wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Turnieje miêdzypokojowe.
Autor Wiadomo¶æ
Zmak 

Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Wys³any: 2008-02-02, 18:50    Turnieje miêdzypokojowe.

Mamy dwie propozycje pokojówek B8 NEW:
1. ---WYSEPKA--- admin aniela06
2. Clan_KULKI_Pro admin Krzysiek!
Czy s± chêtni?

KaBa89
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-02, 18:52    

po ilu i czy u nich czy u nas :P
bo jak chodzi o zebranie sk³adu to mogê :)

zemeckis 

Do³±czy³: 10 Maj 2004
Wys³any: 2008-02-02, 18:56    

terminy jakies by sie przydaly aby mozna bylo sie okreslic :)

Zmak 

Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Wys³any: 2008-02-02, 18:59    

Szczegó³y zostan± ustalone pó¼niej ale najlepsz± por± jest niedziela oko³o godziny 20. Raczej nie wiêcej ni¿ 6x6 do 2 zwyciêstw, sto³y pro oczywi¶cie.

wasssuuup
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-02, 19:30    

my¶lê ¿e ten termin w niedziele jest dogodny...chocia¿ jeszcze trzeba sie upewniæ :) a co do tego gdzie zagramy to raczej problemu nie bêdzie bo oba pokoje s± zaopatrzone w sto³y pro ;) tak¿e mo¿emy zagraæ najpierw u nas a pó¼niej rewan¿ u Was albo odwrotnie :P

^czyrus14
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-02, 19:32    

ja bêdê gotowy do gry , je¿eli nie bêdzie pe³nego sk³adu jestem w stanie zagraæ.

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-02, 19:51    sk³ad

ja te¿ bym chêtnie zagra³;D

pZdR

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-02, 20:05    Jadym ;]

Troszkê sie zaniedba³em ostatnio bilardowo ale jak bêdê potrzebny to zagram :)
Termin równie¿ mi pasuje.

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Do³±czy³: 27 Lip 2005
Wys³any: 2008-02-04, 18:01    

W zale¿no¶ci od terminu mogê zagraæ......Grzesiek a Ty ju¿ nie w abc..... :) rozumiem ¿e pokój siê nie liczy... byle zagraæ przeciw info :).....

KaBa89
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-04, 19:29    

ja w niedziele o 20 nie daje rady :/

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-04, 19:34    

To nie tylko Grzeska taktyka....tak robi ju¿ prawie ka¿dy gracz byle z nami próbowaæ wygraæ ;)

wasssuuup
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-04, 21:13    

CJINCLNJMO w abc gra³em przeciwko Wam tylko raz...dopóki nie zrobili¶my z Krzy¶kiem nowego pokoju w celu grania meczów dru¿ynowych :) a pokój siê bardzo dla mnie liczy bo nie zagram w pierwszym lepszym...to chyba zrozumia³e? :) pragnê zauwa¿yæ, ¿e w info tak¿e graj± stali gracze tego pokoju, a ja sta³ym graczem pokoju abc jestem od dawna. Wiêc takie komentarze s± chyba niepotrzebne :P Przeciwko info bardzo lubiê graæ bo zawsze jest kultura i dobrzy gracze...a to ¿e zagram w "ka¿dym pokoju" byle graæ z Wami to jest przesada i w tym momencie mnie to ura¿a :) s±siad gdyby moim celem by³o tylko i wy³±cznie wygranie z Wami to nie gra³bym teraz...przecie¿ raz juz wygralismy ;) to tyle na temat mojego "pod³±czania sie do pokojów" ;P
Ostatnio zmieniony przez wasssuuup 2008-02-04, 21:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

waffen.sch
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-04, 22:09    

witam - do kolegi Latina g³ównie piszê to
po kolei:
1. Jak dobrze wiesz, to nie jest jaka¶ tam zbieranina przypadkowych graczy, w stylu - jak to bzdurnie uj±³e¶ ju¿ kiedy¶ - "reszta ¶wiata"
2. Grali¶my ze sob± na pocz±tku w ramach AofA, pokój siê rozsypa³, pojawi³a siê propozycja Magdy z pro na abc, wiec tam - po czê¶ci za moj± namow± - ch³opaki zaczêli przechodzæi, doszed³ wasssuup i princi..., temat nie wypali³ niestety, Krzysiek! zrobi³ clanKulki, wiêc - skoro nie ma pro na abc - poszli¶my do Niego i jest ju¿ nas wiêcej teraz
3. Jednak skoro jak zawsze najm±drzejszy kolega Latin nie umie pojaæ tego niesamowitego fenomenu (sorry, trudne s³owo) to wyja¶niê po ch³opsku: nie ma "reszta ¶wiata" vs bil.info, tylko Ci sami ludzie. Wiec: mo¿esz nazywaæ te nasze pokojówki "Ci ludzie vs bil.info".
4. Wniosek: zanim co¶ napiszesz, proponujê - sprawd¼, dowiedz siê, pomy¶l trochê, to nie jest a¿ takie trudne.
pozdrawiam, Krzy¶

sokol900
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-04, 22:11    

no to moze i ja sie wypowiem....otoz moze i nie wiecie ale caly sklad abc przeszedl do clan_kulki_pro... i w abc zaden z nas grac nie bedzie tylko wlasnie w terazniejszym naszym pokoju....reprezentujemy teraz kulki wiec takie komentarze na Grzesia powyzej sa zbedne skoro nie znacie sytuacji....najpierw sprawdzcie co i jak a potem piszcie...

Krzysiek!
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-04, 23:00    

KaBa89 napisa³/a:
ja w niedziele o 20 nie daje rady :/

KaBa89,
Mecz nie musi odbyæ siê w niedziele, podajcie termin, który Wam wszystkim odpowiada, wtedy spróbujemy wszyscy siê tak dopasowaæ, aby ka¿demu odpowiada³o.

Pozdrawiam,
Krzysiek!

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-05, 02:02    

S±siad wiesz co ? Chyba wygram zak³ad o 50k :mrgreen: ;-) :mrgreen:

tomekwoz5
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-05, 02:25    

ja tak odbiegaj±c od tematu ...

mo¿e jaka¶ mi³a pokojóweczka na starym b8 ?? ;)
mogê pogadaæ z Madzi± ;P 8-)

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Wys³any: 2008-02-05, 09:36    

Grze¶ku i Krzy¶ku :-) ...

Temat reprezentowania danego pokoju ( graj±c równolegle w 2 pokojach), ju¿ nie jeden raz by³ poruszany na tym Forum...... i wydajê mi siê dewagowanie na ten temat i "przeci±ganie liny" w t± czy tamt± stronê nie ma wiêkszego sensu ( to taka dyskusja któr± porówna³bym do zastanawiania siê które ¶wiêta s± wa¿niejsze B.N. czy W.) ... :-P

Ka¿dy z graczy ma prawo sam decydowaæ w jaki sposób chce postêpowaæ.
Szanuj±c decyzjê ka¿dego z osobna i nikogo nie ura¿aj±c, moje stanowisko jest odmienne od waszego... ;-)

A mo¿e te¿ dziêki temu ¿e spotykamy siê w takich meczach, ranga i smaczek takiego pojedynku s± wiêksze.... :-D

Wiêc niech czarna wam sprzyja koledzy od kija..... :-D

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-05, 11:42    

...szczególnie przed czasem ;P

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-05, 14:38    pyanie

a ten pokój abc ma ligi takie jak Bilardy info?? nowe bilce te¿??
Ostatnio zmieniony przez _(*MICH@L*)_ 2008-02-05, 16:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

waffen.sch
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-05, 15:33    

....hmmm....
1. CJINCLNJMO .... a czy istnieje jaki¶ powód, by mówiæ, ¿e kto¶ od "Tych Graczy" gra równolegle w wiêcej, ni¿ jednym pokoju? Mam na my¶li ¶wiadome reprezentowanie konkretnych "barw"... Bo z tego co wiem, to ¿aden z nas czego¶ takiego nie czyni - to jest porz±dek chronologiczny: AofA, bilard8 abc i teraz clanKULKIpro
2. I druga sprawa: nie widzê ¿adnego powodu, by z przynale¿no¶ci czyniæ jakis fetysz. Bo w istocie - team to ludzie, a nie ikona pokoju. Nie ma problemu - mo¿emy sie co tydzieñ inaczej nazywaæ... Zatem fluktuacje (Latin, sorry - trudne s³owo) s± naturalne - wa¿ne, ¿e w momentach podstawowych "czujemy sie" jedna dru¿yn±.
3. I taka ciekawostka - rozumiem Ciebie CJINCLNJMO ¿e zabierasz g³os w sprawie, jak równie¿ innych graj±cych kolegów, ale po co sie Latin w ogóle wypowiada? Nie widzia³em Go na ¿adnym meczu przeciwko nam, ma najmniejsza wiedzê na ten temat - to ¿e jest gdzie¶ tam wklejony w ikonê www.BILARDYinfo nie znaczy, ¿e mo¿e wypowiadaæ siê w imieniu reszty. "S³abemu mocy dostarcza wspólnota" - ¿e zacytuje pewnego m±drego cz³owieka... I tak to chyba jest w przypadku Latina, gdy pisze: "wygraæ z Nami... "
pozdrawiam, Krzy¶

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-05, 17:18    

hehehehe wiedzê mam wieksz± ni¿ siê Panu wydajê Panie Krzysztofie i proszê mnie nie obra¿aæ,bo przestanê siê przejmowaæ Pañskimi ³ezkami przy co drugim s³owie,które kto¶ wypowie Nie po Pañskiej my¶li.
Z reszt± sk±d Pan wie,¿e wypowiada³em siê na Pana temat...
(uderz w stó³ a no¿yce siê odezw±)
To czy jestem s³aby oka¿e siê po raz enty w czasie naszego zbli¿ajacego siê meczu w lidze gdy ju¿ nie bêdê mia³ kolegów z dru¿yny.
Pozdrawiam i liczê na to,¿e nie pisa³em kolejny raz do ¶ciany.
Ostatnio zmieniony przez Latin_Soul 2008-02-05, 17:22, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Wys³any: 2008-02-05, 18:01    

Krzysztofie :-) ,

Meritum sprawy, nie jest zmiana barw pokoju który siê reprezentuje- to sprawa naturalna.
Temat nawi±zuje do czynnego uprawiania tej dyscypliny w jednym pokoju ( co moim zdaniem wi±¿e siê z podnoszeniem swoich kwalifikacji, mam tu na my¶li ligi, puchary itp) a jednoczesne wystêpy w reprezentacji pod innymi barwami.
Jeszcze raz podkre¶lam, ¿e to moje zdanie i szanujê wybory innych.

O tym czy fluktuacje w podanym przez Ciebie przyk³adzie s± naturalne czy te¿ nie, te¿ bym polemizowa³...... ;-)

Wypowied¼ Latina proponujê potraktowaæ jako jego w³asne zdanie a nie jako transparent z has³em serwisu :-)

Na koniec pragn±c ostudziæ emocje, chcia³em przypomnieæ ¿e mamy do czynienia z forum a tu ka¿dy mo¿e siê wypowiedzieæ, co z ca³ym szacunkiem dla was panowie z Clanu Kulki w³a¶nie czyniê i pozdrawiam :-D .
Ostatnio zmieniony przez CJINCLNJMO 2008-02-05, 18:08, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2008-02-05, 18:07    

S± gracze na WP, którym udaje siê zagrzac miejsce w jednym serwisie, uto¿samiaj± sie z nim, z nim wi±¿± sw± kariere bilardow± i tylko jego barwy reprezentuj± - nale¿ê do tych graczy - mam to szczêscie - znalaz³am swoje miejsce ;-)

S± te¿ gracze poszukujacy swojej przystani, tacy, co to z niejednego pieca chleb jedli.

Waffena znam od d³u¿szego czasu - wiem, ¿e jest osob± anga¿uj±c± siê w to co robi i wiem, ¿e uda³o mu siê zgromadziæ wokó³ siebie graczy, z którymi przemierzy³ troszke bilardowych pokoi - to mo¿e inny rodzaj integracji - bo nie zamkniêty w ramach jednego serwisu - niemniej nadal odpowiada definicji integracji.

Zna³am Panów, z którymi szykuje siê Wasza pokojówka z AofA - gra³am przeciwko Nim pokojówki - nie wysz³o Im na d³u¿ej w tym serwisie - sama naprowadzi³am waffena na abc :arrow: liczy³am na sto³y pro :arrow: w pewnym sensie zawiedlismy bo nie uda³o siê nam zaopatrzyæ pokoju w owe sto³y na tyle wczesnie by entuzjazm tworzenia nowego abc Panom nie opad³.

Znale¼li nowe miejsce :arrow: kolejny transfer - jak w sporcie bywa ;-)

To, ¿e Wam, mi, czy komukowiek innemu uda³o siê wsiakn±æ w szeregi pokoju, który nigdy nas nie zawiód³ nie czyni nas lepszymi i nie daje prawa oceniania Tych wszystkich, którzy owego szczescia nie mieli :->

Na zblizaj±cy sie pojedynek ¿ycze obu teamom powodzenia :arrow: mam nadziejê, ¿e oba teamy przyjm± jeszcze nie raz propozycje rozegrania pokojówki od pokoju, który szczesliwie i niezmiennie dane mi jest reprezentowaæ ;)

Z wyrazami szacunku
magdagp

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-05, 18:18    .

mo¿e kto¶ podaæ mi stronkê tego pokoju abc??

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-02-05, 18:49    

Micha³ gdyby¶ siê troche wysili³ to wszed³by¶ do tego pokoju i tam zapyta³...
Twoje posty s± troszeczke nie na miejscu, bez urazy ale zadajesz i prosisz o rzeczy, do których przy odrobinie dobrej woli i chêci sam by¶ doszed³

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-05, 18:50    okk

o,ju¿ nic nie pisze, bo my¶licie , ¿e sobie chcê posty nabijaæ , a niby po co??

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-02-05, 19:07    

pisz, wyra¿aj ró¿nego rodzaju sugestie, opinie ale mog³e¶ siê domy¶leæ i wej¶æ na pokój abc i tam odrazu uzyska³by¶ odpowied¼ na pytanie...

wasssuuup
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-07, 22:40    

troszkê odbiegli¶my od tematu...mialismy pisaæ o pokojówce a nie skakaæ sobie do garde³, ale ok :-P tak wiêc czekamy na propozycje Waszego terminu spotkania...bo kiedy¶ przyda³oby sie zagrac :mrgreen:

koczmen
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-07, 23:02    

Powiadomcie o terminie. Wpadne pokibicowaæ... :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez koczmen 2008-02-07, 23:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach