| Og³oszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
GSM |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-07, 22:06 GSM
|
|
|
| Nied³ugo koñczy mi siê umowa z ERA i mam pytanie. Oczywi¶cie bêdê przed³u¿a³ i my¶lê nad zmian± telefonu :) Czy kto¶ z naszego forum jest posiadaczem telefonu LG KC550 ? Sporo czyta³em o nim w necie, ale to nie to samo, co us³yszeæ informacjê na dany temat od kogo¶ "zaufanego". W sumie to nigdy przedtem nie u¿ytkowa³em ¿adnego telefonu z rodziny LG i fajnie by³oby przeczytaæ kilka opinii na temat samej firmy w dziedzinie GSM. Czyta³em, ¿e LG bardzo posz³o do przodu w telefonach. Ile w tym prawdy ? Kto¶ pomo¿e ? :] |
|
|
|
 |
lulek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-04-26, 06:43
|
|
|
| Mam LG KC550 , sam waha³em siê , czy go braæ , ale Pan z salonu bardzo go poleca³ , wzi±³em i nie ¿a³ujê , moja ¿ona ma Samsunga D900i i jesli chodzi o baterie czy wy¶wietlacz , mój LG wypada znacznie lepiej . |
|
|
|
 |
*Mocny_Kij* [Usuniêty]
|
Wys³any: 2010-01-10, 15:08
|
|
|
Powiem jedno, Przejd¼ do PLAY
Za przeniesienie numeru dostaniesz profity i telefony bêd± tañsze
PS. Dopiero zauwa¿y³em ¿ê "odmrozi³em kotleta"
Temat ma ponad rok hehe |
| Ostatnio zmieniony przez *Mocny_Kij* 2010-01-10, 15:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2010-01-10, 21:31
|
|
|
| To skoro odmrozi³e¶ kotleta, to ja dodam, ¿e wzi±³em wtedy tego LGKc550 i po pewnym czasie siê go pozby³em. Ojcu wiele nie trzeba, a fakt faktem, ¿e ma du¿y wy¶wietlacz i czytelne litery, ale wolno my¶li, aparat jest kiepski i brakuje mu wiele funkcji, do których przyzwyczai³y mnie firmy SE i Nokia. Mój pierwszy i ostatni LG :] |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2010-01-11, 10:13
|
|
|
Dobrze wiedzieæ czego nie braæ w przysz³o¶ci, choæ pewnie nie brakuje zwolenników LG...
ma³y off topic...
Ka³asz... te ludziki u Ciebie w Avatarze to drzewka nie przetn± |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
| Ostatnio zmieniony przez Maniek_Kutno 2010-01-11, 10:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2010-01-13, 18:12
|
|
|
Nie, nieee, oni s± z Greenpeace |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|