wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Problem
Autor Wiadomo¶æ
_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-27, 17:54    Problem

MAM problem,a konkretnie:

mam zainstalowane wtyczki do mozilli , a jak gram w jaki¶ bilard to nie wy¶wietla mi zdjêcia przy nicku.

- mo¿e mieli¶cie juz taki problem , prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez _(*MICH@L*)_ 2008-01-27, 17:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

karp88
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-27, 20:37    

Problem na pewno nie jest powodowany przez Firefoxa, bo nowy bilard otwiera siê jako osobna aplikacja, niezale¿na od jakiejkolwiek przegl±darki. Sugerujê przeinstalowanie bilarda.

kipcior
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-27, 20:45    

A masz mo¿e zainstalowane takie dodatki jak No-script lub ad-aware?? Jesli tak to one mog± blokowaæ wy¶wietlanie ró¿nych rzeczy.

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-27, 21:06    :(

a Kaspersky te¿ mo¿e co¶ mieszac??

dieter
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-07, 01:30    

Cytat:
Zdjêcie nie bêdzie widoczne dla innych graczy do momentu zaakceptowania go przez administratora. Zdjêcia zawieraj±ce tre¶ci naruszaj±ce prawo lub zawieraj±ce tre¶ci przeznaczone tylko dla doros³ych zostan± odrzucone. Wielko¶æ pliku nie mo¿e przekraczaæ 500 kb a wielko¶æ obrazka 1024x1024. Jedynym dozwolonym typem pliku jest JPEG

O ile oczywi¶cie nie widzisz swojego zdjêcia w¶ród innych.

Poza tym aby mieæ ów zdjêcie przy nicku, powinno ono byæ Twoim g³ównym zdjêciem, co mo¿na osi±gn±æ w swoim profilu klikaj±c na link obok zdjêcia "ustaw to zdjêcie jako g³ówne".

W±tpiê by antyvirus, w tym Kaspersky, ingerowa³ w mo¿liwo¶æ wy¶wietlania zdjêcia.
Prawdobodobieñstwo jednak wystêpuje (wystêpuj± wirusy i inne ¶miecie przenosz±ce siê wraz ze zdjêciami).

Je¶li i to nic nie rozwi±¿e, to zapewne masz Windows Vistê, przykro mi. :P
Ostatnio zmieniony przez dieter 2008-02-07, 01:31, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-07, 10:41    .

Czekam na akceptacjê tego screena.

Windowsa Visty nie mam:)

,a mo¿e jest jaka¶ wtyczka do tego??

dieter
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-07, 19:08    

No wiêc nie mam pewno¶ci, bo troszku siê zmieni³o od pó³torej roku, ale dopóki zdjêcie nie zostanie zaakceptowane, dopóty nie bêdzie on wy¶wietlony w odpowiednich miejscach.
Sprawdzê by siê upewniæ. ;-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku