wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Siemanko
Autor Wiadomo¶æ
4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2011-08-25, 14:25    Siemanko

Siemankooooooooooooooooo!!!! :D

Podstawowe pytanie - CO U WAS S£YCHAÆ?! :D pewnie rzadko wchodzicie na to formu, a ju¿ pewnie te¿ jest mniej ludzi ze starej gwardii. Z legend POOLA B82004 i UK :)
Pewnie bym nie wpad³ ale dosta³em maila z automata od ZMAK'a ze skasowane bedzie moje konto bo rok sie nie logowa³em :P

To jak tu ju¿ jestem pomy¶la³em, ¿e co¶ nama¿ê :D dalej widzê chyba ci±gniecie ligi ale ju¿ na NOWYM, mnie on nigdy nie poci±ga³ :) wola³em 2004. Od 3 lat, napieprzam w strzelankê typu Counter Strike, a zwie siê CROSS FIRE. Gra ze stanów ale ju¿ s± europejskie serwery wiêc jest fajnie. Mam klan z³o¿ony z 10 polaków, ogólnie wygrali¶my Mistrzostwa Polski rok temu i w tym roku te¿ mamy jak narazie najlepsz± ekipê :) Walczymy te¿ ostro na europejskiej scenie, gra jest w europie jeszcze ma³o rozwinieta ale coraz g³o¶niej o niej no i mo¿e bêd± nied³ugo jakie¶ LANY a wtedy szukanie multigamingu który nas zasponsoruje, jaki¶ wyjazd za granicê albo co¶ tam :P tak¿e zabawa jest przednia bo w PL - rz±dzimy :) Jestem te¿ w sk³adzie reprezentacji POLSKI na stronie Electronic Sports League - ESL, najbardziej popularna na ca³ym ¶wiecie strona, po¶wiêcona grom: ligi, puchary, nagrody, imprezy ¶wiatowe - wszystko.

No i jakby nie by³o, dalej staram siê pokazywaæ klasê w bilarda :D tylko tym razem od ponad roku gram na stronie http://www.omgpop.com/#/arcade/gamelobby/pool
Gram w to bo istniej± w³a¶nie ligi: polska i europejska. Oczywi¶cie w obu zajmuje 1 miejsce :D
POLSKA ---> http://www.esl.eu/pl/#/pl/omgpop/pool/1on1/ladder/
EUROPA ---> http://www.esl.eu/pl/#/eu/omgpop/pool/1on1/ladder/

W polsce w ta gre nie ma rywali :P przegrana jak jest to fartem od niechcenia :P ale tradycjê bilarda dalej ci±gnê :D

Ca³ujê Was wszystkich którzy mnie pamiêtaj± :P najbardziej ³obuziarkee oh oh tak tak!!! Dalej jestem taki *** jak by³em no troszkê dojrza³em wiêc czasami siê opamiêtujê xD Kalashnikova morde zachlan± ci±gle! No wszystkich pozdrawiam :) Darka Czyrków KIGAMów Zmaków Danielów CJINA Manka i innych

POZDROWIONKA MORDY HYHYHYHY!!!

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Do³±czy³: 12 Maj 2004
Wys³any: 2011-08-25, 15:24    

Witaj Szakalu, Ty w mordkê m±dralu, kupê czasu Ciê tutaj nie by³o. Przez ten okresik mieli¶my bezstresik, spokojny roczek, po prostu mi³o. :-D Jednak fajnie, ¿e wpad³e¶, ¿e nas pozdrowi³e¶, ¿e co¶ o sobie nam na¶wietli³e¶. I my równie¿ Ciê pozdrawiamy i ewentualnie do lig zapraszamy. :-D

ZAPISY DO LIG i WzB

^czyrus14
[Usuniêty]

Wys³any: 2011-08-28, 13:27    

Witaj szakal <9>
pozdrowienia równie¿ ja te¿ pamiêtam ja codziennie sie loguje na forum , jestem na bierz±co tylko ,¿e ju¿ bardzo ma³o gram wiêcej drinkuje hehe ;)

saygon88
[Usuniêty]

Wys³any: 2011-11-01, 09:58    

Ja te¿ pragnê przywitaj starych wyjadaczy :D

Wstyd mi siê przyznaæ, ale trafi³em tu przez przypadek. Po ma³ych problemach z systemem musia³em importowaæ na nowo kontakty gg. I tam oczywi¶cie pojawi³y siê kontakty niegdy¶ przeze mnie skasowane (Zmak i Derek, musicie mi wybaczyæ:P) z opisami tej oto stronki ;-) Z ciekawo¶ci wlaz³em i troszkê wkrêci³em siê na nowo ;-) Na pewno nie na tak± skalê jak kiedy¶, ale ju¿ zacz±³em trochê graæ ;-) Potrzeba mi wprawy, bo nowy bilardzik ró¿ni siê od starego, i ca³kiem mo¿liwe, ¿e powrócê do której¶ z lig :)

Teraz mo¿na znale¼æ mnie pod innym nickiem(saygon88), bo stary mi wykasowali, a z reszt± ju¿ trochê mi nieodpowiada³. W koñcu Tworzy³em go z 10 lat temu ;-)

Pozdro dla starych wyjadaczy, który jakim¶ cudem mog± mnie jeszcze pamiêtaæ ;-)

kysiopysio (saygon88)

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Wys³any: 2011-11-01, 11:10    

Cze¶æ kysiopysio. Mi³o, ¿e zechcia³e¶ odwiedziæ nasz serwis, gdy¿ jeste¶ zapisany w nim na sta³e i równie¿ uczestniczy³e¶ w rozgrywkach i to z powodzeniem.
Dla przypomnienia:
Pa¼dziernik 2004 - Liga B8UK - Mistrz - http://darekdarecki.ovh.o...iwum/II-I-E.htm
Marzec 2005 - Liga B8 - Mistrz - http://99adam99.ovh.org/b8archiwum/exs11.html
Maj 2005 - PL B8 - Zwyciêzca - http://99adam99.ovh.org/b8archiwum/pls13.html
Trzy triumfy, które przesz³y do historii i których nikt Ci nie zabierze. Powodzenia w ¿yciu i ewentualnie w ligach. ;-)

ZAPISY DO LIG i WzB

saygon88
[Usuniêty]

Wys³any: 2011-11-01, 11:35    

o kurcze ;-) kiedy to by³o :D a¿ mi³o popatrzeæ ;-)
teraz jeszcze z wiêksz± motywacj± bêdê odwiedzaæ gry i forum ;)

blaireQ 
Organizator

Do³±czy³: 25 Pa¼ 2011
Wys³any: 2011-11-02, 14:46    

Witam serdecznie :)

Tak jak wyzej juz ktos zaczal przywitania tak i ja to zrobie :D
Byc moze niektorzy jeszcze mnie pamietaja :) moze nie pamietaja mnie zabardzo z ligi ale ogolnie z bilardu 2004 :) gdzie bylem niemal od samego poczatku :) i postanowilem sprobowac moich sil teraz w lidze B8 :) zobaczymy co z tego bedzie. Bardziej zalezy mi na odnowieniu kontaktow ze starymi znajomymi niz cokolwiek innego ale jak wygram w EKSTRAKLASIE tez sie wcale nie pogniewam :)
Miedzy innym chciualbym sie ze wszystkimi graczami i starymi znajomymi przywitac i zyczyc wszystkiego dobrego w grach :)
Pozdrowienia dla KYSIOPYSIO :) pewnie mnie pamietasz jeszcze :P:P i cala reszte bandy i starych wyjadaczy z gamedesire :)

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Wys³any: 2011-11-02, 16:40    

Witaj ponownie blaireQ w serwisie.
Pamiêtam jak walczyli¶my na B8 graj±c w Ekstraklasie. Najlepszy wynik osi±gn±³e¶ w pa¼dzierniku 2005 roku, by³e¶ wtedy Wicemistrzem.
http://99adam99.ovh.org/b8archiwum/exs15.html
W tej edycji zremisowali¶my.
Na razie nie spotkamy siê na sto³ach ósemki, gdy¿ nie biorê udzia³u w lidze B8, ale w przysz³o¶ci kto wie. :-D
Powodzenia w rozgrywkach i ogólnie. ;-)

ZAPISY DO LIG i WzB

blaireQ 
Organizator

Wys³any: 2011-11-02, 19:17    

DerekDarecki witam :) Twoj nik pamietam doskonale jak i nicki calej ekipy tamtejszej ekstraklasy :) w tym czasie to moim zdaniem byla najlepsza ekipa bilardu 8 :) a widzisz jednak jakies osiagniecie w lidze mialem:D fajnie by bylo sciagnac cala ekipe spowrotem a byloby napewno ciekawie:)

szczerze - fajnie powrocic spowrotem do swiata bilardu ! :) mam nadzieje ze bedziemy razem milo spedzalki czas na bilardach :)
hyhyhy

BLAIREQ :D

saygon88
[Usuniêty]

Wys³any: 2011-11-03, 17:08    

fajnie, ¿e starzy wyjadacze wracaj± ;-) a jeszcze fajniej, ¿e czê¶æ z nich gra nadal :)

pewnie, ¿e pamiêtam Ciê blaireQ :D

SZ_YM_ON 

Do³±czy³: 27 Lip 2004
Wys³any: 2011-11-08, 06:38    

Wow.. ostatni± rzecz± której bym siê spodziewa³, to to, ¿e kto¶ usunie mój post..
Smutne.

