Ogłoszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
ZLot w Gda?sku |
Terminy zlotu w 3city |
5-6 . 07.2008 r. ;] |
|
51% |
[ 17 ] |
12-13. 07.2008 r. |
|
24% |
[ 8 ] |
19-20. 07.2008 r. |
|
3% |
[ 1 ] |
26-27. 07.2008 r. |
|
21% |
[ 7 ] |
|
Głosowań: 33 |
Wszystkich Głosów: 33 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
!*AgRaFFkA*! [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-17, 15:25
|
|
|
Powiem Wam ?e to wcale nie takie proste :D mimo i? widzia?am wszystkie na ?ywo teraz nie moge dwóch rozpozna? :x
ci??ko oj ci??ko.. |
|
|
|
 |
klisiu [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-17, 15:30
|
|
|
1 nie znam ;-P |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-07-17, 16:36
|
|
|
No to Kochani s?owo sie rzek?o - czas na realizacj?
Par? s?ów ode mnie o ka?dym z uczestników zlotu - to moja subiektywna ocena - licz?, i? ka?dy z Was doda co? od siebie i w ten sposób stworzymy pe?ny obraz tego co sie dzia?o w przeci?gu tych szalonych dni
Jako pierwsz? przybli?? Wam ekip? Pa? - uczestniczek zlotu
Angelika - angel88ona - z ?odzi
Angela to jeden z najwi?kszych ?ywio?ów z jakimi mieli?my doczynienia na zlocie Jej niepohamowany i zara?liwy ?miech zostanie bez w?tpienia w pami?ci ka?dego z nas, w?ascicielka imponuj?cego biustu - ?wietnie prezentuj?cego sie pod mokr? koszulk? - a deszczu nam nie brakowa?o, nieposkromiona na parkiecie - jedna z si? nap?dowych tego zlotu
Paula - !*AgRaFFkA*! - z Sulejówka
Paula to dusza dziewczyna, u?miechnieta, zawsze skora do zabawy, du?e ilosci alkoholu Jej nie straszne - spokojnie opi?aby niejednego faceta i nic by po Niej nie da?o sie pozna?, razem z Angel? walczy?y w Gda?sku a? do ?rody
Marta - nmarta - z Choszczna
Marta jest pozornie spokojna - ale tylko pozornie Wpad?a w oko paru Panom z Info, z którymi dzielnie walczy?a na parkiecie, Jej z kolei wpad?y w oko oczy pewnego Pana ale to tu przemilczymy - dziewczyna konkretna i zdecydowana, szkoda tylko, ze powrót do domu mia?a z ma?ym wypadkiem zako?czonym szyciem r?ki - ale do nekst zlotu sie zagoi
Ewa - ewa7713 - z Pruszcza Gda?skiego
Ewa - moja bratnia dusza, która gosci?a mnie w domu blisko tydzie?, kobieta, obok której nie mo?na przej?c oboj?tnie, robi?c jaskó?k? udowodni?a, ?e zlot by? bezalkoholowy ?wietny kierowca i niemniej zdolna kucharka - co bez w?tpienia potwierdzi Kaba
Asia - zielundino - z Warszawy
Joasia na zlocie pojawi?a sie w GreenClubie i spedzi?a z nami ca?? sobot? - dziewczyna bardzo sympatyczna, zgrabna i ?adna Rozrusz?a nam Kabe do tego stopnia, ?e cho? deklarowa? sie ?e parkiet nie jest dla Niego - sp?dza? w towarzystwie Joasi na nim ca?e godziny Jednym s?owem zielono po zlocie by?o paru osobom
Eliza - elizablee4 - z Gda?ska
Elizy nie mog?o zabrakn?? skoro ca?y zlot mia?a pod nosem Na pocz?tku bardzo niesmia?a szybko sie zaaklimatyzowa?a, rozkreci?a i nie opu?ci?a ?adnego dnia ze zlotowych szale?stw To dziewczyna z klas?, bardzo sympatyczna i chyba bede sie musia?a na Niej skupic i namówic na admina w 4_everyone :P
Natalka - 4!Fun - z Liverpoolu
Natalka - Pani organizator z Info pojawi?a sie tylko w pi?tkowy wieczór i to niestety raptem na pare godzinek. Niemniej wej?cie mia?a szumne - porozdawa?a prezenty - niezb?dnik dobrego bilardzisty - czyli linijk? co wybrani dostali te? czekoladki Natalka to dziewczyna ?ywio?, pi?kna, u?miechni?ta, damska wizytówka serwisu Info
Ania - Ania24051986 - z Che?mna
Ania to jedna z dwóch reprezentantek Info - osoba u?miechni?ta i bardzo skora do zabawy, kandydatka do tytu?u pierwszego biustu zlotu Cz?sto go?ci?a na parkiecie i wida? by?o, ?e zlot ten uzna?a za bardzo udany - a? ?al by?o sie rozstawac
Kasia - *Vicki* - z Gda?ska
Kasia to jedyna Pani nie zrzeszona w ?adnym z dwóch pokoi - graczka pokoi publicznych, kolezanka Ani:-) Niemniej zas?u?y?a na tyty? pierwszych cycków.info ( jakkolwiek to brzmi ) oraz udowodni?a, ?e muchy lgn? do s?odkiego My?le, ?e na neskt zlotach bedzie ju? bardziej zrzeszona
za jakis czas o Panach bo to potrwa co nieco bo by?o Was du?o - wiec póki co nacieszcie oczy Paniami 8-) |
Ostatnio zmieniony przez magdagp 2008-07-18, 14:58, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
KaBa89 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-17, 18:38
|
|
|
uwaga oddzielam .... w innym tego s?owa znaczeniu mozna powiedziec ze nabijam posta ; P |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-07-18, 11:51
|
|
|
No to czas na Facetów :P
Darek - DerekDarecki - z Legnicy
Darek to posta? zlotu wr?cz kultowa :) Rewelacyjny towarzysz wszelkich rozmów, zaanga?owany uczestnik gier, niezmordowany lew parkietu :) Poczuciem humoru i energi? przewy?sza? chyba nas wszystkich - jako kierowca nieocenionego busa da? transport znacznej cz?sci zlotowiczów :)
Daniel - DannyCh - z Lublina
Daniel jest facetem, z którym mozna konie kra?? i góry przenosi? :P Na zlocie b?ysn?? parkietowymi szale?stwami po s?ynnej wymianie koszulek, ca?kiem przyjemnie sie z Nim mi?toli...a i powiem Wam w tajemnicy, ?e brakowa?o ca?kiem niewiele a po przegranym zak?adzie musia?by zmienic barwy na 4_everyone :P
Damian - KaBa89 - z Krakowa
Damian na zlocie w Krakowie by? bardzo cichutki - tu z kolei wszedzie by?o Go pe?no. Mimo stara? nie unikn?? porannej morskiej k?pieli, w bila na ?ywo przegra? z tymi co powinien :P i cho? zawsze twierdzi?, ?e nie ta?czy - ca?e godziny na parkiecie sp?dza? w towarzystwie pa? z 4_everyone :) No i bu?ka za wspóln? noc... w poci?gu oczywiscie :)
Krzysiek - CJINCLNJMO - z Gda?ska
Krzysiek rewelacyjnie sprawdzi? sie w roli organizatora, to Jemu zawdzi?czamy, ?e wyszuka? nam miejsca do pogrania w bila, to On wybra? ?wietny lokal do sobotnich szale?stw :) Poza tym obok zemeckisa okaza? sie najlepszym realnym bilardzist?, ogólnie dusza cz?owiek - to by?a wielka przyjemnosc poznac Ci? na ?ywo :)
Mariusz - Maniek_Kutno - z Kutna
Mariusz to bardzo przystojny i postawny m??czyzna - da? nam z rana popis p?ywackich umiejetnosci :) *** Go wielkie poczucie humoru - zreszt? jak sam mówi - gdy On milczy to robi sie nudno :P S?ysza?am te?, ?e masa? w Jego wykonaniu to co? dla czego warto ?y? :P
Tomek - tomekwoz5 - z Legionowa
Tomek - temat rzeka :P Jak na *SexiBoy* przysta?o by? ulubie?cem damskiej cz?sci zlotu, obdarzony przez natur? nieziemskim spojrzeniem brylowa? na parkiecie i poza nim, z Kab? stoczy? najwa?niejszy mecz bilardowy o tytu?... najs?abszego w ekipie Info, ogólnie przesymaptyczny facet, bez którego zlot by?by znaczniej mniej atrakcyjny :)
Bartosz - JohnyDepp - z Poznania
Haber - facet z charakterem, jeden z najlepszych bilardzistów w realu, niesamowity i charyzmatyczny wykonowaca "El Mariachi" - przy Nim wymieka nawet Banderas :P Cho? nie ta?czy w parach - paru kobitkom z naszego roomu uda?o sie Go zmobilizowac do takich baletów, aaa no i zapomnia?abym - mia? pi?kn? fryzure :P
Kuba - zemeckis - z Poznania
Kuba....dla jeszcze niewtajemniczonych przedstawiam - Pan pisek_leszek - najwi?kszy ?ciemniacz na wp :P przetrwa? zlot w Krakowie, którego by? g?ównym bohaterem i nie pu?ci? pary, ?e to On, na zlocie b?ysn?? oryginalnym zamawianiem taksówki, zreszt? b?yszcza? ca?y czas - zw?aszcza wyrywaj?c co ciekawsze dziewcz?ta - nawet te, co na imprezach pojawia?y sie ze swoimi facetami :D
Grzesiek - *Slabiutki* - z Grudz?dza
Grzes to jeden z najwy?szych uczestników zlotu - 192 cm - ciasteczko :P Facet niezwykle sympatyczny, ?wietny tancerz. Szybki z?apa? wspólny temat z ?e?sk? cz?sci? zlotu, jednak przy grze w butelk? w "Yesterday-u" mia? pecha bo jako? mu losowa?o do ca?owania samych facetów :P Bardzo sie ciesz?, ?e Cie pozna?am :)
Tomek - HoratioCaine - z Poznania
Tomek to jeden z najspokojniejszych uczestników zlotu - na dobre rozkreci? nam sie dopiero w niedziele, kiedy to w ko?cu pojawi? sie na parkiecie i szala? z aparatem fotograficznym :) Facet sympatyczny, obdarzony tajemniczym usmiechem :P W sobote wraca? w koszulce z wywietrznikiem - ale jak to sie sta?o nie wie nikt :P
?ukasz - LukMojBrat - z W?oc?awka
?ukasz na zlocie zjawi? sie w pi?tek wraz z ca?? busow? ekip? Darka. M?ski i bardzo sympatyczny, ?wietny towarzysz kumpelskich rozmów, a jaki sprawny na parkiecie dziewczyny Ch?opaki w akademiku zafundowali mu niez?e ?niadanko - ledwie otworzy? oczy a tu wódeczka z ma?? ilo?ci? soku :P Mnie osobiscie cieszy fakt, ?e w ko?cu ma zdjecia w innej pozycji ni? kucaj?ca :P
Grzegorz - lordvader200 - z Gda?ska
Grzes sp?dzi? z nami pi?tkowy wieczór i sobot? w GreenClubie :) Da? sie pozna? jako bardzo sympatyczny i uczynny facet - dzieki za transport do Bacówki :* ?al tylko, i? planowany wyjazd uniemo?liwi? Mu sp?dzenie z nami tanecznego wieczoru, niemniej wierze, ?e to nie ostatni raz, gdy uda?o nam sie spotkac :) AAA i pies jest niesamowity - wiadomo o co biega :P
Jarek - mamay1 - z Gdyni
Jarek na zlocie pojawi? sie po 2 w nocy w tanecznej Bacówce :) Wpad? w samym ?rodku imprezy gdy towarzystwo by?o ju? mocno rozlu?nione - ale szybko si? zaaklimatyzowa?. Kawa?ków z Nim zata?czonych z pewno?ci? nie zapomn?, jest m??czyzn? z klas?, kulturalnym i symaptycznym - wspo?ne dobierane pary bed? ju? teraz mia?y zupe?nie inny smak :)
