wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Dziêkujê za grê i ¿yczê powodzenia.
Autor Wiadomo¶æ
kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-09-30, 19:41    

Dziêki Maniek za wspólne mecze :) Ja równie¿ dziêkujê wszystkim za grê. Ostatnio nie grywa³em i pojawi³o siê na forum trochê osób, z którymi nie zdarzy³o mi siê nawet porozmawiaæ, a o grze nie wspomnê, ale s± przecie¿ starzy wyjadacze, z którymi to przysz³o mi toczyæ boje. Mam nadziejê, ¿e mecze ze mn± nie by³y udrêk± i raz mniej raz bardziej obfitowa³y w te pozytywne emocje. Z dniem dzisiejszym rezygnujê z roli Organizatora i dziêkujê kolegom po fachu oraz wszystkim, którzy przewinêli siê przez moje ligi przez ostatnie (prawie) 3 lata. Do zobaczenia kiedy¶ tam przy wirtualnym stoliku. <³apka>

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-09-30, 20:51    

O Maniu¶ i Wojtu¶ :-) no to trzymajcie sie. Wasza pozycja na tych stanowiskach byla odpowiednia i wzorowa :) dzieki za prowadzenie lig. Kalash :-P z Tob± to ja zaczynalem od "malego" :lol: wchodzic w ten bilard zaczynajac na UK :-D i byles jestes i bedziesz najlepszym ziomkiem na calym serwisie :-) pozdro

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Do³±czy³: 12 Maj 2004
Wys³any: 2008-09-30, 20:54    Dziêkujemy Ci kalashnikov_

W imieniu organizatorów dziêkujê za wspó³tworzenie serwisu, prowadzenie 1 i 2 Ligi B8 UK oraz wszystkie chwile spêdzone na forum, naszych pokojach i czatach i ¿yczê szczê¶liwego nowego ¿ycia.

ZAPISY DO LIG i WzB

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2008-09-30, 21:54    

Wojtku - ja nigdy nie mia³am przyjemo¶ci zagrac w ¿adnej Twojej lidze - w sumie nigdy nie mieli¶my okazji nawet spotkac sie przy wirtualnym stole o ile pamietam - ale za³apali¶my kiedy¶ kontakt przynajmniej pi¶mienny ;-)

Zawsze jak ktos pisze, ¿e na stanowisku administracyjnym spêdzi³ 3 lata - wzbudza to mój wielki szacunek - trzeba miec charyzme by robiæ to tak d³ugo bez watpienia :)
Mam nadziejê, ¿e zamienimy jeszcze nie raz s³owo - a mamy temat co nas ³±czy :) - temat jest czworono¿ny :)
Wszystkiego dobrego :)

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-01, 06:03    

Szakalu, a¿ mi ³za siê zakrêci³a w oku hahaha :P No Madziu...czworono¿ny temat rzeka :)

Ania24051986
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-01, 07:16    

hmmmm.... no nic;) 3maj sie Wojtek;-) pasQdniku wstretny:PPPP
:*

Mop92.
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-10-12, 07:47    

Kalach... znam Ciê od kiedy b9 rozkwita³o... nie raz mierzyli¶my kije. My¶lê ¿e nie raz jeszcze zmierzymy choæ ostatnio na wirt widzia³em Ciê pó³ roku temu jak nie wiêcej! Do Bytomia daleko nie mam ;P do pogody 4 przystanki... Trzymaj siê polonisto ;D i napisz kiedy¶ jak bêdziesz mia³ ochotê pograæ :)

HOOLLAND
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-10, 22:32    

Nie bede sie rozpisywal , zreszt± ca³kiem niedawno rezygnowa³em po raz pierwszy:), jak siê skoñczy³o wszyscy wiemy:) falstart klasyczny...Tym razem dziêkuje za gre po raz ostatni.By³a to ciê¿ka, ale przemy¶lana decyzja, dziêki za wszystkie mi³e chwile spêdzone przy stole , ¶mia³o mogê to powiedzieæ z jednymi z najlepszych snokerzystów. Gra w barwach BI to zaszczyt , Jeszcze raz dziêki. Powodzenia !!!
Ostatnio zmieniony przez HOOLLAND 2008-11-10, 22:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-11-10, 22:41    

Dziêki Rafale za dotychczasow± grê, mam nadziejê, ¿e wrócisz jeszcze do nas i zdobêdziesz tyle mistrzostw co vicemistrzostw :-D
Rozerga³e¶ wiele sezonów, wygra³e¶ wiele w tym serwisie... mam nadziejê, ¿e to nie koniec i zabraknie Ci kiedy¶ wspó³zawodnictwa na tym serwisie
Pozdrawiam

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Do³±czy³: 12 Maj 2004
Wys³any: 2008-11-10, 23:01    Dziêki Rafek, wracaj zdrów:)

Dziêki Rafek za te lata co spêdzi³e¶ z nami, niech Ci teraz Twoja klata zarasta krzakami. Bo jak gra³e¶ w snookera to jednak goliæ siê musia³e¶ i w ten sposób dobry przyk³ad m³odzie¿y dawa³e¶.
Teraz bêdziesz ¶ni³ po nocach o tych mi³ych chwilach, które jeszcze mog± wróciæ po "kambeku z cywila".
Pozdrowienia dla Ciebie i ma³¿onki równie¿, a od braku snookera na pewno nie schudniesz.

ZAPISY DO LIG i WzB

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku