|
Liga Sinuca Brasileira |
| Autor |
Wiadomość |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wysłany: 2009-07-13, 08:40 Liga Sinuca Brasileira
|
|
|
Z dniem 1-go sierpnia 2009 roku ruszÂą zapisy do Ligi WstĂŞpnej nowej odmiany Snookera Brazylijskiego.
Rozgrywki LW rozpocznÂą siĂŞ 1-go wrzeÂśnia i potrwajÂą do 30.
By zachĂŞciĂŚ was do gry od paÂździernika, co miesiÂąc dla najlepszej trĂłjki bĂŞdzie pula 100k W$ do podziaÂłu ( przy min. 16 uczestnikach).
Regulamin |
_________________ ,,CzĹowiek tylko dlatego jest nieszczÄĹliwy gdyĹź nie wie, Ĺźe jest szczÄĹliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie bÄdzie czuĹ siÄ szczÄĹliwym w kaĹźdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
*Mocny_Kij* [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-07-13, 11:48
|
|
|
Witam.
Mnie osobiÂście kusi ta odmiana bilarda heh.
Prawdopodobnie zapisze siĂŞ do owej ligi :)
A moÂże ta odmiana powinna wejœÌ takÂże w skÂład LIGI 5(6) BILARDĂW? ;)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Falubaz_King
Gość
|
Wysłany: 2009-07-16, 09:56 Sinuca Brasileira
|
|
|
Ostatnio skusiÂłem siĂŞ Âżeby zagraĂŚ w ta odmianĂŞ snookera baaardzo mi siĂŞ spodobaÂła ;)
I myÂślaÂłem o tym samym co mocny kij Âżeby dodaĂŚ tÂą odmianĂŞ snookera do rozgrywek ligi
L5(6)B ;)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Zmak

|
|
Wysłany: 2009-07-16, 10:44
|
|
|
| Najpierw pogramy trochĂŞ w ligach T5B i Sinuca. NiektĂłrzy mĂłwiÂą, Âże jeden mecz T5B trwa za dÂługo, chociaÂż czas jest podobny do snookera czy B14. W tej chwili nie zamieniĂŞ na T6B, a co bĂŞdzie dalej, zobaczymy. |
_________________ ZAPISZ SIÄ DO WYBRANEJ LIGI Zapraszam. |
| Ostatnio zmieniony przez Zmak 2009-07-16, 11:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wysłany: 2009-08-01, 08:23
|
|
|
Zapisy do Ligi Sinuca Brasileira wystartowaÂły. ChĂŞtnych zapraszam do zapisania siĂŞ TUTAJ |
_________________ ,,CzĹowiek tylko dlatego jest nieszczÄĹliwy gdyĹź nie wie, Ĺźe jest szczÄĹliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie bÄdzie czuĹ siÄ szczÄĹliwym w kaĹźdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
 |
|
|