?ukasz - klisiu - z Gda?ska
?ukasz to facet, którego znam ju? na ?ywo od roku, rozrywkowy, szalony, obdarzony rozbrajaj?cym u?miechem. Z nieod?acznym aparatem ?wietnie udokumentowa? parkietowe szale?stwa :) Jako jeden z gospodarzy zlotu dba? o transport dla wszystkich - ogólnie dusza cz?owiek - ?ukasz Ty wiesz :*
Tomek - nijoZG - z Zielonej Góry
Tomek ochrzczony jednog?osnie jako - "cz?owiek - mina" - facet o niesamowitym wrecz poczuciu humoru, jak sam mówi ca?y zlot delektowa? sie alkoholem, a ?e Mu smakowa?o to delektowa? sie sporo :P Jako jedyny reprezentant 4_everyone zaliczy? porann? k?piel w morzu, ?wietnie ta?czy - wiem bo sprawdzi?am, ogólnie wielki pozytyw - Tomek - bu?ka :)
Bartek - bobek1906 - z Krakowa
Bartek jest bardzo spokojnym, mi?ym facetem. Dzielnie walczy? przy bilardowym stole, ale ta?ce nie nale?? do Jego ulubionych zajec wiec odpiu?ci? je sobie :P Przez nieporozumienie z zapewniaj?cym Mu nocleg drzewko niestety zlot zako?czy? sie dla Niego wczesniej ni? planowa? :(
S?awek - _K0N!ECZK0_ - z Gda?ska
S?awek nie móg? opu?cic zlotu, który odbywal sie w Jego miescie. W bilardowych potyczkach wyst?pi? w zastepstwie nijo w pokojówce na Info, da? sie pozna? jako osoba bardzo spokojna, powa?na powiedzia?abym nawet - twardo przesiedzia? ca?? sobot? i za nic nie da? wyrwac sie na parkiet :P Mam nadziej?, ?e na nast?pnych zlotach dasz sie nam bardziej rozerwac :P
Marek - drzewo_mocne - z Sopotu
Marek na zlocie by? bardzo krótko - bo jedynie w piatkowy wieczór, sprawy rodzinne nie pozowoli?y Mu poimprezowac z nami d?u?ej. Przez te pare godzin by? bardzo cichy i spokojny - mo?e, gdyby spedzi? z nami ciut wiecej czasu bardziej by sie nam rozkreci? :)
Ponad to przez zlot przewin?li sie jeszcze marjo, Latin_Soul, J@r00, wasssuuup, wiec_wlasnie, TOMEKZABRO pozdrawiamy :beer:
A ja tam by?am miód i wino pi?am..... |
Ostatnio zmieniony przez magdagp 2008-07-18, 17:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
angel88ona [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-18, 12:52
|
|
|
To teraz moze ja cos powiem.. oni s? cudowniiiiiiiiiiiiiiii tyle h na parkiecie co z nimi sp?dzi?am to szoook a jak oni wczesnie rano wpadaj? do pokoju w 10 osob.. bezcenne... az ?za sie w oku kr?ci ... szkoda ze tak szybko... ale nie wykluczone przyspieszenie nastepnego z takimi facetami tylko konie kra?? .... :-*:-*:-*:-*:-*:-*:--*:-*:-*:-*:-* :beer: |
|
|
|
 |
!*AgRaFFkA*! [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-18, 15:05
|
|
|
hahaha Madzia a jednak uda?o Ci si? co? napisa? o ..... no sami wiecie o kim |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
|
|
Wysłany: 2008-07-18, 16:10 Magda D?i Pi
|
|
|
Magda - magdagp - z Bielska Bia?ej
Magda to super babka, nieoceniona organizatorka, energiczna i pe?na poczucia humoru kobieta, bezpo?rednia i ?mia?a w stosunkach towarzyskich, charyzmatyczna o mocnej osobowo?ci, doskona?a tancerka, bardzo dobra bilardzistka, ?wietna kumpela i w ogóle jest NAJLEPSZA !!!
Wad nie znam co nie znaczy, ?e jest od nich wolna, zreszt? jak ka?dy z nas. |
_________________ WzB 2024
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-18, 16:49
|
|
|
pisek leszek zemek t.. ttt..... ttoo tooo sie nazywa chamstwo tak k?ama? ! no coz bywa.. ale w ost miechu dostales baty mecze byly wyrównane
Tak w ogole to domyslalem sie ze to ktos ze skladu ale nie domyslalem sie kto, pod koniec juz mi cos ?witalo.
(a w my?lach: "ogolnie nie toleruje robienia nowego nicku i ukrywania to?samosci .. inaczej sie gra z kim? kogo sie 'zna' ") |
Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-07-18, 16:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-07-18, 17:54
|
|
|
To temat rzeka ..... mo?naby pisa? i pisa?
My?l?, ?e to co nas zaskakuje najbardziej to to, ?e osoby poznane przy wirtualnym stoliku mog? okaza? si? wielkimi kompanami w realnym ?yciu .......
Okaza?o si?, ?e gracze 4everyone i www.bilardy.info prze?amali stereotypy .
Si?? imprezy by?a ilo?? uczestników ( ilu? pewnie tylko magdagp jest w stanie to zliczy? ).... wi?c czemu na kolejnym zlocie nie mia?oby pojawi? si? jeszcze wi?cej osób |
Ostatnio zmieniony przez CJINCLNJMO 2008-07-18, 17:56, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wysłany: 2008-07-18, 17:59
|
|
|
Chcia?em jeszcze podzi?kowa? Madzi, w imieniu wszystkich z info, za tak redaktorskie wr?cz podsumowanie uczestników zlotu na naszym forum..... jeste? nieoceniona |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-07-18, 19:49
|
|
|
heh - Darek ale z pikselami foty to przesadzi?es widac mi wszystkie zmarszczki
W ka?dym razie dzieki za mi?e s?owa - wad mam mnóstwo - ale sie kamufluje - heh
Krzy? to by?a przyjemnosc popisa? o Was - odswie?a?am obraz ka?dego z Was w swej pami?ci - a pisa?am to prawie dwa dni - bo gdy wczoraj by?am w po?owie posta - wywali?o mi pr?d i wszystko posz?o sie pa?? zaczyna?am ponownie od rana - ale efekt jest mysle ca?kiem fajny - wszyscy razem w pigu?ce - buziaki - nekst zlotu te? nie opuszcze |
|
|
|
 |
angel88ona [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-18, 20:12
|
|
|
Daru???... o mnie te? napisz... nie pamietasz juz? "ciiii Darek mówi ... jeszcze jeszcze" |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-18, 20:29
|
|
|
troch? Corela ...
i wuala |
|
|
|
 |
angel88ona [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-18, 22:25
|
|
|
*Sexi*Madzia* hehe :D:D:D:D (PS: bez tego tez sexi oczywiscie :P ) :* |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-07-18, 22:37
|
|
|
Pad?am Tomek ale Ty wariat jestes
Jeszcze pare lat i ka?d? fot? swoj? przed publikacj? gdziekolwiek bede Ci posy?ala do podrasowania
Bu?ka wariacie |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-19, 07:36
|
|
|
Bu?ka ! ok, jestem do us?ug Studio Szakal Photo Paint czynne ca?? dob? |
Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-07-19, 07:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-07-19, 12:36
|
|
|
W podziekowaniu za cudowne chwile sp?dzone w Gda?sku
Dla Wszystkich uczetników Zlotu z 4_everyone & wwwBILARDYinfo
Turniej Wspomnieniowo - Integracyjny
Niedziela (20.07) -> Godzina 21.00 -> Zapisy na stole nr 2
W turnieju mog? wyst?pi? tylko osoby, które cho? na par? chwil pojawi?y si? w Gda?sku
Tur na "16" lub "32" osoby -> W razie niepe?nego sk?adu przyznamy wolne losy
To pierwszy turniej reklamowany przeze mnie, w którym nie przyznamy nagrody w postaci wirtualnych $
Zagramy towarzysko, dla samej przyjemno?ci wspólnej gry
Serdecznie Zapraszamy
|
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-19, 14:46
|
|
|
aha.. to juz nie moge w nim zagra? ? wolicie wolnego losa
Przeciez bylem z Wami duchem dzwonilem do woza |
Ostatnio zmieniony przez 4SZAKAL4 2008-07-19, 14:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-07-19, 15:53
|
|
|
?eby Was uczestników zlotu zach?ci? do udzia?u w tym turze - o ile dodatkowa zach?ta w ogóle jest potrzebna - powiem tak....
Przewidzieli?my jednak ma?? nagrode dla trzech pierwszych graczy turnieju - b?dzie to nagroda niespodzianka, któr? otrzymacie najpó?niej w poniedzia?ek wieczorem - co? zwi?zanego ze zlotem i cos co z pewno?ci? sprawi Wam przyjemno?? - zapraszam Was
P.S Tomku wybacz t? prywat? - lecz w tym przyapdku przewag? na obecno?ci? duchem ma obecno?? cia?em - to turniej, do którego organizacji zdeklarowalam sie w trakcie trwania zlotu - ma on dac nam jeszcze raz pare wspólnych chwil - teraz ju? niestety jedynie za po?rednictwem kabelka i monitora
Na przysz?o?? Tomek lepiej negocjuj z dziewczyn? wyjazd |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-19, 16:55
|
|
|
fajnie :-] |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
|
|
Wysłany: 2008-07-19, 17:25
|
|
|
hmmm
dla niektórych zlot jeszcze trwa np dla mnie...
ja dopiero w domu b?d? jutro o 7.33
w Mielnie odby?o si? par? konkursów parowych, w których brylowali : Maniek_Kutno oraz tomekwoz5 ogrywaj?c Habra vel JD vel Wielkiego Mistrza B oraz co niesamowite PISKA_LESZKA
Pozdrowienia dla zlotowiczów z Mielna |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-19, 17:29
|
|
|
hmmm
dla niektórych zlot jeszcze trwa np dla mnie ...
ja dopiero w domu b?d? jutro ok 7:00
w Mielnie si? dzia?ooooo :PPPP
Mistrz B i Suchar nie podo?ali ... chyba, ?e Zemkowi pójdzie w poci?gu hahaha
do zobaczenia na sto?ach w niedziele wieczorkiem ;) bede |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-20, 07:32
|
|
|
zlot mo?na uzna? za zako?czony |
|
|
|
 |
angel88ona [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-20, 12:53
|
|
|
no to teraz ch?opaki relacje z Mielna poprosimy i zdjecia :P:P |
|
|
|
 |
JohnyDepp

|
|
Wysłany: 2008-07-20, 16:39
|
|
|
a i owszem zlot mozna uznac za zakonczony. pelny "odlot" w mielnie no i swietna atmosfera. pogoda nie dopisywala ale nadrabialismy to nocnymi wypadami :D. Tylko panu Mariuszowi chyba osoby dominujace sie pomylily ;P Poznan rzadzi ;) |
_________________ Larry Bird w 1986 r. po tym jak Jordan zdoby? 63 punkty przeciwko Celtom - "... my?l?, ?e to by? Pan Bóg przebrany za Michaela Jordana ... " |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wysłany: 2008-07-20, 23:59
|
|
|
Kochani
Mam wielk? przyjemno?? [mimo porazki w pierwszej rundzie ]podsumowa? jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny turniej, w którym zagra?y ze sob? osoby znaj?ce sie na ?ywo, osoby, które wódk? ze sob? pi?y, ta?czy?y na parkiecie, k?pa?y sie w morzu, spa?y pod jedn? ko?dr?
Najbardziej cieszy mnie fakt, i? udowodnili?my, ze ekip? jeste?my zgran? i swietnie zorganizowan? - 28 osób zmobilizowanych w jednym dniu o jednej godzinie - brawo
:beer:
Wyniki Turnieju - wygrali zdecydowanie trzej zawodnicy 4_everyone - co widac na zdjeciach :P
1 miejsce obdarzony nieziemkim spojrzeniem tomekwoz5
2 miejsce obdarzony nieziemskim u?miechem #_Ka_Ba_89_#
3 miejsce obdarzony niezmskimi po?ladkami HoratioCaine
Jednym s?owej dwaj nas?absi zawodnicy Info w realu s? niepokonani tu w sieci - chyle czo?a i serdecznie gratuluj? :*
Wolas pokona? w meczu o 3 miejsce dzielnie walcz?cego w ca?ym turnieju Krzy?ka (CJINCLNJMO), któremu równie? gratuluje postawy
Nagroda Niespodzianka turnieju bedzie do odebrania w sieci najpó?niej do wtorku wieczorem
Dla trzech pierwszych graczy turnieju, dla ka?dego indywidualnie nasz niezast?piony klisiu przygotuje sk?adanke z ich zdje? ze zlotu, z podk?adem muzycznym i takimi tam bajerkami
Mam nadziej?, ?e taka w?asnie pami?tka oka?e sie w tym wypadku nagrod? o stokro? lepsz? ni? wirtualne dolary
Jeszcze raz serdecznie dziekuj? wszystkim Przyjacio?om z wwwBILARDYinfo i 4_everyone za ka?d? wspóln? zlotow? chwil? oraz za udzia? w tym wyj?tkowym turnieju
Z bilardowym pozdrowieniem
magdagp - 4_everyone |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wysłany: 2008-07-21, 01:25
|
|
|
Owszem zlot ju? si? zako?czy?...... ale nasza zaprzyja?niona Pani Admin musia?a wymy?le? co?, co nie pozwoli o nim zapomnie? ... Turniej Zlotowiczów ;-)
Chcieli?my bardzo serdecznie podzi?kowa? za go?cinno?? i dopuszczenie do pierwszej czwórki graczy www.bilardy.info
Trzeba przyzna?, ?e pomys? by? strza?em w dziesi?tk?, gdzy? na turnieju pojawili si? prawie wszyscy zlotowicze ....
Czy?by proporcja pomiedzy wirtualnym bilardem a prywat? graczy z wp mia?a si? odwróci? .... |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-21, 01:36
|
|
|
ale fotk? to wybra?a? ....dobrze, ze jeszcze sta?em na nogach
pomys? na turniej bardzo fajny
Frekwencja dopisa?a co bardzo cieszy ...
Niespodzianek tak jak na ?ywo nie by?o kolejno?? podobna
Dzi?kujemy Madziu
PS. Przepraszam |
|
|
|
 |
klisiu [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-07-23, 00:17
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|