Ogłoszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
DANIEL to ju? ?enada!!!! |
Autor |
Wiadomość |
KIGAM3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-05-31, 15:30 DANIEL to ju? ?enada!!!!
|
|
|
DANIEL zamykaj?c mój temat da?e? w?a?nie przyk?ad ?e nie umiecie dyskutowa? na tematy dla was ci??kie.Zachowujecie si? ju? od d?u?szego czasu jak jakie? pa?stwo totalitarne , które cenzoruje nie wygodne tematy.JESZCZE jedno nie mów mi ?e nie mam oczym? poj?cia , bo mam bardzo dó?e.Róbcie tak dalej zobaczymy jak d?ógo wytrzyma serwis!Patrz?c co teraz si? dziej? to jedno nasówa si? na my?l ?AL!!!!!!!! |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-05-31, 17:51
|
|
|
No to ja Ci powiem KIGAM, ?e naprawd? nie masz poj?cia co tak naprawd? jest grane, wi?c sko?cz zak?ada? g?upie tematy. |
|
|
|
 |
dieter [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-05-31, 19:23
|
|
|
Zamiast rozmawia? o tym kto jakie ma poj?cie o jakiej? sprawie, to my?l? ?e lepiej jakby si? Panowie skupili na promowaniu Lig i serwisu bilardy.info.
Ani rozpoczynaj?ca kwestia, ani te? odpowied?, nie uczyni? naszego serwisu lepszym.
Odrobin? rozwagi jak i wyrozumia?o?ci dla zdania odmiennego. |
|
|
|
 |
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|