| Og³oszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
DANIEL to ju¿ ¿enada!!!! |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
KIGAM3 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-31, 14:30 DANIEL to ju¿ ¿enada!!!!
|
|
|
| DANIEL zamykaj±c mój temat da³e¶ w³a¶nie przyk³ad ¿e nie umiecie dyskutowaæ na tematy dla was ciê¿kie.Zachowujecie siê ju¿ od d³u¿szego czasu jak jakie¶ pañstwo totalitarne , które cenzoruje nie wygodne tematy.JESZCZE jedno nie mów mi ¿e nie mam oczym¶ pojêcia , bo mam bardzo dó¿e.Róbcie tak dalej zobaczymy jak d³ógo wytrzyma serwis!Patrz±c co teraz siê dziejê to jedno nasówa siê na my¶l ¯AL!!!!!!!! |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-31, 16:51
|
|
|
| No to ja Ci powiem KIGAM, ¿e naprawdê nie masz pojêcia co tak naprawdê jest grane, wiêc skoñcz zak³adaæ g³upie tematy. |
|
|
|
 |
dieter [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-31, 18:23
|
|
|
Zamiast rozmawiaæ o tym kto jakie ma pojêcie o jakiej¶ sprawie, to my¶lê ¿e lepiej jakby siê Panowie skupili na promowaniu Lig i serwisu bilardy.info.
Ani rozpoczynaj±ca kwestia, ani te¿ odpowied¼, nie uczyni± naszego serwisu lepszym.
Odrobinê rozwagi jak i wyrozumia³o¶ci dla zdania odmiennego. |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|