| Og³oszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
Damian na zawsze w sercach naszych..... |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Domelll1984 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-06, 22:22
|
|
|
...Ostatni raz, kiedy gra³em z Waszym Przyjacielem by³ zarazem moj± pierwsz± gr± z Nim...( W sensie, ¿e spotka³em siê z Nim w grupie (turnieju piêciu bilardów) gram od kilku lat, ale tak naprawdê z Takim Graczem gra³em pierwszy raz… my¶la³em sobie musi On wygraæ ten turniej (nie zna³em Jego wcze¶niejszych dokonañ)… Jest za Dobry ¿eby przegraæ(my¶la³em)… teraz my¶lê, ¿e czasu nie ma nikt na tyle by dotrwaæ we wszystkim do koñca z reszt± taka moja ma³a filozofia w sumie od zawsze… Najpierw, kiedy zobaczy³em w grupie wiadomo¶æ, ¿e „nie zagra ju¿ z nami…” pomy¶la³em, ¿e pojecha³ na wakacje i dlatego nie zagra, bo nie ma czasu, ale nie podejrzewa³bym, ¿e nigdy ju¿ Nie Uderzy tak celnie jak to potrafi³… mo¿e i pisze jakbym go i zna³, ale nie na tyle pisze by odczuæ w 100% stratê Jego Najbli¿szych…
01.07.2009.r. – pierwsza nasza gra
02.07.2009r. – wygrana grupa…
Jeszcze nigdy tak krótko nie znaj±c kogo¶ tak bardzo nie ¿a³owa³em… Go ju¿ nie ma( a jednak ¿yje dalej) , Ch³opak naprawdê widaæ by³o, ¿e ma pasje…
Jak ju¿ kiedy¶ napisa³em … „Je¿eli ludzie tak szybko odchodz± to zaczynam wierzyæ, ¿e ¦mieræ jest Nagrod±”. |
|
|
|
 |
angel88ona [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-06, 22:25
|
|
|
| smutne to co piszecie... serduszko p³acze... ³zy same ciekn±... ehhh... tak ciê¿ko siê z tym pogodziæ... |
|
|
|
 |
dieter [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-06, 23:10
|
|
|
| W takich momentach tym bardziej nachodz± mnie my¶li, ¿e ¿ywot cz³owieczy krótkim jest nadto i warto go spêdziæ godnie i w dobrej mierze, aby pozosta³y wspomnienia godne szacunku i pamiêci. Zarówno w¶ród bliskich, jak i osób nieznanych. |
|
|
|
 |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
Wys³any: 2009-07-09, 14:24
|
|
|
W pokoju CollectiveRoom ruszy³y zapisy na turniej specjalny ku Pamiêci Damiana.
Turniej ten jest po³±czeniem bilarda i snookera i rozgrywany bêdzie na odmianie 2004 (stare gry).
Aby nie za¶miecaæ tego tematu podaje tylko linka na forum - portal naszego pokoju - tam znajdziecie szczególowe zasady, tam te¿ do niedzieli bêd± trwa³y zapisy.
http://collectiveroom.pl/portal.php
Jako organizatorka tych zawodów bardzo serdecznie Was zapraszam. |
|
|
|
 |
pr0michkot [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-12, 00:03
|
|
|
Kaba Mistrzu .Spoczywaj w pokoju ,Zawsze bêdziesz najlepszy zdecydowanie ,legenda wp.
[*] |
|
|
|
 |
4!Fun [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-13, 08:56
|
|
|
Minelo juz kilka dni...a ja w dalszym ciagu nie jestem w stanie sie pogodzic z ta wiadomoscia, po prostu nie moge...Rozegralam z Kabusiem ponad 2000 gier na stolach, godziny rozmow na Skype, spotkania na zywo przy piwku...byl mi najblizsza osoba. Razem ze Slabiutkim stanowilismy nierozl±czn± trojke, zawsze. Kazdy turniej parowy tez gralismy wspolnie. Nie potrafie wyrazic ile nas ³±czylo. Nie potrafie wyrazic bolu ktory we mnie siedzi. Na pogrzeb nie mialam jak przyjechac, bo le¿alam akurat w szpitalu :(
Damian [*]
Nie stój nad mym grobem i nie roñ ³ez.
Nie ma mnie tam; nie zasn±³em te¿.
Jestem tysi±cem wiatrów dm±cych.
Jestem diamentowym b³yskiem na ¶niegu l¶ni±cym.
Jestem na skoszonym zbo¿u ¶wiat³em promiennym.
Jestem przyjemnym deszczem jesiennym.
Kiedy ty¶ w porannej ciszy zbudzony,
Jestem ruchem – szybkim, wznoszonym,
Ptaków cichych w locie kr±¿±cych.
Jestem ³agodnym gwiazd blaskiem nocnym.
Nie stój nad mym grobem i nie roñ ³ez.
Nie ma mnie tam; nie zasn±³em te¿.
Nie stój nad mym grobem i nie p³acz na darmo.
Nie ma mnie tam. Ja nie umar³em. |
|
|
|
 |
lobuziarkaaa [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-20, 09:20
|
|
|
| [*] |
|
|
|
 |
Mackal21 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-07-27, 23:33
|
|
|
Nie by³o Mnie dawno na tej stronie , ale szczerze to ju¿ nic Mnie nie zdziwi na tym ¶wiecie.
Nie raz , nie dwa grali¶my mecze o jak±¶ stawkê(g³ównie w starego snookera).
Zawsze uwa¿a³em GO za jednego z najlepszych graczy.
Przykre , ale tak to ju¿ jest.
Dla Nas jest to trudne do zrozumienia , bo jeste¶my tylko lud¼mi.
Twoje odej¶cie uczci³em minut± ciszy ...... |
|
|
|
 |
Seraphimka [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-08-18, 11:20
|
|
|
Bardzo ma³o tu zagl±dam i niestety dowiedzia³am siê dopiero teraz :(
Jestem w szoku :(
Pamiêtam jak organizowali¶my nabór nowych organizatorów. Dosta³am wiele PW w tym te¿ jedno od Kaby. I powiem wam szczerze by³ jeszcze wtedy m³odziutki (podejrzewam , ¿e to by³o jakie¶ 4-5 lat temu jak nie wiêcej) , chwilkê z nim pogada³am na GG i widzia³am , ¿e mogê mu zaufaæ , jest otwarty, chêtny pomóc i naprawdê pe³en pomys³ów.
By³ okres , gdzie tak naprawdê to on z organizatorów by³ najbli¿ej mnie.
Wiedzia³am , ¿e zawsze mogê na niego liczyæ .
I mimo m³odego wieku , o ile siê nie mylê by³ najm³odszy w¶ród organizatorów - by³ niesamowicie odpowiedzialny, by³ jednym z lepszych organizatorów.
Pamiêtam jak wspólnie z Damianem my¶leli¶my nad ulepszeniem Mini Turniejów, Jak razem organizowali¶my Turnieje Pokoi.
Zawsze jego zdanie by³o dla mnie bardzo wa¿ne , i naprawdê super siê z nim wspó³pracowa³o.
Oczywi¶cie by³ te¿ a mo¿e przede wszystkim wspania³ym graczem , jednym z najlepszych.
W Turniejach Pokoi z Kab± konsultowali¶my sk³ady, Zawsze chcia³am , aby reprezentowa³ nasz pokój , bo na niego naprawdê mo¿na by³o liczyæ i to nie tylko w grze ale i w sprawach prywatnych.
Czêsto nawet nie mówi³am co mnie trapi a on wiedzia³ , ¿e jest co¶ nie tak, nigdy nie naciska³ nie dopytywa³. Ale zawsze potrafi³ powiedzieæ co¶ odpowiedniego, sprawiæ , ¿e problem faktycznie stawa³ siê mniejszy.
Kabu¶ - Spoczywaj W pokoju [*] |
| Ostatnio zmieniony przez Seraphimka 2009-08-18, 11:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2010-11-16, 19:25
|
|
|
Mia³by dzi¶ 21 lat, jest to spory czasu szmat, ale có¿ to dla cz³owieka, który nie wie co go czeka. Pewnie nadal gra³by w bilki, podjadaj±c baton z Milki, przy muzyce ulubionej lub dziewczynie wymarzonej. Dzi¶ mo¿emy tylko wspomnieæ i o Kabie nie zapomnieæ, ¿e by³ przecie¿ jednym z nas, wiêc zapalmy jeszcze raz.
|
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
Irkez [Usuniêty]
|
Wys³any: 2010-11-16, 23:33
|
|
|
| [*] |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|