jestes Maniek wklejaj±c nasze rozmowy z GG. Zero.. nic wiecej

_Cappy
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 00:28    

To jeszcze raz ja :)

Pozwolê sobie Maniek Ciebie zacytowaæ.. Sorry, ¿e po nicku mówiê ale siê nie znamy chyba.

"Przykro mi równie¿, ¿e nie masz poczucia humoru i odpowiedniego dystansu do w³asnej osoby, poniewa¿ je¶li sam nie potrafisz z siebie ¿artowaæ to co¶ jest nie tak."

- Racja! Te¿ z czasem poznania Tomka, z dnia na dzieñ da³o siê zauwa¿yæ, ¿e nie lubi jak i nie potrafi z siebie ¿artowaæ, chocia¿ czasem by³y momenty, ¿e tak robi³ i nawet nie¼le mu to wychodzi³o ;)

next...

"Szakalu, wielkim bogaczem nie jestem, sam opu¶ci³em zlot w Krakowie z braku funduszu. I nie mam jak to powiedzia³e¶ "****** kasy"."

- Nie rozumiem jakie to ma znaczenie w k³ótni. Nie wa¿ne chyba jest ile kto ma pieniêdzy, na jakim poziomie, pó³ce siê znajduje. Z drugiej strony mo¿e Tomek po prostu nie poczu³ siê do odpowiedzialno¶ci bycia z Wami na tych zlotach. Nie ka¿dy musi mieæ ochotê jechania na nie. Tyle do tego cytatu.

Nastêpna sprawa taka, ¿e to beznadziejna k³ótnia, Wy chyba ju¿ nie macie co robiæ :). Wydaje mi siê, ¿e temat mo¿na zamkn±æ bo nie widzê pozwi±zania, ¿eby on by³ w jaki¶ sposób dotyczy³ tego pokoju. To s± wasze sprawy prywatne o ile mogê tak to nazwaæ ;)

Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony przez _Cappy 2008-10-30, 00:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-10-30, 00:29    

4SZAKAL4 napisa³/a:
Maniek napisa³/a:
Nie wypowiedzia³em z³ego s³owa na Twoj± osobê

Maniek napisa³/a:
no to cz³owieczku jeste¶ teraz dla mnie nikim

znów wszystko wyrwane z kontekstu...

4SZAKAL4 napisa³/a:
Rownie¿ bezczelny jestes Maniek wklejaj±c nasze rozmowy z GG. Zero.. nic wiecej

mo¿e i jestem ale teraz oceni± to inni, oceni± kto jest bezczelny...

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 00:30    

Monika napisa³/a:
To s± wasze sprawy prywatne o ile mogê tak to nazwaæ

Niestety jego umys³ nie potrafi³ tego poj±æ i zamkn±æ na poziomie relacji 1vs1

Oceni± CI CO CIE POZNALI NA REAL :-) proste. wiec masz przewagê i zawsze bedziesz mia³ :] lol
Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-10-30, 00:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

tomekwoz5
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 15:58    

Wozikowi nie grasz na nerwach, bo mi to wszystko powiewa ;)
Tylko b±d¼ konsekwentny i id¼ na kawê ze swoj± Kobiet±, a nie siedzisz tu, trac±c czas na g³upie ligi :P
Nie rozumiem po co zak³adasz takie tematy... ka¿dy kto to przeczyta na pewno nie wstawi siê za Tob± i Cie nie pocieszy przytulaj±c, ¿e dosta³e¶ ostrze¿enie.
Nikt nie jest ¶wiêty, ale jaki¶ poziom kultury wypada zachowaæ :-D
nawet mi siê jako¶ udaje :-P 8-)

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2008-10-30, 16:25    

Hej - to i ja dorzuce pare s³ów bo jak widze zal±¿kiem zaognienia stosunków miedzy Panami by³ cykl turniejów zorganizaowanych przeze mnie.

