Witajcie
Poczu?am si? zobligowana do napisania tego posta, gdy? na Waszym serwisie i nie tylko na Waszym wyrobi?am sobie opini? magdagp z abc, osoby wiernej temu pokojowi

i dobrze - bo ca?? sob? stara?am si? zawsze reprezentowa? ten pokój, który dane mi by?o tworzy? przez okres dwóch lat - najpierw tylko z pozycji gracza a pó?niej zaanga?owanego admina.
Niemniej z uwagi na zaistnia?e na naszym pokoju sytuacje i konflikt z samym za?o?ycielem abc, o którym nie napisz? ?le z uwagi na fakt, i? uwa?am, ?e z?y to ptak co w?asne gniazdo kala

od dwóch dni nie jestem administratorem ani pokoju ani forum pokoju bilard8.abc.pl
Nie s?dzi?am, ?e kiedy? dojdzie do takiej sytuacji niemniej nie mog? sobie pozwoli? na takie traktowanie jakie przypad?o nam w udziale.
Pokój ten bed? szanowa?a zawsze, bo w nim sa moje korzenie, tam w?o?y?am kawa? serca, energii, czasu i zaanga?owania

niestety jest on ju? tylko moim by?ym pokojem.
Wraz ze mn? z pokoju abc odesz?a wi?kszo?? czynnych adminów, a juz z pewno?ci? wszystkie osoby, które tworzy?y trzon tego pokoju.
Jednoczesnie chcia?am Was poinformowa?, ?e bezczynno?c i bezdomno?? wirtualna mi nie grozi, gdy? z dniem 04.04.2008 powo?alismy do ?ycia wraz z kristofello1 nowy pokój na serwisie gier on - line.
Oboje z Krzy?kiem otrzymali?my od wp 5lvl i pe?nimy na nim funkcje SA, wraz z nami na adminie pojawi? si? tam wszystkie znane Wam z wi?kszych i mniejszych turniejów na abc osoby, g?owny sponsor abc, informatyk pracuj?cy na rzecz abc oraz jak mysle spora liczba graczy abc.
Prezentacja nazwy
4_everyone
Pokój jest w trakcie organizacji, tworzenia strony i forum, powoli mam nadziej? bedzie stawa? si? coraz bardziej widoczny.
Postaramy si? stworzy? z niego pokój co najmniej na miare abc, aktywny i profesjonalny - mamy solidn? baze - potrzeba nam czasu
Mam nadziej?, ?e w moich relacjach z Waszym serwisem nic nie ulegnie zmianie oraz, ?e pierwszy w historii mych gier na wp mój transfer nie stworzy negatywnego wizerunku mojej osoby - my?le, ?e wi?kszo?? z Was mia?a kiedy? podobn? sytuacje.
?ywi? nadziej? równie? na to, ?e kiedy?, gdy ju? pozbieramy si? organizacyjnie pozwolicie na Waszym forum na zareklamowanie big turnieju odbywaj?cego si? na 4_everyone, bo obiecuj?, ze mniej wra?en ni? na abc na w/w pokoju nie b?dzie na pewno
Po uporzadkowaniu wszystkiego dojdzie te? z pewno?ci? do jakie? propozycji pokojówki - sk?ad 4_everyone b?dzie wtedy prawdopodobnie zblizony do sk??du z abc bo integracja, która narodzi?a si? miedzy nami na bilard8.abc.pl jest nasz? si?? i wysz?a poza ramy tego serwisu by zadomowi? si? w nowym miejscu.
Pozdrawiam Was serdecznie i prosz? b?d? o zamkniecie tematu zwi?zanego z turniejami w abc b?d? je?eli b?dzie taka Wasza wola o zmienienie jego nazwy.