|
Damian na zawsze w sercach naszych..... |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
|
|
|
 |
Ania24051986 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 07:40
|
|
|
nie wierze ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((( <cry>
nigdy nie zapomne Damian!!! [*] |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2009-07-03, 07:52
|
|
|
¿e co ??????????????????????????????????
o fak!!!
Kaba.....
[*][*] |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
Kufix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 07:56
|
|
|
ojej .......
[*] Damian |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
Do³±czy³: 27 Lip 2005 Posty: 1299
|
|
Wys³any: 2009-07-03, 08:15
|
|
|
To niesprawiedliwe ¿e los zabiera tak m³odych ludzi...
By³ niew±tpliwie utalentowanym graczem... jednym z nielicznych graj±cych na topie...
Bywa³o ró¿nie ale wobec takiej wiadomo¶ci wszystko co by³o nie tak traci swoje znaczenie...
Liczy siê tylko to, ¿e nie spotkamy siê znów w realu i nie dokopie nam ju¿ przy bilkach...
Nie mogê w to uwierzyæ... [*] |
|
|
|
 |
lordvader200 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 08:15
|
|
|
O KURDE.....
JESZCZE NIE DAWNO Z NIM GRA£EM W WORLD CUP ........
20 LAT .... |
|
|
|
 |
Zmak

Do³±czy³: 25 Wrz 2004 Posty: 1317
|
|
Wys³any: 2009-07-03, 08:35
|
|
|
| Trudno uwierzyæ w to, ¿e tak tragiczna wiadomo¶æ jest prawdziwa. Po Damianie powstanie wielka pustka, której nie da siê wype³niæ. Pozostanie on w naszej pamiêci na zawsze... [*] |
_________________ ZAPISZ SIĘ DO WYBRANEJ LIGI Zapraszam. |
| Ostatnio zmieniony przez Zmak 2009-07-03, 09:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
((..F1..)) [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 08:39
|
|
|
[*] |
|
|
|
 |
lordvader200 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 09:24
|
|
|
| Jezeli to mozliwe , proponujê zmieniæ stronê graficzn± bilardów na czarnobia³± . Na np: 3 dni .....ku czci Kaby |
|
|
|
 |
ruch23 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 11:14 Ku pamiêci KaBy.
|
|
|
Chocia¿ osobi¶cie Go nie zna³em - w okresie ostatnich kilku lat grali¶my z sob± nieraz - to powiem Wam, ¿e swoj± gr± zawsze robi³ na mnie bardzo wielkie wra¿enie.
Szkoda, ¿e ju¿ go nie ma tu w¶ród nas, lecz w mojej pamiêci ¿yje i tak niech pozostanie.
ruch23 |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2009-07-03, 12:16
|
|
|
Je¶li uznacie to za stosowne proszê o przesuniêcie tego tematu na portal Waszego forum - przez wiêkszo¶æ swojej bilardowej kariery by³ Ikon± serwisu wwwBILARDYinfo - my¶lê, ¿e zas³uguje na taki gest.
Je¶li Kto¶ mia³ to szczêscie i pozna³ Go bli¿ej wie, ¿e choæ czasem kry³ sie pod przykrywk± arogancji w g³êbi Duszy by³ bardzo wra¿liwym m³odym mê¿czyzn±, który kocha³ i by³ kochany, mia³ mnóstwo planów na przysz³o¶æ, rozwija³ swoj± karierê pi³karsk±, marzy³...
Drugi dzien nie mogê doj¶æ do siebie.
Zdecydowanie wybieram siê na pogrzeb Damiana - jak tylko poznam szczegó³y dam znaæ w tym temacie - wiem, ¿e sa tu Krakusy i i inne osoby, które mo¿e zechca uczestniczyæ w ostatniej drodze Damiana.
W przysz³ym tygodniu na Pokoju CollectiveRoom rozpoczn± siê zapisy do Turnieju ku Pamiêci Damiana.
Turnieju, który bedzie po³±czeniem dwóch ukochanych Jego dyscyplin - snookera i b8.
Bêd± to zawody bez wirtualnej gotówki - wszak Pamiêæ o Kabie jest bezcenna
Bêdziemy w kontakcie.
R.I.P |
|
|
|
 |
angel88ona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 13:28
|
|
|
ciêzko... ciêzko... do mnie to nie dociera... [*] ;( Kabaczek ;( |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

Do³±czy³: 27 Lip 2004 Posty: 19
|
|
Wys³any: 2009-07-03, 13:40
|
|
|
| [*] |
|
|
|
 |
Grzegorz76 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 14:30
|
|
|
| Kurcze, nie mogê uwierzyæ. Taki m³ody lisek... :/ Zna³em go bardzo dobrze jako gracza w serwisie i chocia¿ piszecie o jego snookerowej arogancji, to ja nigdy nie do¶wiadczy³em od niego jakichkolwiek wulgaryzmów ani z³ych emocji. Poprostu by³ m³odym cz³owiekiem, pe³nym energii, który na z³o¶æ odpowiada³ z³o¶ci±, a na dobro odpowiada³ dobrym s³owem i tak w³a¶nie by³o w naszych relacjach. Jako gracz, co kilkakrotnie to powtarza³em, by³ niesamowity. Jako jedyny opanowa³ sztukê snookera i bilarda jednocze¶nie, do perfekcji a kto gra w bilarda lub w snookera wie, ¿e te dwie gry nie³atwo ze sob± pogodziæ. I w tym elemencie by³ napewno numerem 1 w ca³ym serwisie. NIestety, mogê napisaæ o nim tylko jako kolega z serwisu, nie zna³em go osobi¶cie ale my¶lê, ¿e napewno by¶my siê dogadali i znale¼li wspólne tematy. Bêdzie mi go brakowa³o! Chcia³bym, wszystkich którzy go znali osobi¶cie, rodzinie, znajomych z³o¿yæ najszczersze wyrazy wspó³czucia... bo to wielki ból i strata gdy odchodzi taki m³ody cz³owiek, który mia³ ca³e ¿ycie przed sob±. Tak d³ugo jak bêdê graæ w snookera, tak zawsze bêdê mieæ Ciebie w pamiêci KaBa. 3maj siê lisie... [*] |
|
|
|
 |
*Mocny_Kij* [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 14:35
|
|
|
Jak siê dzisiaj dowiedzia³em tak¿e nie mog³em uwierzyæ.
Pamiêtam Go jeszcze z pokoju 8semka i oczywi¶cie z binfo.
Zawsze wymiata³, jeden z najlepszych, ostatnio gra³em z nim chyba z 2-3 lata temu ale do tej pory pamiêtam te moje pora¿ki...
Trochê kontrowersyjny, mówi³ co my¶la³, pamiêtam jak na 8semce wlepi³em mu raz warna na forum ...Podobno utopi³ siê, wypadek...
Nie zna³em go osobi¶cie, nie wiem jak chcia³by ¿eby¶my Go zapamiêtali.
Ten turniej na CollectiveRoom to dobry pomys³...mo¿e i na binfo co¶ bêdzie....
Mo¿e Memoria³ ku pamiêci powinien wej¶æ na sta³e do rozgrywek (ale nie o kase).
Niech spoczywa w pokoju [*] :(
A tutaj filmik - triki bilardy 2004 który nagra³ w 2007 r......
Bilard 8 Ball #_Ka_Ba_89_# Bilardy INFO |
| Ostatnio zmieniony przez *Mocny_Kij* 2009-07-03, 14:51, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
^czyrus14 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 14:55
|
|
|
| Kabaczek [*] brak slow bardzo dobry kolega niewierze !!!!:(((((( |
|
|
|
 |
r.a.f.i.k. [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 15:37
|
|
|
| [*] Damian , ¶wietny kolega ,by³ przyk³adem dla wielu,dlaczego takiemu m³odemu cz³owiekowi ma prawo przytrafic sie takie nieszczescie,¿ycie jest niesprawiedliwe,Najszczersze wyrazy wpó³czucia dla rodziny i przyjació³. Rafa³ |
|
|
|
 |
HOOLLAND [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 16:54
|
|
|
| Ostro,za ostro wielka szkoda, ¶wietny gracz szacunek za to co robi³ na stole szkoda ¿e opu¶ci³ nas tak szybko, za szybko [*] |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2009-07-03, 17:11 ¦pij spokojnie
|
|
|
¯egnamy Ciê Damian, odszed³e¶ tak nagle, zaszokowa³e¶ nas po raz wtóry. Jak statek w przystani zwin±³e¶ swe ¿agle i odlecia³e¶ wysoko w chmury. Nie dokoñczymy ju¿ meczu naszego, nie pykniem w snookera i kolejnego, jeste¶my smutni w czarnej ¿a³obie, bêdziemy jednak pamiêtaæ o Tobie. Niech Ci ziemia lekk± bêdzie, niech Ci dobrze bêdzie wszêdzie, tam gdzie dotrze dusza Twoja, taka jest modlitwa moja.
¦pij spokojnie.........
DerekDarecki
|
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
ewa7713 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 17:41
|
|
|
„Odesz³e¶ tak wcze¶nie,
¿e ani uwierzyæ, ani siê pogodziæ.
¦mieræ tak punktualna’
¯e zawsze przychodzi nie w porê”
Damian [*] kotleciku ;( ju¿ nigdy nie powiesz do mnie kucharko :(
„S³owa nie ukoj± bólu,
ale nas po³±cz±”
Spoczywaj w spokoju [*] |
| Ostatnio zmieniony przez ewa7713 2009-07-03, 17:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
angel88ona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 22:29
|
|
|
dlaczego.... |
| Ostatnio zmieniony przez angel88ona 2009-07-03, 22:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-03, 23:41
|
|
|
| Tak jak wiêkszo¶ci z Was osobi¶cie nie pozna³em, tak nie pozna³em i Damiana. My¶lê, ¿e zbêdne jest tutaj pisanie o tym czy by³ na stole arogancki czy mi³y, czy jaki tam. Odszed³ dobry gracz, nasze mecze zawsze sta³y na b. dobrym poziomie...raz do przodu, raz do ty³u. Najgorsze jest w tym wszystkim to, ¿e odszed³ cz³owiek, który mia³ przed sob± najlepsze lata swojego ¿ycia... Sta³a siê tragedia. Niech Ci ziemia lekk± bêdzie Damian [*] |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2009-07-04, 12:21
|
|
|
Pogrzeb Damiana odbêdzie siê w ¶rodê (08 lipca) o godzinie 13.00 na Cmentarzu Grêba³ów (Kraków - Nowa Huta).
Dok³adny adres cmentarza: ul. Darwina 1
Jest to wiadomo¶æ pewna w 100% uzyskana przeze mnie od Siostry Damiana. |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
Do³±czy³: 27 Lip 2005 Posty: 1299
|
|
Wys³any: 2009-07-04, 19:10
|
|
|
4SZAKAL4 chcia³em Ci w imieniu nas wszystkich serdecznie podziêkowaæ... to piêkne co nakrêci³e¶... jednocze¶nie cholernie smutne... ogl±daj±c to nie opuszczaj± nas ciarki... Damian- mam nadziejê ¿e widzisz jak bardzo za Tob± têsknimy- spoczywaj w spokoju [*] |
|
|
|
 |
angel88ona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-04, 20:04
|
|
|
Têsknimy wszyscy .. wspó³czucie dla rodziny Damiana... to ogromny ból dla nich... oby siê trzymali |
|
|
|
 |
Irekbro [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-05, 11:01
|
|
|
| Damian [*] ;( |
|
|
|
 |
K@rolas_RSP [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-05, 19:37
|
|
|
| kurna kaba szkoda naprawdê ;( [*] jeden z bardziej utalentowanych graczy i super kumpel ... |
|
|
|
 |
kb_3riseFast [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-06, 08:34
|
|
|
Jeszcze niedawno pili¶my razem... szkoda s³ów...
Szok i nie moge siê pozbieraæ...
Spoczywaj w pokoju mój przyjacielu...
[*] |
|
|
|
 |
kamilekkk93 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-06, 21:32
|
|
|
Kaba [*]
Nioe mogê w to uwierzyæ, by³ jednym z moich najwiekszych idolów w t± gre.. No ale co¼..
Spoczywaj W pOkoju Damian [*] |
|
|
|
 |
 |
|
|