Gdy od blisko dwóch lat wymy¶lasz dla pokoju coraz to nowe atrakcje w pewnym momencie zaczyna brakowaæ pomys³ów - chcia³am uaktywniæ pó¼ne wieczory na naszym pokoju poprzez organizacje cyklu turniejów - musia³am je jako¶ nazwaæ - z uwagi na fakt, i¿ wieczór naturalnie ³±czy sie z relacjami damsko - mêskimi wymysli³am cykl zatytu³owany "Wieczory z Adminkami"

Pocz±tkowo nagroda mia³a byæ jak zwykle ograniczona do wirtualnej gotówki - spotka³am sie jednak ze stwierdzeniem, ¿e oprócz tego, ¿e tury prowadzone s± przez adminki niczym szczególnym ten cykl sie nie wyró¿nia.

Wymy¶li³am wiec na zasadzie ¿artu - co wyra¼nie podkre¶lam, i¿ zawodnik, który w 5 turach zaprezentuje sie najlepiej bedzie móg³ spêdziæ wieczór z dowolnie wybran± admink± - warunki tego spotkania opisa³am w temacie dotyczacym owych turów - by³y to warunki ¿artobliwe - i ca³± t± nagrodê w tych w³asnie kategoriach nale¿a³o traktowaæ.

Daleka by³am od ustawiania komu¶ prywatnego zycia i nakazywania jakich¶ spotkañ, na które nie maj± ochoty - to by³ powiadam ¿art - i ka¿d± wypowiedz odnosz±c± sie do owej nagrody nale¿a³o traktowaæ ¿artobliwie - co wiêkszo¶æ zrozumia³a bez problemu.

Co do powodu za³o¿enia tematu przez Szakala - osobi¶cie uwa¿am, i¿ ta rozmowa na gg by³a tylko i wy³acznie spraw± prywatn± - nie mia³a nic wspólnego z serwisem, gdy¿ nie wydarzy³a sie na ¿adnym pokoju, czy na forum - a na prywatnym komunikatorze i w jego ramach powinna pozostaæ - ja da³abym bloka po prostu - co czêsto robie gdy napotykam na chamstwo na gg - co z uwagi na decyzje jakie czasem musze podj±æ zdarza³o mi sie nieraz.

I dwa s³owa do Szakala...

Znam Cie Tomek nie od wczoraj, ró¿nie bywa³o, bardzo róznie, nawet takiego bloka na moim gg sie swojego czasu dorobi³es - ale by³o, mine³o.
Uwa¿am, ¿e bezsensem jest rezygnacja z uczestnictwa w ¿yciu serwisu, z którym odk±d pamietam bardzo sie uto¿samia³es i którego barwy z wielk± ochot± reprezentowa³es zawsze.

Jeste¶ na³ogiem bilardowym takim jak my wszyscy - pykasz w te kulki od 3 lat, tego nie da sie rzucic z dnia na dzien - wiem to z obserwacji dzisi±tek osób, które próbowa³y to zrobiæ obra¿aj±c sie np na mój pokój.
Wraca³y po tygodniu na new nicku i graj± po dzi¶ dzieñ :-)

Wiem, ¿e Ty bardzo szanujesz sobie swój nick - wiêc po prostu korzystaj z niego dalej.

Ja natomist poraz kolejny dosta³am dowód na to, ¿e nie zawsze wszyscy odbiorcy tego co pisze odczuwaj± mój tekst w taki sposób jakbym chcia³a - szkoda, ¿e ¿art - maj±cy byæ tylko i wy³acznie sposobem na uatrakcyjnienie przebywania na naszym pokoju potraktowa³es tak powa¿nie i z tak± agresj± zareagowa³es na kontynuacje tego ¿artu przez Manka ;-)

Sorry za d³ugi post - jak chcia³o sie wam czytaæ to fajnie :-P

Bu¼ka

bilardy.info 
Organizator
Prezes

Do³±czy³: 23 Wrz 2008
Wys³any: 2008-10-30, 17:25    Takie s± fakty

Witam na forum.
Temat jest bardzo ciekawy i elektryzuj±cy opiniê publiczn±. Wiêkszo¶æ forumowiczów czeka³a od dawna na co¶ takiego, bo w ostatnim czasie wia³o z lekka nud±.
Nie mam zamiaru nikogo oskar¿aæ czy broniæ, chcê jedynie przytoczyæ fakty, a s± one nastêpuj±ce.
Podczas cyklu turniejów organizowanych przez zaprzyja¼niony pokój 4_everyone kolega Maniek_Kutno pisze krótkiego po¶cika lekko zaczepnego o ¿artobliwym zabarwieniu. W ripo¶cie otrzymuje ca³± wi±zankê ³aciny na tzw.priv. Nastêpnie równie¿ w prywatnym gronie organizatorów zostaje rozmowa przed³o¿ona do oceny przez Zarz±d i wydania jakiego¶ werdyktu.
Po naradzie dochodzimy do wniosku, ¿e nale¿y siê upomnienie dla 4SZAKAL4 w postaci ¿ó³tej kartki, która jest tylko ostrze¿eniem bez konsekwencji. Wysy³amy wiadomo¶æ do Tomka poprzez PW, czyli w dalszym ci±gu sprawê toczymy przez priv. I co dziêje siê potem ? Ano wszyscy ju¿ wiedz± kto co powiedzia³, kto komu co napisa³ i w ogóle kto do kogo ma pretensje. Któ¿, wiêc chcia³ nag³o¶niæ sprawê: Maniek_Kutno czy 4SZAKAL4 ? Komu zale¿a³o na rozg³osie i zaanga¿owaniu osób trzecich w Ich prywatny spór: Mariuszowi, czy Tomkowi ?
Takie s± fakty, które stwierdzi³em osobi¶cie.
Prezes zarz±du wwwBILARDYinfo

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 17:30    

Dziekujê ¿e chocia¿ jedna osoba mnie rozumie ze to by³a moja prywatna rozmowa miedzy mn± a Nim na komunikatorze. I tam powinna sie zamkn±æ. Niepisa³bym tego postu gdyby kto¶ nie wrzuca³ mi jakiej¶ "¿ó³tej kartki". A jak bym go spotka³ na miescie i go zwyzwa³, te¿ bym dosta³ na serwisie kartkê?

prezes info napisa³/a:
Komu zale¿a³o na rozg³osie i zaanga¿owaniu osób trzecich w Ich prywatny spór: Mariuszowi, czy Tomkowi ?

Nie ZALE¯A£O a kto ZAANGA¯OWA£ OSOBY TRZECIE? Odp - Maniek_Kutno
Wam powinno NIC do tego co pisze do kogo¶ na GG. Prywatno¶æ naszej rozmowy byla skonczona gdy uderzy³ z problemem do Was. A to bylo niepotrzebne i nie stosowne.
Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-10-30, 17:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

lobuziarkaaa
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 19:26    

Nawet ja siê wypowiem :P !
Powiem Wam tyle...
PODZIWIAM WAS,¿e macie si³y, chêci i czas na takie ...hmm... co¶?
Mi siê odechcia³o czytania w po³owie posta Mariusza dok³adniej przy tym ca³ym tekscie z gadu...

Pozdrawiam, Kasia ;-)

Ania24051986
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 19:54    

Kasiu:P ja przeczytalam od deski do deski:P
ale nie chce mi sie komentowac;P

zgadzam sie z tym,ze NIE powinno sie wyciagac rozmow z gadu tu przy wszystkich...

ale co do rozmowy to dawno nie widzialam tylu --> ****************
szok:x

pozdro

ewa7713
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 20:08    

trzymanie w schowku rozmów gg jest bardzo popularne :P nie wiadomo kiedy i co siê komu przyda :D znam jednego takiego Pana co archiwum gg w ¿yciu nie skasuje :D (mi zapoda³ ostatnio rozmowê sprzed roku :P ) pozdrawiam ¿yj±cych SB-eków

dieter
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-30, 23:46    

Z technicznego punktu widzenia wiêkszo¶æ u¿ytkowników Gadu-Gadu jest skazana na w/w tytu³, ale tylko dlatego ¿e pozostawiaj± wiele opcji niezmienionych ze stanu tu¿ po instalacji programu. A domy¶lnie jest, ¿e archiwum nie jest kasowane. ;-)
Zatem SB-ki XXI wieku, ³±czmy siê. :-P :lol:

S±dzê ¿e bez wzglêdu na to co siê wokó³ dzieje, wszystko nale¿y braæ z przymru¿eniem oka i przy tej puencie pozostañmy. :-)

_Cappy
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-31, 00:11    

Pozwolê sobie zacytowaæ...

Tomek napisa³/a:
Dziekujê ¿e chocia¿ jedna osoba mnie rozumie ze to by³a moja prywatna rozmowa miedzy mn± a Nim na komunikatorze.

A ja to nie stwierdzi³am tak samo tak?

Pfff... :-x

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-01, 10:16    

Hmmm ja jeszcze na ani jednym zlocie nie by³em. Pannê mam wyrozumia³±... kasy mi nie brakuje... to mo¿e mama mnie nie chce pu¶ciæ :?: Trochê po czasie odpisuje, ale ostatnio rzadziej zagl±dam na Forum. O ca³ej sprawie nie mam zamiaru siê wypowiadaæ, ale zastanawia mnie ta wstawka Mañka o tym, ¿e Szakal na zloty nie je¼dzi, bo albo go laska nie puszcza, albo kasy nie ma. Spytam: po co to ? Dla mnie to by³o dolewanie oliwy do ognia i niepotrzebne podjudzanie. Wiadomo jaki jest Szakal i jak reaguje na takie teksty. Tutaj moim zdaniem by³o to ze strony Mañka zbêdne. Tomek za skór± ma wiele, ale gracz z niego pierwsza liga i kumpel te¿ ¶wietny. Przypuszczam, ¿e znam go trochê lepiej ni¿ niektórzy z Was i zapamiêtajcie jedno - nie mieszajcie ¶wiata wirtualnego z rzeczywisto¶ci±, bo nied³ugo bêdziecie mieli papki zamiast mózgów. My z Szakalem mamy zamiar zrobiæ sobie zlot i pewnie niejedn± flaszeczkê obalimy :-) Chêtnych zapraszamy ;) Pozdrawiam wszystkich :))

kipcior
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-01, 16:40    

kalashnikov_ napisa³/a:
Hmmm ja jeszcze na ani jednym zlocie nie by³em. Pannê mam wyrozumia³±... kasy mi nie brakuje... to mo¿e mama mnie nie chce pu¶ciæ :?: Trochê po czasie odpisuje, ale ostatnio rzadziej zagl±dam na Forum. O ca³ej sprawie nie mam zamiaru siê wypowiadaæ, ale zastanawia mnie ta wstawka Mañka o tym, ¿e Szakal na zloty nie je¼dzi, bo albo go laska nie puszcza, albo kasy nie ma. Spytam: po co to ? Dla mnie to by³o dolewanie oliwy do ognia i niepotrzebne podjudzanie. Wiadomo jaki jest Szakal i jak reaguje na takie teksty. Tutaj moim zdaniem by³o to ze strony Mañka zbêdne. Tomek za skór± ma wiele, ale gracz z niego pierwsza liga i kumpel te¿ ¶wietny. Przypuszczam, ¿e znam go trochê lepiej ni¿ niektórzy z Was i zapamiêtajcie jedno - nie mieszajcie ¶wiata wirtualnego z rzeczywisto¶ci±, bo nied³ugo bêdziecie mieli papki zamiast mózgów. My z Szakalem mamy zamiar zrobiæ sobie zlot i pewnie niejedn± flaszeczkê obalimy :-) Chêtnych zapraszamy ;) Pozdrawiam wszystkich :))

Dawno nic nie pisa³em, ale od czasu do czasu czytam forum i ten temat ¶ledzê i przyznam, ¿e kalash mnie zaskoczy³. Broniæ tej kultury wypowiedzi?? Bo na gg?? Tzn ¿e co, ¿e na gadu mo¿na powyzywaæ, i to jest bez znaczenia??? Co niektórym siê pomiesza³ we ³bach i tyle. Odpowiem Tobie tak, ¿yczê Tobie aby podczas tego spotkania z szakal i flaszeczk±, SZAKAL prowadzi³ z Tob± kowersacjê na poziomie tej rozmowy z gadu. Wówczas pogadamy jak to jest nie mieszaæ netu z rezczywisto¶ci± :D:D:D

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-01, 17:48    

Kipcior, moja wypowied¼ nie mia³a charakteru jakoby mia³a broniæ Szakala. Powiem wiêcej, wiadomo, ¿e ma on niewyparzony pyszczek i nie raz ju¿ przegi±³ na Forum. Je¶li chodzi o rozmowê, to powiem Ci, ¿e czasem gadamy przez telefon i rozmowa jest na poziomie. W tym momencie s± dwie opcje - albo uwa¿asz Nas obydwóch za prostaków twierdz±c, ¿e cham z chamem zawsze siê dogada, albo stwierdzasz, ¿e mi odpowiada poziom rozmowy jaki niejednokrotnie w wirtualnym ¶wiecie prezentowa³ Szakal. Nie jestem tutaj od wczoraj i chyba sporo osób mnie zna. Za prostaka siê nie uwa¿am i mam nadziejê, ¿e osoby, z którymi przysz³o mi siê mierzyæ czy rozmawiaæ s± podobnego zdania. Odpowied¼ zatem brzmi, ¿e nie - nie odpowiada³aby mi rozmowa na poziomie bliskim zeru, co jest równoznaczne z tym, ¿e nie taki Szakal jakim go maluj±, b±d¼ sam siê maluje :-P Jestem tego zdania, ¿e czêsto zachowanie cz³owieka w necie odzwierciedla jego zachowanie w rzeczywisto¶ci, ale nie generalizujmy tego i nie popadajmy w stereotypy, bo tak te¿ nie jest dobrze. Przegina tutaj - to fakt i macie racjê. Pozna³em te¿ kolesia, który na stoliku cisn±³ ka¿demu i robi³ non stop awantury, a jak siê go pozna³o na ¿ywo, to kole¶ dusza towarzystwa, do rany przy³ó¿. To tyle. Dajcie sobie na luz :]

Pozdrawiam

Speed
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-02, 01:14    

czas leci, bilki wpadaj±, kije siê ³ami±, a niesnaski zawsze jakie¶ s± i bêd± ;-)

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-02, 09:36    

A¿ siê Speed obudzi³ ;-) Pozdro:)

lobuziarkaaa
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-02, 11:57    

a wy dalej dr±¿ycie ? ;-) chyba macie za du¿o wolnego czasu :-P

je¶li chodzi o Wojtka to bardzo Kurturarny cz³owiek! :P Mia³am przyjemno¶æ z nim ...no! ;-) Tak¿e chamstwa w zadnej postaci mu nie mo¿na zarzucic :)!
Zreszta Tomek te¿ jest nieszkodliwy w realu ;) Nie przeklina³ przy mnie :P

Pozdrawiam :-)

P.S czesc Speed :roll:

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-02, 18:11    

No widzisz Kasiu :-P jaki ja grzeczny :-P

Dobra temat mo¿na zamkn±æ.
Podsumowuj±æ jak widaæ - wiekszo¶æ jest za tym (BO TAK BYÆ POWINNO) zeby w prywatne osobiste sprawy nie mieszaæ w to zarz±du tego serwisu poniewa¿ ten temat ich nie dotyczy. Kazda sprawa osobista jest i bedzie rozwiazywania miedzy 2 osobami. A nie przez "w³adze" ktore mog± sobie tylko oceniæ jak sie zachowa³ ten kto¶ i nic wiecej.

¯adnej ¿ó³tej kartki nie przyjmujê. Poniewa¿ nie bede dostawa³ za np: wyzywanie kumpla pod blokiem ktory jest organizatorem na www.bilardy.info :-| Czy te¿ na GG !!!!! CZY INNYM CZACIE !! Nie mieszaæ tego z serwisem !! Nie gadalem z nim jako organizatorem tylko jak z czlowiekiem ktory wjecha³ mi na ambicje. Nie zas³uzylem na jakies kartki, jesli juz to z jego strony - podswiadomie. Jezeli dostajê to juz mnie zdyskwalifikujcie bo ja nie bede tolerowal takich waszych reakcji na takie sprawy.

TEMAT DO ZAMKNIECIA, chyba ze jeszcze chce ktos cos powiedziec i byæ m±drzejszy.
Pozdrawiam

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-02, 18:12    

Dama prawdê g³osi :)

Zmak 

Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Wys³any: 2008-11-02, 19:44    

Zgodnie z ¿yczeniem zamykam temat. Zapraszam do bardziej przyjacielskich rozmów.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: