|
Siemanko |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2011-08-25, 14:25 Siemanko
|
|
|
Siemankooooooooooooooooo!!!! :D
Podstawowe pytanie - CO U WAS S£YCHAÆ?! :D pewnie rzadko wchodzicie na to formu, a ju¿ pewnie te¿ jest mniej ludzi ze starej gwardii. Z legend POOLA B82004 i UK :)
Pewnie bym nie wpad³ ale dosta³em maila z automata od ZMAK'a ze skasowane bedzie moje konto bo rok sie nie logowa³em :P
To jak tu ju¿ jestem pomy¶la³em, ¿e co¶ nama¿ê :D dalej widzê chyba ci±gniecie ligi ale ju¿ na NOWYM, mnie on nigdy nie poci±ga³ :) wola³em 2004. Od 3 lat, napieprzam w strzelankê typu Counter Strike, a zwie siê CROSS FIRE. Gra ze stanów ale ju¿ s± europejskie serwery wiêc jest fajnie. Mam klan z³o¿ony z 10 polaków, ogólnie wygrali¶my Mistrzostwa Polski rok temu i w tym roku te¿ mamy jak narazie najlepsz± ekipê :) Walczymy te¿ ostro na europejskiej scenie, gra jest w europie jeszcze ma³o rozwinieta ale coraz g³o¶niej o niej no i mo¿e bêd± nied³ugo jakie¶ LANY a wtedy szukanie multigamingu który nas zasponsoruje, jaki¶ wyjazd za granicê albo co¶ tam :P tak¿e zabawa jest przednia bo w PL - rz±dzimy :) Jestem te¿ w sk³adzie reprezentacji POLSKI na stronie Electronic Sports League - ESL, najbardziej popularna na ca³ym ¶wiecie strona, po¶wiêcona grom: ligi, puchary, nagrody, imprezy ¶wiatowe - wszystko.
No i jakby nie by³o, dalej staram siê pokazywaæ klasê w bilarda :D tylko tym razem od ponad roku gram na stronie http://www.omgpop.com/#/arcade/gamelobby/pool
Gram w to bo istniej± w³a¶nie ligi: polska i europejska. Oczywi¶cie w obu zajmuje 1 miejsce :D
POLSKA ---> http://www.esl.eu/pl/#/pl/omgpop/pool/1on1/ladder/
EUROPA ---> http://www.esl.eu/pl/#/eu/omgpop/pool/1on1/ladder/
W polsce w ta gre nie ma rywali :P przegrana jak jest to fartem od niechcenia :P ale tradycjê bilarda dalej ci±gnê :D
Ca³ujê Was wszystkich którzy mnie pamiêtaj± :P najbardziej ³obuziarkee oh oh tak tak!!! Dalej jestem taki *** jak by³em no troszkê dojrza³em wiêc czasami siê opamiêtujê xD Kalashnikova morde zachlan± ci±gle! No wszystkich pozdrawiam :) Darka Czyrków KIGAMów Zmaków Danielów CJINA Manka i innych
POZDROWIONKA MORDY HYHYHYHY!!! |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2011-08-25, 15:24
|
|
|
Witaj Szakalu, Ty w mordkê m±dralu, kupê czasu Ciê tutaj nie by³o. Przez ten okresik mieli¶my bezstresik, spokojny roczek, po prostu mi³o. Jednak fajnie, ¿e wpad³e¶, ¿e nas pozdrowi³e¶, ¿e co¶ o sobie nam na¶wietli³e¶. I my równie¿ Ciê pozdrawiamy i ewentualnie do lig zapraszamy. |
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
^czyrus14 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2011-08-28, 13:27
|
|
|
Witaj szakal <9>
pozdrowienia równie¿ ja te¿ pamiêtam ja codziennie sie loguje na forum , jestem na bierz±co tylko ,¿e ju¿ bardzo ma³o gram wiêcej drinkuje hehe ;) |
|
|
|
 |
saygon88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2011-11-01, 09:58
|
|
|
Ja te¿ pragnê przywitaj starych wyjadaczy :D
