wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
¦lepy czy niewidomy kurna ? :}
Autor Wiadomo¶æ
*Mocny_Kij*
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 14:45    Â¦lepy czy niewidomy kurna ? :}

Witam,

Otó¿ zak³adam taki "dziwny" temat by zoriêtowaæ siê ilu ludzi na tym forum/grach online ma problemy zdrowotne ze wzrokiem. ;-)

Graj±c sobie dzisiaj ligê B14 z Peter^^Ebdon obaj doszlismy do wniosku, ¿e skoro nie trafiamy tak prostych bil, to musi to byæ spowodowane oczywi¶cie czym¶ innym ni¿ chwilowa niedyspozycja :lol:

I tak rozwinê³a sie rozmowa na temat wzroku....a raczej braku owego.. hehe
Okazuje sie, ¿e Peter tak samo jak ja ma problemy z jednym okiem, on ma chore prawe ja natomiast niedowidze od urodzenia na lewe oko - kat. E w wojsku (wtyd) :oops:

Piszcie jesli te¿ macie problemy ze wzrokiem, zobaczymy ilu nas jest :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez *Mocny_Kij* 2009-11-08, 14:59, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

!Adams
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 14:59    

haaa ! a myslalem ze jestem sam ;DDD tez mam slabsze prawe oko na ktore widze przez mgle :lol: ale mysle ze to nie wplywa az tak na gre bo drugie oko nadrabia :-D

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:00    

Ja póki co wzrok mam dobry. Siedzenie ca³ymi dniami i nocami na bilardach nie zd±¿y³o mi go popsuæ :-D Dobrze, ¿e ju¿ nie grywam :mrgreen: Tworzyliby¶cie zgrany duet, skoro jeden ma sprawne prawe oko, a drugi lewe. Uzupe³niacie siê :-D Pozdrawiam ;)

*Mocny_Kij*
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:06    

!Adams napisa³/a:
(...) ale mysle ze to nie wplywa az tak na gre bo drugie oko nadrabia :-D

Taaa nadrabia...mo¿e u Ciebie ...
Ty graj±c masz jakies wyniki nie to co ja (musze zwalic niepowodzenia na co¶ aby moje ego nie ucierpia³o zbytnio :lol: )

kalashnikov_ napisa³/a:
Tworzyliby¶cie zgrany duet, skoro jeden ma sprawne prawe oko, a drugi lewe. Uzupe³niacie siê :-D Pozdrawiam ;)

Tak, mo¿na by powiedzieæ "prowadzi³ ¶lepy kulawego" :mrgreen:

No patrzcie ilu juz nas jest:
Ja;
!Adams;
Peter^^Ebdon..

Wiem ¿e eto333 ma tez taki problem :oops:
Eto333 nie wstyd¼ siê i przyznaj! ¦lepota nie boli, przynajmniej jest na co zrzucic odpowiedzialno¶æ za pora¿ki :-D

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:09    

*Mocny_Kij* napisa³/a:
Ty graj±c masz jakies wyniki nie to co ja (musze zwalic niepowodzenia na co¶ aby moje ego nie ucierpia³o zbytnio :lol: )

Zwal na myszkê. Go¶æ tak zawsze robi :lol:

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2009-11-08, 15:10    

haha ja wiem kto jeszcze na jedno oko celuje... ale tylko po alkoholu :lol: :lol: :lol:
zemek nie wstyd¼ siê :mrgreen:

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:11    

Ja jak gram na ¿ywo i za du¿o wypijê, to te¿ na jedno oko. Szczególnie takie "dalsze" bile. Ale to chwilowa niedyspozycja na szczê¶cie :-P

!Adams
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:14    

kalashnikov_ napisa³/a:
*Mocny_Kij* napisa³/a:

Zwal na myszkê. Go¶æ tak zawsze robi :lol:

Zawsze mozna tez zwalic na mlodszego brata albo na brak rolet w pokoju :lol: :-P

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:18    

No ja o rolety walczy³em przez 3 lata intensywnej gry w bila. Jak przychodzi³o lato, to ligi itp grywa³em tylko wcze¶nie rano, albo wieczorem jak s³oñce zasz³o, bo w przeciwnym wypadku prawie nic na monitorze nie widzia³em, mimo ¿e mia³em ciemne zas³ony. Teraz ju¿ nie gram...a rolety zamontowa³em :-P

eto333
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:32    

Przepraszam bardzo, ale na czacie, z którego screena do³±czy³e¶ tak¿e przyzna³em siê do niedowidzenia i to sporego na lewe oko. A co do myszki - wymieni³em wreszcie i nie zwalam na ni± ju¿ - nowa dobrze dzia³a :-) . A pora¿ki s± zazwyczaj spowodowane... brakiem umiejêtno¶ci, no có¿, mistrzem bilarda nie jestem i raczej nigdy nie bêdê, jednak zawsze pozostaje przyjemno¶æ z rywalizacji w mi³ej atmosferze.
Ostatnio zmieniony przez eto333 2009-11-08, 15:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

*Mocny_Kij*
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:39    

eto333 napisa³/a:
Przepraszam bardzo, ale na czacie, z którego screena do³±czy³e¶ tak¿e przyzna³em siê do niedowidzenia i to sporego na lewe oko.

Ano nie wszed³ ca³y screen... :-o

eto333 napisa³/a:
A co do myszki - wymieni³em wreszcie i nie zwalam na ni± ju¿ - nowa dobrze dzia³a :-) .

Powiem wam jedno - nie kupujcie myszek w Avansie - This "szit" doesnt't working good :lol: ( czy jak to siê tam pisze).

eto333 napisa³/a:
(...)no có¿, mistrzem bilarda nie jestem i raczej nigdy nie bêdê, jednak zawsze pozostaje przyjemno¶æ z rywalizacji w mi³ej atmosferze.

Ja tak samo jestem ¶redniakiem, gram bo mnie to relaksuje i bawi :-D
Ale wiesz jak gra sie kilka lat to ma sie ochotê na jakiego¶ "Puchara" :mrgreen:

Wracaj±c do tematu to ju¿ jest nas 4 (chocia¿ w tym rankingu jestem pierwszy :shock: :mrgreen: ):

*Mocny_Kij* -- lewe oko;
!Adams - prawe oko;
Peter^^Ebdon - prawe oko;
eto333 - lewe oko;

:roll:
Ostatnio zmieniony przez *Mocny_Kij* 2009-11-08, 15:42, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

eto333
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 15:47    

*Mocny_Kij* napisa³/a:
Ale wiesz jak gra sie kilka lat to ma sie ochotê na jakiego¶ "Puchara"

No rzeczywi¶cie, ja przez 4 lata nic powa¿niejszego nie wygra³em. :-)

*Mocny_Kij* napisa³/a:
eto333 - lewe oko;

I lewe i prawe, lewe jednak w duzo wiêkszym stopniu.

Maniek_Kutno 
Organizator

Wys³any: 2009-11-08, 15:53    

http://www.humor4u.info/z...jdz_dziecko.jpg

znajd¼cie dziecko.. jak znajdziecie to wszystko okej z waszymi patrza³kami :shock:

*Mocny_Kij*
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 16:28    

Maniek_Kutno napisa³/a:
znajd¼cie dziecko.. jak znajdziecie to wszystko okej z waszymi patrza³kami :shock:

Nie widze nic poza pewn± "par±" nad brzegiem jeziora blisko ogromnego drzewa.....
Jakie¶ czarno-bia³e to zdjêcie :->

((..F1..))
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 16:37    Lol

Ja te¿ muszê siê przyznaæ do "¶lepoty" :-P Moje oczy ju¿ poma³u wysiadaj± :-/

Ale dziecko znalaz³em :lol:

!!DrHouse!!
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 17:46    

Widzê, ¿e temacik poruszony ale powiedzcie jak to jest ¿e lewym widzê wszystko a prawym nic ciemna, zamazana mg³a..,:P a ogólnie mam dobry wzrok patrz±c dwoma oczami :mrgreen: , jeszcze jak gram w dzieñ to nie wiem czy to wina monitora czy oka ale widzê podwójnie bile a gdy jest ciemno w pokoju wtedy jest normalnie to o co tu kurde chodzi co? xD zdaje mi siê ¿e to jaka¶ odmiana ¶lepoty bilardowej i normalny lekarz nic tu nie pomo¿e :P

Maniek_Kutno 
Organizator

Wys³any: 2009-11-08, 18:30    

My¶le, ¿e to pytanie nie powinno byæ kierowane do forumowiczów, najlepszej odpowiedzi udzieli Ci pan lub pani okulista :-D

pr0michkot
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 19:39    

Co ja wtedy mi sie myszka rozwali³a

!Adams
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 19:59    

michkot94 napisa³/a:

Padlem :lol: michkot pojechales po bandzie ;D

*Mocny_Kij*
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 20:13    

!Adams napisa³/a:
michkot94 napisa³/a:

Padlem :lol: michkot pojechales po bandzie ;D

!Adams nie ¶miej siê, koledze chodzi³o o to, jak mniemam, onegdaj dlategó¿ myszka mu siê zawis³a siê :lol:
Nobla dla gracza michkot94 za z³o¿enie zdania, z którym prof. Miodek mia³by k³opoty z wyjasnieniem genezy przyczynowo-skutkowej :lol:

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-08, 23:27    

michkot94 napisa³/a:

Chyba 1-0 dla mnie :lol: :mrgreen: :-D

*Mocny_Kij*
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-12, 18:12    Re: Lol

((..F1..)) napisa³/a:
Ja te¿ muszê siê przyznaæ do "¶lepoty" :-P Moje oczy ju¿ poma³u wysiadaj± :-/

Czyli liczba "¶lepych" tudzie¿ "niewidomych" wzrasta. Na razie jest nas 5-ciu:
Cytat:

*Mocny_Kij* -- lewe oko;
!Adams - prawe oko;
Peter^^Ebdon - prawe oko;
eto333 - lewe i prawe oko;
((..F1..))

I tak my¶la³em, ¿e jest nas wiêcej :shock: 8-)

Kufix
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-13, 09:10    

Jest wiêcej :-> Mi po 5 latach grania wzrok tak siê pogorszy³, ¿e powinienem graæ w takich brylach jak Stêpieñ, mo¿e wtedy co¶ bym trafia³.

Je¶li chodzi o ¶cis³o¶æ to prawe oko mam dominuj±ce a lewe czasami mam wra¿enie, ¿e nie ma ró¿nicy czy jest otwarte czy zamkniête :-D .

Najwiêkszy natomiast ubaw mam jak gram po kilku g³êbszych......, lepiej bym gra³ jak bym zamkn±³ oczy:P

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Do³±czy³: 27 Lip 2005
Wys³any: 2009-11-13, 17:59    

Ka³ach...nie na¶miewaj siê z m³odzie¿y ;-)

!Adams
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-11-13, 21:47    

Najwazniejsze ze ambitna ta mlodziez :lol: :-P

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum