| Ogłoszenie |
ZAREJESTRUJ SIÄ na naszym forum, zaloguj siÄ, KLIKNIJ i zapisz siÄ do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJÄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
KIPCIOR LITOÂŚCI |
| Autor |
Wiadomość |
KIGAM3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-05-30, 22:21 KIPCIOR LITOÂŚCI
|
|
|
| Dosz³y mnie s³uchy ¿e znowu nie haloo jest na b.info!!!!MAM jeden przekaz KIPCIOR szanuj siê i odejdz , zrób coœ dla tego serwisu , bo naprawdê przez CIEBIà odchodz¹ dó¿o bardziej wartosciowi ludzie ni¿ TY!!!szkoda serwisu NA ciebie NIE JESTES WART TEGO szczerze mówi¹c!!!!Dla tych co siê nie zgadzaj¹ z moj¹ wypowiedzia zapraszam do DYSKUSJI!!!!!!ALE naprawdê nie staÌ tego serwisu na dalsze sraty wartosciowych ludzi ,chyba ¿e znudzi³o siê wam to co do tej pory tu robiliœcie to POPIERAJCIE dalej KIPCIORA!!!!!JA odszed³em z INFO ale ca³y czas uto¿samiam siê z tym serwisem i promujê go jak mogê , nie próbujcie pisac KIJ MI do tego , bo zale¿y mi dalej na tym SERWISIE!!! |
|
|
|
 |
DannyCh [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-05-30, 23:31
|
|
|
A ja myÂślĂŞ Âże nie znasz sytuacji i nie masz zielonego pojĂŞcia o czym piszesz, wiĂŞc proszĂŞ nie formuÂłowaĂŚ Âżadnych, ale to Âżadnych stwierdzeĂą tego typu ktĂłre zostaÂły napisane powyÂżej.
A jeÂżeli masz sprawĂŞ do Kipcior'a, znasz jego numer GG. Napisz i pogadajcie prywatnie. Temat uwaÂżam za zamkniĂŞty i zakoĂączony. |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|