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Wys³any: 2011-11-08, 19:50    

Nie przejmuj siê Szymon, ten u¶miech jest naprawdê Twój, a reszta moja, moja, moja............. ;-)

ZAPISY DO LIG i WzB

saygon88
[Usuniêty]

Wys³any: 2011-11-11, 13:58    

nie wiem co napisa³ Szymon, ale pamiêtam, ¿e my nawet w jednym klanie przez chwilkê grali¶my :D

blaireQ 
Organizator

Wys³any: 2011-11-22, 22:12    

klan :D ojejku to bylo niezle :D moze teraz zrobimy jakis turniej druzynowy?? co na to organizatorzy??:D

SAYGON zrob sobie nick Kysiopysio bo jakos przypomina mi stare czasy :)
Ostatnio zmieniony przez blaireQ 2011-11-22, 22:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

miru70
[Usuniêty]

Wys³any: 2012-02-05, 12:41    

czesc jestem tu nowy
wysylam wyniki i nie wiem cze dobrze to robie
bo nikt ich nie zapisuje

Zmak 

Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Wys³any: 2012-02-05, 13:36    

Witaj miru70
Grasz w 2 lidze B8 i wynik jednego meczu jest wpisany. Pod tabelk± pisze:
Ostatnia aktualizacja: 2012-02-03, 14:22
Pozosta³e mecze, które zagra³e¶ mia³y miejsce pó¼niej, dlatego nie s± wpisane. Zostanie to zrobione wkrótce.

dziadek_50 
Organizator

Do³±czy³: 14 Kwi 2012
Wys³any: 2012-04-15, 13:29    

Witam wszystkich 8-) zapisalem sie do ligi snookerka kiedy bede mogl zagrac?

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Do³±czy³: 27 Lip 2005
Wys³any: 2012-04-15, 15:39    

Witaj na wwwBILARDYinfo :-)

Zapewne jeszcze dzisiaj organizator snookera- DerekDarecki, do³±czy Ciê do 2L i zostaniesz o tym poinformowany. Powodzenia.

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Wys³any: 2012-04-15, 20:34    

Witaj.
Zosta³e¶ do³±czony do 2L snookera i EX semi pro, edycja kwietniowa. Wszystkie najwa¿niejsze informacje s± pod tabelkami. Przed gr± proszê zapoznaæ siê z regulaminem oraz zasadami fair play. Pamiêtaj, ¿e je¶li zaczynasz edycjê masz obowi±zek j± dokoñczyæ. Rezygnacjê mo¿na z³o¿yæ jedynie do 15-go pod warunkiem, ¿e nie masz zagranych wiêcej, ni¿ 2 mecze.
Je¿eli grasz na drugim stole lub wykonujesz inn± czynno¶æ, przed rozpoczêciem meczu zapytaj przeciwnika czy nie bêdzie mu to przeszkadza³o.
Drastyczne lub powtarzaj±ce siê ³amanie zasad fair play mo¿e skutkowaæ dyskwalifikacj± zgodnie z regulaminem, o której decyduje organizator lub zarz±d.

¯yczê wielu emocji.
org. DerekDarecki

ZAPISY DO LIG i WzB

dziadek_50 
Organizator

Wys³any: 2012-04-17, 07:13    

Dzieki za szybka reakcje .
Pierwsze meczyki juz rozegrame ;-)

Silver^Day
[Usuniêty]

Wys³any: 2012-04-18, 16:28    

Równie¿ witam, na start tak¿e zapisa³em siê do ligi snookera ;)

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Wys³any: 2012-04-18, 16:46    

Witaj Silver^Day ;-)

¯yczê powodzenia w rozgrywkach naszego serwisu :-) .

dziadek_50 
Organizator

Wys³any: 2012-04-20, 09:40    

Mi³o widzieæ Silver ;-)

mmathys
[Usuniêty]

Wys³any: 2012-08-15, 14:22    

witam ;)

Równie¿ siê przypominam ;] mo¿e jeszcze kilka osób pamiêta mnie pod nickiem Mathys.
Trochê czasu tutaj spêdzili¶my z moim Ojcem Fiodor1969.

Moze bez wielkich sukcesów , ale mile spêdzony czas ;) Ja postanowi³em wróciæ , niestety juz na innym nicku bo teraz bêdzie to mmathys. ;-)

Zobaczymy jak bêdzie szlo ... ;]

Pzdr

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Wys³any: 2012-08-15, 15:11    

Powodzenia... i pozdrów Tatusia :-D

*_Coolio_*
[Usuniêty]

Wys³any: 2013-07-23, 20:16    

Witam wszystkich INFOwichów, mam zamiar pograć w ligach, nie do końca jeszcze rozumiem co tu i jak opanowałem na razie tylko tabele mam nadzieje że administracja w razie czego pomoże. Spotkamy się przy stole. Powodzenia.

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Wys³any: 2013-07-24, 10:12    

Witaj w serwisie,

powodzenia i dobrej zabawy, życzę ;-)

WojtekPL_147 

Do³±czy³: 20 Gru 2009
Wys³any: 2014-09-15, 11:48    

Witam wszystkich ponownie :) od października wracam do lig, na razie zapisałem się do mieszanej, 8UK i snookera :) Pozdrawiam! ;)

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Wys³any: 2014-09-15, 18:52    

Ano siemano Wojciechu z Opoczna, miło nam to czytać. :-D
Osobiście bardzo lubię z Tobą grać, bo nigdy nie można z góry założyć kto wygra. :-D
Niebawem spikniemy siÄ™ na stole i popykamy sobie - OLE :!: :mrgreen:

ZAPISY DO LIG i WzB

dziadek_50 
Organizator

Wys³any: 2014-09-18, 16:38    

Miło powitać Wojtus.Bedzie kogo nareszczie ogrywac hehe (żart oczywiście)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: