|
Dziêkujê za grê i ¿yczê powodzenia. |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-09-30, 19:41
|
|
|
| Dziêki Maniek za wspólne mecze :) Ja równie¿ dziêkujê wszystkim za grê. Ostatnio nie grywa³em i pojawi³o siê na forum trochê osób, z którymi nie zdarzy³o mi siê nawet porozmawiaæ, a o grze nie wspomnê, ale s± przecie¿ starzy wyjadacze, z którymi to przysz³o mi toczyæ boje. Mam nadziejê, ¿e mecze ze mn± nie by³y udrêk± i raz mniej raz bardziej obfitowa³y w te pozytywne emocje. Z dniem dzisiejszym rezygnujê z roli Organizatora i dziêkujê kolegom po fachu oraz wszystkim, którzy przewinêli siê przez moje ligi przez ostatnie (prawie) 3 lata. Do zobaczenia kiedy¶ tam przy wirtualnym stoliku. <³apka> |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-09-30, 20:51
|
|
|
O Maniu¶ i Wojtu¶ no to trzymajcie sie. Wasza pozycja na tych stanowiskach byla odpowiednia i wzorowa :) dzieki za prowadzenie lig. Kalash z Tob± to ja zaczynalem od "malego" wchodzic w ten bilard zaczynajac na UK i byles jestes i bedziesz najlepszym ziomkiem na calym serwisie pozdro |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2008-09-30, 20:54 Dziêkujemy Ci kalashnikov_
|
|
|
W imieniu organizatorów dziêkujê za wspó³tworzenie serwisu, prowadzenie 1 i 2 Ligi B8 UK oraz wszystkie chwile spêdzone na forum, naszych pokojach i czatach i ¿yczê szczê¶liwego nowego ¿ycia.  |
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
Wys³any: 2008-09-30, 21:54
|
|
|
Wojtku - ja nigdy nie mia³am przyjemo¶ci zagrac w ¿adnej Twojej lidze - w sumie nigdy nie mieli¶my okazji nawet spotkac sie przy wirtualnym stole o ile pamietam - ale za³apali¶my kiedy¶ kontakt przynajmniej pi¶mienny
Zawsze jak ktos pisze, ¿e na stanowisku administracyjnym spêdzi³ 3 lata - wzbudza to mój wielki szacunek - trzeba miec charyzme by robiæ to tak d³ugo bez watpienia :)
Mam nadziejê, ¿e zamienimy jeszcze nie raz s³owo - a mamy temat co nas ³±czy :) - temat jest czworono¿ny :)
Wszystkiego dobrego :) |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-01, 06:03
|
|
|
| Szakalu, a¿ mi ³za siê zakrêci³a w oku hahaha :P No Madziu...czworono¿ny temat rzeka :) |
|
|
|
 |
Ania24051986 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-01, 07:16
|
|
|
hmmmm.... no nic;) 3maj sie Wojtek;-) pasQdniku wstretny:PPPP
:* |
|
|
|
 |
Mop92. [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-12, 07:47
|
|
|
| Kalach... znam Ciê od kiedy b9 rozkwita³o... nie raz mierzyli¶my kije. My¶lê ¿e nie raz jeszcze zmierzymy choæ ostatnio na wirt widzia³em Ciê pó³ roku temu jak nie wiêcej! Do Bytomia daleko nie mam ;P do pogody 4 przystanki... Trzymaj siê polonisto ;D i napisz kiedy¶ jak bêdziesz mia³ ochotê pograæ :) |
|
|
|
 |
HOOLLAND [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-11-10, 22:32
|
|
|
| Nie bede sie rozpisywal , zreszt± ca³kiem niedawno rezygnowa³em po raz pierwszy:), jak siê skoñczy³o wszyscy wiemy:) falstart klasyczny...Tym razem dziêkuje za gre po raz ostatni.By³a to ciê¿ka, ale przemy¶lana decyzja, dziêki za wszystkie mi³e chwile spêdzone przy stole , ¶mia³o mogê to powiedzieæ z jednymi z najlepszych snokerzystów. Gra w barwach BI to zaszczyt , Jeszcze raz dziêki. Powodzenia !!! |
| Ostatnio zmieniony przez HOOLLAND 2008-11-10, 22:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2008-11-10, 22:41
|
|
|
Dziêki Rafale za dotychczasow± grê, mam nadziejê, ¿e wrócisz jeszcze do nas i zdobêdziesz tyle mistrzostw co vicemistrzostw
Rozerga³e¶ wiele sezonów, wygra³e¶ wiele w tym serwisie... mam nadziejê, ¿e to nie koniec i zabraknie Ci kiedy¶ wspó³zawodnictwa na tym serwisie
Pozdrawiam |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2008-11-10, 23:01 Dziêki Rafek, wracaj zdrów:)
|
|
|
Dziêki Rafek za te lata co spêdzi³e¶ z nami, niech Ci teraz Twoja klata zarasta krzakami. Bo jak gra³e¶ w snookera to jednak goliæ siê musia³e¶ i w ten sposób dobry przyk³ad m³odzie¿y dawa³e¶.
Teraz bêdziesz ¶ni³ po nocach o tych mi³ych chwilach, które jeszcze mog± wróciæ po "kambeku z cywila".
Pozdrowienia dla Ciebie i ma³¿onki równie¿, a od braku snookera na pewno nie schudniesz.
 |
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
 |
|
|