Turnieje mi?dzypokojowe. |
Autor |
Wiadomość |
Zmak

|
|
Wysłany: 2008-02-02, 18:50 Turnieje mi?dzypokojowe.
|
|
|
Mamy dwie propozycje pokojówek B8 NEW:
1. ---WYSEPKA--- admin aniela06
2. Clan_KULKI_Pro admin Krzysiek!
Czy s? ch?tni? |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-02, 18:52
|
|
|
po ilu i czy u nich czy u nas :P
bo jak chodzi o zebranie sk?adu to mog? :) |
|
|
|
 |
zemeckis
|
|
Wysłany: 2008-02-02, 18:56
|
|
|
terminy jakies by sie przydaly aby mozna bylo sie okreslic :) |
|
|
|
 |
Zmak

|
|
Wysłany: 2008-02-02, 18:59
|
|
|
Szczegó?y zostan? ustalone pó?niej ale najlepsz? por? jest niedziela oko?o godziny 20. Raczej nie wi?cej ni? 6x6 do 2 zwyci?stw, sto?y pro oczywi?cie. |
_________________ ZAPISZ SIĘ DO WYBRANEJ LIGI Zapraszam. |
|
|
|
 |
wasssuuup [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-02, 19:30
|
|
|
my?l? ?e ten termin w niedziele jest dogodny...chocia? jeszcze trzeba sie upewni? :) a co do tego gdzie zagramy to raczej problemu nie b?dzie bo oba pokoje s? zaopatrzone w sto?y pro ;) tak?e mo?emy zagra? najpierw u nas a pó?niej rewan? u Was albo odwrotnie :P |
|
|
|
 |
^czyrus14 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-02, 19:32
|
|
|
ja b?d? gotowy do gry , je?eli nie b?dzie pe?nego sk?adu jestem w stanie zagra?. |
|
|
|
 |
_(*MICH@L*)_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-02, 19:51 sk?ad
|
|
|
ja te? bym ch?tnie zagra?;D
pZdR |
|
|
|
 |
Latin_Soul [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-02, 20:05 Jadym ;]
|
|
|
Troszk? sie zaniedba?em ostatnio bilardowo ale jak b?d? potrzebny to zagram :)
Termin równie? mi pasuje. |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-02-04, 18:01
|
|
|
W zale?no?ci od terminu mog? zagra?......Grzesiek a Ty ju? nie w abc..... :) rozumiem ?e pokój si? nie liczy... byle zagra? przeciw info :)..... |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-04, 19:29
|
|
|
ja w niedziele o 20 nie daje rady :/ |
|
|
|
 |
Latin_Soul [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-04, 19:34
|
|
|
To nie tylko Grzeska taktyka....tak robi ju? prawie ka?dy gracz byle z nami próbowa? wygra? ;) |
|
|
|
 |
wasssuuup [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-04, 21:13
|
|
|
CJINCLNJMO w abc gra?em przeciwko Wam tylko raz...dopóki nie zrobili?my z Krzy?kiem nowego pokoju w celu grania meczów dru?ynowych :) a pokój si? bardzo dla mnie liczy bo nie zagram w pierwszym lepszym...to chyba zrozumia?e? :) pragn? zauwa?y?, ?e w info tak?e graj? stali gracze tego pokoju, a ja sta?ym graczem pokoju abc jestem od dawna. Wi?c takie komentarze s? chyba niepotrzebne :P Przeciwko info bardzo lubi? gra? bo zawsze jest kultura i dobrzy gracze...a to ?e zagram w "ka?dym pokoju" byle gra? z Wami to jest przesada i w tym momencie mnie to ura?a :) s?siad gdyby moim celem by?o tylko i wy??cznie wygranie z Wami to nie gra?bym teraz...przecie? raz juz wygralismy ;) to tyle na temat mojego "pod??czania sie do pokojów" ;P |
Ostatnio zmieniony przez wasssuuup 2008-02-04, 21:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
waffen.sch [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-04, 22:09
|
|
|
witam - do kolegi Latina g?ównie pisz? to
po kolei:
1. Jak dobrze wiesz, to nie jest jaka? tam zbieranina przypadkowych graczy, w stylu - jak to bzdurnie uj??e? ju? kiedy? - "reszta ?wiata"
2. Grali?my ze sob? na pocz?tku w ramach AofA, pokój si? rozsypa?, pojawi?a si? propozycja Magdy z pro na abc, wiec tam - po cz??ci za moj? namow? - ch?opaki zacz?li przechodz?i, doszed? wasssuup i princi..., temat nie wypali? niestety, Krzysiek! zrobi? clanKulki, wi?c - skoro nie ma pro na abc - poszli?my do Niego i jest ju? nas wi?cej teraz
3. Jednak skoro jak zawsze najm?drzejszy kolega Latin nie umie poja? tego niesamowitego fenomenu (sorry, trudne s?owo) to wyja?ni? po ch?opsku: nie ma "reszta ?wiata" vs bil.info, tylko Ci sami ludzie. Wiec: mo?esz nazywa? te nasze pokojówki "Ci ludzie vs bil.info".
4. Wniosek: zanim co? napiszesz, proponuj? - sprawd?, dowiedz si?, pomy?l troch?, to nie jest a? takie trudne.
pozdrawiam, Krzy? |
|
|
|
 |
sokol900 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-04, 22:11
|
|
|
no to moze i ja sie wypowiem....otoz moze i nie wiecie ale caly sklad abc przeszedl do clan_kulki_pro... i w abc zaden z nas grac nie bedzie tylko wlasnie w terazniejszym naszym pokoju....reprezentujemy teraz kulki wiec takie komentarze na Grzesia powyzej sa zbedne skoro nie znacie sytuacji....najpierw sprawdzcie co i jak a potem piszcie... |
|
|
|
 |
Krzysiek! [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-04, 23:00
|
|
|
KaBa89 napisał/a: | ja w niedziele o 20 nie daje rady :/ |
KaBa89,
Mecz nie musi odby? si? w niedziele, podajcie termin, który Wam wszystkim odpowiada, wtedy spróbujemy wszyscy si? tak dopasowa?, aby ka?demu odpowiada?o.
Pozdrawiam,
Krzysiek! |
|
|
|
 |
Latin_Soul [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-05, 02:02
|
|
|
S?siad wiesz co ? Chyba wygram zak?ad o 50k |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-05, 02:25
|
|
|
ja tak odbiegaj?c od tematu ...
mo?e jaka? mi?a pokojóweczka na starym b8 ?? ;)
mog? pogada? z Madzi? ;P |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wysłany: 2008-02-05, 09:36
|
|
|
Grze?ku i Krzy?ku ...
Temat reprezentowania danego pokoju ( graj?c równolegle w 2 pokojach), ju? nie jeden raz by? poruszany na tym Forum...... i wydaj? mi si? dewagowanie na ten temat i "przeci?ganie liny" w t? czy tamt? stron? nie ma wi?kszego sensu ( to taka dyskusja któr? porówna?bym do zastanawiania si? które ?wi?ta s? wa?niejsze B.N. czy W.) ...
Ka?dy z graczy ma prawo sam decydowa? w jaki sposób chce post?powa?.
Szanuj?c decyzj? ka?dego z osobna i nikogo nie ura?aj?c, moje stanowisko jest odmienne od waszego...
A mo?e te? dzi?ki temu ?e spotykamy si? w takich meczach, ranga i smaczek takiego pojedynku s? wi?ksze....
Wi?c niech czarna wam sprzyja koledzy od kija..... |
|
|
|
 |
Latin_Soul [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-05, 11:42
|
|
|
...szczególnie przed czasem ;P |
|
|
|
 |
_(*MICH@L*)_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-05, 14:38 pyanie
|
|
|
a ten pokój abc ma ligi takie jak Bilardy info?? nowe bilce te??? |
Ostatnio zmieniony przez _(*MICH@L*)_ 2008-02-05, 16:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
waffen.sch [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-05, 15:33
|
|
|
....hmmm....
1. CJINCLNJMO .... a czy istnieje jaki? powód, by mówi?, ?e kto? od "Tych Graczy" gra równolegle w wi?cej, ni? jednym pokoju? Mam na my?li ?wiadome reprezentowanie konkretnych "barw"... Bo z tego co wiem, to ?aden z nas czego? takiego nie czyni - to jest porz?dek chronologiczny: AofA, bilard8 abc i teraz clanKULKIpro
2. I druga sprawa: nie widz? ?adnego powodu, by z przynale?no?ci czyni? jakis fetysz. Bo w istocie - team to ludzie, a nie ikona pokoju. Nie ma problemu - mo?emy sie co tydzie? inaczej nazywa?... Zatem fluktuacje (Latin, sorry - trudne s?owo) s? naturalne - wa?ne, ?e w momentach podstawowych "czujemy sie" jedna dru?yn?.
3. I taka ciekawostka - rozumiem Ciebie CJINCLNJMO ?e zabierasz g?os w sprawie, jak równie? innych graj?cych kolegów, ale po co sie Latin w ogóle wypowiada? Nie widzia?em Go na ?adnym meczu przeciwko nam, ma najmniejsza wiedz? na ten temat - to ?e jest gdzie? tam wklejony w ikon? www.BILARDYinfo nie znaczy, ?e mo?e wypowiada? si? w imieniu reszty. "S?abemu mocy dostarcza wspólnota" - ?e zacytuje pewnego m?drego cz?owieka... I tak to chyba jest w przypadku Latina, gdy pisze: "wygra? z Nami... "
pozdrawiam, Krzy? |
|
|
|
 |
Latin_Soul [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-05, 17:18
|
|
|
hehehehe wiedz? mam wieksz? ni? si? Panu wydaj? Panie Krzysztofie i prosz? mnie nie obra?a?,bo przestan? si? przejmowa? Pa?skimi ?ezkami przy co drugim s?owie,które kto? wypowie Nie po Pa?skiej my?li.
Z reszt? sk?d Pan wie,?e wypowiada?em si? na Pana temat...
(uderz w stó? a no?yce si? odezw?)
