wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Turnieje w bilard8abc
Autor Wiadomo¶æ
lobuziarkaaa
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-03-26, 20:14    

s³oneczka kiepsko z tymi waszymi trickami ;-P

"Maniek nie jestem pewien czy lobuziarkaaa wygra ostatnio nie mia³ formy.... ale faktycznie staæ go na to"

Nie przewidzieliscie tego,ze jednak kilka rodzynek ;-P plci pieknej zaglada na forum :-P

lysy87
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-03-26, 20:27    

ciekawe o kim mowa :-D :-D

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2008-03-26, 21:34    

Prosze tu off topa z powa¿nego tematu nie robiæ :-P

Pierwszy dzien zakoñczony - wygra³ taki jeden zawodnik, którego nick obi³ siê Wam moze o uszy - 4SZAKAL4 - tak jako¶ :-P

KaBa89
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-04-05, 11:10    

i po abc :-?

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2008-04-05, 11:46    

Witajcie :!:

Poczu³am siê zobligowana do napisania tego posta, gdy¿ na Waszym serwisie i nie tylko na Waszym wyrobi³am sobie opiniê magdagp z abc, osoby wiernej temu pokojowi :arrow: i dobrze - bo ca³± sob± stara³am siê zawsze reprezentowaæ ten pokój, który dane mi by³o tworzyæ przez okres dwóch lat - najpierw tylko z pozycji gracza a pó¼niej zaanga¿owanego admina.

Niemniej z uwagi na zaistnia³e na naszym pokoju sytuacje i konflikt z samym za³o¿ycielem abc, o którym nie napiszê ¼le z uwagi na fakt, i¿ uwa¿am, ¿e z³y to ptak co w³asne gniazdo kala :arrow: od dwóch dni nie jestem administratorem ani pokoju ani forum pokoju bilard8.abc.pl :-|

Nie s±dzi³am, ¿e kiedy¶ dojdzie do takiej sytuacji niemniej nie mog± sobie pozwoliæ na takie traktowanie jakie przypad³o nam w udziale.

Pokój ten bed± szanowa³a zawsze, bo w nim sa moje korzenie, tam w³o¿y³am kawa³ serca, energii, czasu i zaanga¿owania :arrow: niestety jest on ju¿ tylko moim by³ym pokojem.

Wraz ze mn± z pokoju abc odesz³a wiêkszo¶æ czynnych adminów, a juz z pewno¶ci± wszystkie osoby, które tworzy³y trzon tego pokoju.

Jednoczesnie chcia³am Was poinformowaæ, ¿e bezczynno¶c i bezdomno¶æ wirtualna mi nie grozi, gdy¿ z dniem 04.04.2008 powo³alismy do ¿ycia wraz z kristofello1 nowy pokój na serwisie gier on - line.

Oboje z Krzy¶kiem otrzymali¶my od wp 5lvl i pe³nimy na nim funkcje SA, wraz z nami na adminie pojawi± siê tam wszystkie znane Wam z wiêkszych i mniejszych turniejów na abc osoby, g³owny sponsor abc, informatyk pracuj±cy na rzecz abc oraz jak mysle spora liczba graczy abc.

Prezentacja nazwy :arrow: 4_everyone

Pokój jest w trakcie organizacji, tworzenia strony i forum, powoli mam nadziejê bedzie stawa³ siê coraz bardziej widoczny.
Postaramy siê stworzyæ z niego pokój co najmniej na miare abc, aktywny i profesjonalny - mamy solidn± baze - potrzeba nam czasu ;-)

Mam nadziejê, ¿e w moich relacjach z Waszym serwisem nic nie ulegnie zmianie oraz, ¿e pierwszy w historii mych gier na wp mój transfer nie stworzy negatywnego wizerunku mojej osoby - my¶le, ¿e wiêkszo¶æ z Was mia³a kiedy¶ podobn± sytuacje.

¯ywiê nadziejê równie¿ na to, ¿e kiedy¶, gdy ju¿ pozbieramy siê organizacyjnie pozwolicie na Waszym forum na zareklamowanie big turnieju odbywaj±cego siê na 4_everyone, bo obiecujê, ze mniej wra¿en ni¿ na abc na w/w pokoju nie bêdzie na pewno ;-)

Po uporzadkowaniu wszystkiego dojdzie te¿ z pewno¶ci± do jakie¶ propozycji pokojówki - sk³ad 4_everyone bêdzie wtedy prawdopodobnie zblizony do sk³±du z abc bo integracja, która narodzi³a siê miedzy nami na bilard8.abc.pl jest nasz± si³± i wysz³a poza ramy tego serwisu by zadomowiæ siê w nowym miejscu.

Pozdrawiam Was serdecznie i proszê b±d¼ o zamkniecie tematu zwi±zanego z turniejami w abc b±d¼ je¿eli bêdzie taka Wasza wola o zmienienie jego nazwy.

Z wyrazami szacunku

magdagp - 4_everyone.

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-04-05, 17:39    

Hukn±æ piê¶ci± w stó³, powiedzieæ "do¶æ", te¿ trzeba umieæ. Podziwiam i powodzenia ¿yczê ;-)

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Do³±czy³: 27 Lip 2005
Wys³any: 2008-04-06, 06:23    

Pozostaje ¿yczyæ Madzi wszystkiego najlepszego na nowej drodze .... ;-)

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-04-06, 11:27    

Jeden z 2 pokoi graczy jaki odwiedzalem przez ostatni czas. Madziu, oczywiscie ¿ycze Ci szybkiego dojscia to takiej popularnosci jak± posiada abc a takze przeskoczenie tego :)

*halutka
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-04-08, 10:50    

Ja tam gra³am m.in. ¿e Ty tam by³a¶, pokój to ludzie którzy go tworz±. Powodzenia. ;-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: