| Og³oszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
Liga Bilarda*8 - sezon 2007/2008 |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-03-31, 22:56
|
|
|
A ja bym Latinie proponowa³, ¿eby¶ takie posty zachowa³ dla siebie. Wymienili sobie zdania Tomek z Tomkiem miêdzy sob±, a Twój wywód moim zdaniem nic nie wnosi do tematu, a jedynie prowokuje. Zreszt± nie pierwszy raz co¶ takiego widzê z twojej strony. Nie ¿ebym siê czepia³, albo co¶ |
|
|
|
 |
DannyCh [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-03-31, 23:07
|
|
|
Zgadzam siê z Wojtkiem w zupe³no¶ci, temat zostanie zamkniêty, a wrzucaæ bêdê tylko wyniki.
EDIT:
W ramach dobrej woli i wiary w to, ¿e pojawi± siê tylko gratulacje dla zawodników, temat otwieram. |
| Ostatnio zmieniony przez DannyCh 2008-04-01, 21:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DannyCh [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-04-01, 21:43 Ekstraklasa i inne ligi b*8 w marcu :)
|
|
|
Zakoñczyli¶my trzeci± edycjê po nowym roku najpopularniejszej wersji, czyli bilarda*8, zatem czas po podsumowanie:
Oto medali¶ci w EKSTRAKLASIE w miesi±cu MARZEC:
luxor70
LobbystaLew
kipcior
Brawa dla pierwszej trójki Mistrzem po raz pierwszy w karierze zosta³ Hubercik :), który wyprzedzi³ Tomasza oraz znanego nam wszystkim Pawe³ka. Walka o mistrzostwo rozstrzygnê³a siê do¶æ wcze¶nie, gdy¿ w tyle (z przewag± 5pkt) wszystkich za sob± zostawi³ Mr. H. Rozegra³ naprawdê fantastyczny miesi±c, wieñcz±c wszystko 9 wygranymi i tylko 1 przegran±. Jedynym, który pokona³ ¶wie¿o upieczonego mistrza by³ drugi na mecie Tomcio. Tym sposobem po raz drugi w karierze znalaz³ siê na pudle, ³api±c do kieszeni srebrny medal za marzec. Do trzeciego miejsca jak widaæ przyzwyczaja siê Pawe³ek i jak na razie chyba jest mu dobrze z tym, ale my¶lê, to nie jest jego ostatnie ani przedostatnie s³owo w tej lidze.
CO MNIE I NATALCE BARDZO SIÊ NIE PODOBA TO BARDZO DU¯A ILO¦Æ WALKOWERÓW POPRACUJCIE NAD TYM
W pozosta³ych ligach, miejsca na podium zajêli nastêpuj±cy gracze:
1 liga - thorben23, Jacol_24, Maniek_Kutno
2 liga - omadren2, *_Ja_i_Ty_*, Andrzem_6
3 liga - *Slabiutki*, *czyrus14, Marmaj64
Dziêkujemy za wspóln± zabawê w marcu, i ¿yczymy powodzenia w kwietniu :)
Aby zapisaæ siê do ligi b*8 (edycja MAJOWA), do³±cz do grupy TUTAJ
Organizatorzy Ligi Bilarda*8 2004,
4!Fun & DannyCh √ |
|
|
|
 |
DannyCh [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-06, 23:16 Ekstraklasa i inne ligi b*8 w kwietniu :)
|
|
|
Zakoñczyli¶my czwart± edycjê po nowym roku najpopularniejszej wersji, czyli bilarda*8, zatem czas po podsumowanie:
Oto medali¶ci w EKSTRAKLASIE w miesi±cu KWIECIEÑ:
Jacol_24
tomekwoz5
m.a.c.i.e.k
Brawa dla pierwszej trójki Mistrzem po raz pierwszy w karierze zosta³ Jacu¶ :), który wyprzedzi³ Tomasza oraz znanego nam wszystkim Maciusia. Walka o mistrzostwo by³a do¶æ zaciêta, choæ korespondencyjna. Bezsprzecznie dwaj najlepsi gracze w tej edycji zmierzyli siê ze sob± na pocz±tku kwietnia, gdzie Tomu¶ pokona³ pó¼niejszego z³otego medalistê Jacusia. I to chyba by³o jedyne pocieszenie dla niego, bo jako¶ ten rok nie idzie mu najlepiej je¿eli chodzi zdobywanie z³ota. Zapewne spróbuje sobie to powetowaæ w ¶wie¿o rozpoczêtym Wiosennym Turnieju Rankingowym, na który serdecznie zapraszamy wszystkich uczestnicz±cych i ogl±daj±cych te wspania³e rozgrywki. Br±z zdoby³ Maciek, o b³ysk kredy na kiju wyprzedzaj±c jednego z najlepszych bilardzistów Damianka. To jego kolejne podium, i tego gratulujemy. Resztê graczy tymczasem mobilizujemy do wziêcia siê do roboty i wcielenia w ¿ycie zasady bij mistrza Z przykro¶ci± ¿egnamy kolejnego z wy¶mienitych graczy, czyli Pawe³ka. Szkoda ¿e zostawia b*8, ale zapewne nastêpnym razem spotkamy siê na bilardach kiedy jego potomstwo bêdzie ju¿ du¿o wiêksze i bêdzie tatusia ogrywa³o
JAK WIDAÆ PODZIA£A£Y NA WAS NASZE OPIERDATY, BO W TYM MIESI¡CU NIE BY£O ¯ADNEGO (S£OWNIE ZERO) WALKOWERA TAK TRZYMAÆ A RESZTA LIG BRAÆ Z NICH PRZYK£AD, BO JAK NIE TO ROZSTRZELAMY
1 liga - Andrzem_6, _k1ys3k_, kok___kn
2 liga - ArTuReK__14, *czyrus14, *Slabiutki*
3 liga - d31W4s_8aLl, #__Feniks__#, _KON!ECZK0_
Dziêkujemy za wspóln± zabawê w kwietniu, i ¿yczymy powodzenia w maju :)
Aby zapisaæ siê do ligi b*8, do³±cz do grupy TUTAJ
4!Fun & DannyCh √ |
|
|
|
 |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
Wys³any: 2008-05-07, 07:12
|
|
|
Serdecznie gratujê Panom na podium - Jacek jest zawodnikiem bêd±cym klas± sam w sobie - liga, PL, organizowany przeze mnie Mega Tur Gigantów - triumfy na ka¿dej mozliwej p³aszczy¼nie - imponuj±ce
Chcia³am te¿ zwróciæ uwagê na pewnien fakt, który chyba dawno ( o ile w ogóle ) nie mia³ miejsca w ekstraklasie
Otó¿ w majowej edycji w lidze wyst±pi± a¿ trzy zawodniczki Panowie - my¶le, ¿e po gentelmeñsku by³oby dopu¶ciæ w koñcu jak±¶ przedstawicielkê p³ci piêknej na pud³o
Powodzenia dla Wszystkich Zawodników |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-07, 13:59
|
|
|
Madziu czy Ty czasem nie chcesz kupiæ podium?? |
|
|
|
 |
DannyCh [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-06-03, 00:52 Ekstraklasa i inne ligi b*8 w MAJU :)
|
|
|
Zakoñczyli¶my pi±t± edycjê po nowym roku najpopularniejszej wersji, czyli bilarda*8, zatem czas po podsumowanie:
Oto medali¶ci w EKSTRAKLASIE w miesi±cu MAJ:
Jacol_24
4!Fun
KaBa89
Brawa dla pierwszej trójki Mistrzem po raz drugi w karierze (i drugi raz z rzêdu) zosta³ Jacu¶ :), który wyprzedzi³ Natalkê oraz znanego nam wszystkim Damianka. Jak widaæ na najwy¿szym stopniu podium nie zmieni³o siê wiele. Jacek potwierdzi³ swoje nieprzeciêtne umiejêtno¶ci i wielk± klasê. Wygra³ ligê drugi raz rzêdu, i zdaje mi siê ¿e na tym nie bardzo poprzestanie. Ale ... bijemy mistrza? Na kolejnym stopniu podium nasze ¿ywe sreberko i srebrny medal w maju, czyli Natalka. Do ostatnich dni mia³a szansê na zdobycie pierwszego tytu³u ligowego, ale jedna pora¿ka te szanse pogna³a na biegun pó³nocny. By³o bardzo blisko historycznego wydarzenia, bowiem by³aby pierwsz± kobiet± która wygra³aby ligê b*8, i je¿eli siê nie mylê pierwsz± kobiet±, która wygra³aby jak±kolwiek ligê Mam nadziejê jednak, ¿e nasza organizatorka nie spocznie na srebrnych laurach tylko w czerwcu we¼mie siê jeszcze ostrzej do roboty i Jacka wygoni z miejsca nr 1 w lidze Na trzecim miejscu Damianos. I tutaj mam k³opot ... Tyle razy zdobywa³ mistrzostwo, srebrne i br±zowe medale w lidze, ¿e brakuje mi ju¿ komplementów do opisywania tego arcymistrza. Przychodzi mi tylko do g³owy porównanie do Bobby Fisher'a ... oby tylko tak nie skoñczy³ jak on
JE¯ELI CHODZI O WALKOWERY TO JEST CA£KIEM NIE NAJGORZEJ. TYLKO 1 WALKOWER W EKSTRAKLASIE, NIEWIELE W 1 LIDZE, NATOMIAST DENERWUJE MNIE DALEJ POSTÊPOWANIE NIEKTÓRYCH GRACZY W NI¯SZYCH LIGACH, KTÓRZY ZAPISUJ¡ SIÊ A NIC NIE GRAJ¡ S£OMIANY ZAPA£
1 liga - *czyrus14, *Slabiutki*, Kufix
2 liga - d31W4s_8aLl, Marmaj64, Step_up83
3 liga - wes_borland2, mirasbb81, cimek757
Dziêkujemy za wspóln± zabawê w maju, i ¿yczymy powodzenia w czerwcu :)
Aby zapisaæ siê do ligi b*8, do³±cz do grupy TUTAJ Mamy kilka wolnych miejsc na czerwiec jeszcze. Spieszcie siê, czas goni
4!Fun & DannyCh √ |
|
|
|
 |
DannyCh [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-03, 19:57
|
|
|
| Pó¼no ju¿ ... a podsumowania nie ma. Jest jednak skromne wyt³umaczenie. Zacz±³ siê okres wakacyjny, a co za tym idzie kilka osób uda³o siê na zas³u¿ony, lub nie odpoczynek. Jedn± z nich jest gracz, którego mecz z innym graczem mo¿e mieæ wp³yw na losy medalu w Ekstraklasie. Podobna sytuacja dzieje siê w Pucharze Ligi, dlatego te¿ skorzystam z przywileju jaki daje w takiej sytuacji regulamin, patrz §2, pkt. 8, i wyznaczam termin zagrania meczy, po powrocie zainteresowanych graczy i wtedy nast±pi podsumowanie. Ale patrz±c na tabelê, widzicie chyba, ¿e jeden z tuzów wnerwi³ siê i pozbawi³ drugiego tuza mistrzostwa :) |
|
|
|
 |
DannyCh [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-07-07, 19:24 Ekstraklasa i inne ligi b*8 w CZERWCU :)
|
|
|
Zakoñczyli¶my szóst± edycjê po nowym roku najpopularniejszej wersji, czyli bilarda*8, zatem czas po podsumowanie:
Oto medali¶ci w EKSTRAKLASIE w miesi±cu CZERWIEC:
KaBa89
Jacol_24
Maniek_Kutno
Brawa dla pierwszej trójki Mistrzem po raz nie wiem który to ju¿ w karierze zosta³ Damianek , który wyprzedzi³ (w koñcu) Jacka oraz znanego nam wszystkim Maniutka . No to siê wzi±³ Kabanos za grê porz±dnie, wygra³ z kim trzeba i znów na pierwszym stopniu podium stan±³. Dawno chyba tak mistrzostwo go nie cieszy³o, jak to wywalczone w korespondencyjnej walce z Jackiem. A Jacu¶? Jak to Jacu¶, wygrywa³ co siê da³o, ile siê da³o. Na br±zowym stopniu podium wyl±dowa³ Maniutek (który przy okazji co¶ mi wisi za to). Trzecie miejsce na po¿egnanie to chyba nie najgorzej A teraz czeka nas przerwa wakacyjna od lig, ale nie od bilardów, bo WzB to te¿ wielkie emocje i jeszcze wiêksi gracze
JE¯ELI CHODZI O WALKOWERY TO JEST CA£KIEM NIE NAJGORZEJ, ALE TYLKO JE¯ELI CHODZI O EKSTRAKLASÊ I 1 LIGÊ. NATOMIAST W POZOSTA£YCH LIGACH JEST DRAMAT. PORA¯KA, WTOPA, BEZSENS I JAK TYLKO CHCECIE TO NAZWIJCIE. DLA MNIE JEST TO BEZNADZIEJNA POSTAWA GRACZY KTÓRZY NIE SZANUJ¡ SWOICH PRZECIWNIKÓW I ZABIERAJ¡ MIEJSCE INNYM, KTÓRZY CHCIELI BY GRAÆ. DLATEGO TE¯ W PA¬DZIERNIKU JU¯ CZEKA NAS ZMIANA LICZEBNA JE¯ELI CHODZI O LIGI, ALE O TYM W ODDZIELNYM TEMACIE.
1 liga - *d31W4s_8aLl, Step_up83, *_Ja_i_Ty_*
2 liga - mirasbb81, _BezCenny, DeTomaso82
3 liga - vitaminka@, .korcik., maggots83
Dziêkujemy za wspóln± zabawê w czerwcu, i ¿yczymy powodzenia w Wakacjach z Bilkami 2008
Kolejne zapisy do ligi b*8 zostan± otwarte ok 15 sierpnia. Zapraszamy wtedy
4!Fun & KaBa89 & DannyCh √ |
| Ostatnio zmieniony przez DannyCh 2008-07-07, 19:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|