To czy jestem s?aby oka?e si? po raz enty w czasie naszego zbli?ajacego si? meczu w lidze gdy ju? nie b?d? mia? kolegów z dru?yny.
Pozdrawiam i licz? na to,?e nie pisa?em kolejny raz do ?ciany. |
Ostatnio zmieniony przez Latin_Soul 2008-02-05, 17:22, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wysłany: 2008-02-05, 18:01
|
|
|
Krzysztofie ,
Meritum sprawy, nie jest zmiana barw pokoju który si? reprezentuje- to sprawa naturalna.
Temat nawi?zuje do czynnego uprawiania tej dyscypliny w jednym pokoju ( co moim zdaniem wi??e si? z podnoszeniem swoich kwalifikacji, mam tu na my?li ligi, puchary itp) a jednoczesne wyst?py w reprezentacji pod innymi barwami.
Jeszcze raz podkre?lam, ?e to moje zdanie i szanuj? wybory innych.
O tym czy fluktuacje w podanym przez Ciebie przyk?adzie s? naturalne czy te? nie, te? bym polemizowa?......
Wypowied? Latina proponuj? potraktowa? jako jego w?asne zdanie a nie jako transparent z has?em serwisu
Na koniec pragn?c ostudzi? emocje, chcia?em przypomnie? ?e mamy do czynienia z forum a tu ka?dy mo?e si? wypowiedzie?, co z ca?ym szacunkiem dla was panowie z Clanu Kulki w?a?nie czyni? i pozdrawiam . |
Ostatnio zmieniony przez CJINCLNJMO 2008-02-05, 18:08, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-02-05, 18:07
|
|
|
S? gracze na WP, którym udaje si? zagrzac miejsce w jednym serwisie, uto?samiaj? sie z nim, z nim wi??? sw? kariere bilardow? i tylko jego barwy reprezentuj? - nale?? do tych graczy - mam to szcz?scie - znalaz?am swoje miejsce
S? te? gracze poszukujacy swojej przystani, tacy, co to z niejednego pieca chleb jedli.
Waffena znam od d?u?szego czasu - wiem, ?e jest osob? anga?uj?c? si? w to co robi i wiem, ?e uda?o mu si? zgromadzi? wokó? siebie graczy, z którymi przemierzy? troszke bilardowych pokoi - to mo?e inny rodzaj integracji - bo nie zamkni?ty w ramach jednego serwisu - niemniej nadal odpowiada definicji integracji.
Zna?am Panów, z którymi szykuje si? Wasza pokojówka z AofA - gra?am przeciwko Nim pokojówki - nie wysz?o Im na d?u?ej w tym serwisie - sama naprowadzi?am waffena na abc liczy?am na sto?y pro w pewnym sensie zawiedlismy bo nie uda?o si? nam zaopatrzy? pokoju w owe sto?y na tyle wczesnie by entuzjazm tworzenia nowego abc Panom nie opad?.
Znale?li nowe miejsce kolejny transfer - jak w sporcie bywa
To, ?e Wam, mi, czy komukowiek innemu uda?o si? wsiakn?? w szeregi pokoju, który nigdy nas nie zawiód? nie czyni nas lepszymi i nie daje prawa oceniania Tych wszystkich, którzy owego szczescia nie mieli
Na zblizaj?cy sie pojedynek ?ycze obu teamom powodzenia mam nadziej?, ?e oba teamy przyjm? jeszcze nie raz propozycje rozegrania pokojówki od pokoju, który szczesliwie i niezmiennie dane mi jest reprezentowa? ;)
Z wyrazami szacunku
magdagp |
|
|
|
 |
_(*MICH@L*)_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-05, 18:18 .
|
|
|
mo?e kto? poda? mi stronk? tego pokoju abc?? |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-02-05, 18:49
|
|
|
Micha? gdyby? si? troche wysili? to wszed?by? do tego pokoju i tam zapyta?...
Twoje posty s? troszeczke nie na miejscu, bez urazy ale zadajesz i prosisz o rzeczy, do których przy odrobinie dobrej woli i ch?ci sam by? doszed? |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
_(*MICH@L*)_ [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-05, 18:50 okk
|
|
|
o,ju? nic nie pisze, bo my?licie , ?e sobie chc? posty nabija? , a niby po co?? |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-02-05, 19:07
|
|
|
pisz, wyra?aj ró?nego rodzaju sugestie, opinie ale mog?e? si? domy?le? i wej?? na pokój abc i tam odrazu uzyska?by? odpowied? na pytanie... |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
wasssuuup [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-07, 22:40
|
|
|
troszk? odbiegli?my od tematu...mialismy pisa? o pokojówce a nie skaka? sobie do garde?, ale ok tak wi?c czekamy na propozycje Waszego terminu spotkania...bo kiedy? przyda?oby sie zagrac |
|
|
|
 |
koczmen [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-07, 23:02
|
|
|
Powiadomcie o terminie. Wpadne pokibicowa?... |
Ostatnio zmieniony przez koczmen 2008-02-07, 23:02, w całości zmieniany 1 raz |