Wstyd mi siê przyznaæ, ale trafi³em tu przez przypadek. Po ma³ych problemach z systemem musia³em importowaæ na nowo kontakty gg. I tam oczywi¶cie pojawi³y siê kontakty niegdy¶ przeze mnie skasowane (Zmak i Derek, musicie mi wybaczyæ:P) z opisami tej oto stronki Z ciekawo¶ci wlaz³em i troszkê wkrêci³em siê na nowo Na pewno nie na tak± skalê jak kiedy¶, ale ju¿ zacz±³em trochê graæ Potrzeba mi wprawy, bo nowy bilardzik ró¿ni siê od starego, i ca³kiem mo¿liwe, ¿e powrócê do której¶ z lig :)
Teraz mo¿na znale¼æ mnie pod innym nickiem(saygon88), bo stary mi wykasowali, a z reszt± ju¿ trochê mi nieodpowiada³. W koñcu Tworzy³em go z 10 lat temu
Pozdro dla starych wyjadaczy, który jakim¶ cudem mog± mnie jeszcze pamiêtaæ
kysiopysio (saygon88) |
|
|
|
 |
DarekDarecki
|
|
|
|
|
 |
saygon88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2011-11-01, 11:35
|
|
|
o kurcze kiedy to by³o :D a¿ mi³o popatrzeæ
teraz jeszcze z wiêksz± motywacj± bêdê odwiedzaæ gry i forum ;) |
|
|
|
 |
blaireQ
Organizator 
Do³±czy³: 25 Pa¼ 2011 Posty: 419
|
|
Wys³any: 2011-11-02, 14:46
|
|
|
Witam serdecznie :)
Tak jak wyzej juz ktos zaczal przywitania tak i ja to zrobie :D
Byc moze niektorzy jeszcze mnie pamietaja :) moze nie pamietaja mnie zabardzo z ligi ale ogolnie z bilardu 2004 :) gdzie bylem niemal od samego poczatku :) i postanowilem sprobowac moich sil teraz w lidze B8 :) zobaczymy co z tego bedzie. Bardziej zalezy mi na odnowieniu kontaktow ze starymi znajomymi niz cokolwiek innego ale jak wygram w EKSTRAKLASIE tez sie wcale nie pogniewam :)
Miedzy innym chciualbym sie ze wszystkimi graczami i starymi znajomymi przywitac i zyczyc wszystkiego dobrego w grach :)
Pozdrowienia dla KYSIOPYSIO :) pewnie mnie pamietasz jeszcze :P:P i cala reszte bandy i starych wyjadaczy z gamedesire :) |
|
|
|
 |
DarekDarecki
|
|
Wys³any: 2011-11-02, 16:40
|
|
|
Witaj ponownie blaireQ w serwisie.
Pamiêtam jak walczyli¶my na B8 graj±c w Ekstraklasie. Najlepszy wynik osi±gn±³e¶ w pa¼dzierniku 2005 roku, by³e¶ wtedy Wicemistrzem.
http://99adam99.ovh.org/b8archiwum/exs15.html
W tej edycji zremisowali¶my.
Na razie nie spotkamy siê na sto³ach ósemki, gdy¿ nie biorê udzia³u w lidze B8, ale w przysz³o¶ci kto wie.
Powodzenia w rozgrywkach i ogólnie. |
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
blaireQ
Organizator 
|
|
Wys³any: 2011-11-02, 19:17
|
|
|
DerekDarecki witam :) Twoj nik pamietam doskonale jak i nicki calej ekipy tamtejszej ekstraklasy :) w tym czasie to moim zdaniem byla najlepsza ekipa bilardu 8 :) a widzisz jednak jakies osiagniecie w lidze mialem:D fajnie by bylo sciagnac cala ekipe spowrotem a byloby napewno ciekawie:)
szczerze - fajnie powrocic spowrotem do swiata bilardu ! :) mam nadzieje ze bedziemy razem milo spedzalki czas na bilardach :)
hyhyhy
BLAIREQ :D |
|
|
|
 |
saygon88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2011-11-03, 17:08
|
|
|
fajnie, ¿e starzy wyjadacze wracaj± a jeszcze fajniej, ¿e czê¶æ z nich gra nadal :)
pewnie, ¿e pamiêtam Ciê blaireQ :D |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

Do³±czy³: 27 Lip 2004 Posty: 19
|
|
Wys³any: 2011-11-08, 06:38
|
|
|
Wow.. ostatni± rzecz± której bym siê spodziewa³, to to, ¿e kto¶ usunie mój post..
Smutne. |
|
|
|
 |
DarekDarecki
|
|
Wys³any: 2011-11-08, 19:50
|
|
|
Nie przejmuj siê Szymon, ten u¶miech jest naprawdê Twój, a reszta moja, moja, moja............. |
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
saygon88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2011-11-11, 13:58
|
|
|
| nie wiem co napisa³ Szymon, ale pamiêtam, ¿e my nawet w jednym klanie przez chwilkê grali¶my :D |
|
|
|
 |
blaireQ
Organizator 
|
|
Wys³any: 2011-11-22, 22:12
|
|
|
klan :D ojejku to bylo niezle :D moze teraz zrobimy jakis turniej druzynowy?? co na to organizatorzy??:D
SAYGON zrob sobie nick Kysiopysio bo jakos przypomina mi stare czasy :) |
| Ostatnio zmieniony przez blaireQ 2011-11-22, 22:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
miru70 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2012-02-05, 12:41
|
|
|
czesc jestem tu nowy
wysylam wyniki i nie wiem cze dobrze to robie
bo nikt ich nie zapisuje |
|
|
|
 |
Zmak

Do³±czy³: 25 Wrz 2004 Posty: 1317
|
|
Wys³any: 2012-02-05, 13:36
|
|
|
Witaj miru70
Grasz w 2 lidze B8 i wynik jednego meczu jest wpisany. Pod tabelk± pisze:
Ostatnia aktualizacja: 2012-02-03, 14:22
Pozosta³e mecze, które zagra³e¶ mia³y miejsce pó¼niej, dlatego nie s± wpisane. Zostanie to zrobione wkrótce. |
_________________ ZAPISZ SIĘ DO WYBRANEJ LIGI Zapraszam. |
|
|
|
 |
dziadek_50
Organizator 
Do³±czy³: 14 Kwi 2012 Posty: 149
|
|
Wys³any: 2012-04-15, 13:29
|
|
|
Witam wszystkich zapisalem sie do ligi snookerka kiedy bede mogl zagrac? |
_________________ Nam jedna szarża-do nieba wzwyż,i jeden order-nad grobem krzyż |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
Do³±czy³: 27 Lip 2005 Posty: 1299
|
|
Wys³any: 2012-04-15, 15:39
|
|
|
Witaj na wwwBILARDYinfo
Zapewne jeszcze dzisiaj organizator snookera- DerekDarecki, do³±czy Ciê do 2L i zostaniesz o tym poinformowany. Powodzenia. |
|
|
|
 |
DarekDarecki
|
|
Wys³any: 2012-04-15, 20:34
|
|
|
Witaj.
Zosta³e¶ do³±czony do 2L snookera i EX semi pro, edycja kwietniowa. Wszystkie najwa¿niejsze informacje s± pod tabelkami. Przed gr± proszê zapoznaæ siê z regulaminem oraz zasadami fair play. Pamiêtaj, ¿e je¶li zaczynasz edycjê masz obowi±zek j± dokoñczyæ. Rezygnacjê mo¿na z³o¿yæ jedynie do 15-go pod warunkiem, ¿e nie masz zagranych wiêcej, ni¿ 2 mecze.
Je¿eli grasz na drugim stole lub wykonujesz inn± czynno¶æ, przed rozpoczêciem meczu zapytaj przeciwnika czy nie bêdzie mu to przeszkadza³o.
Drastyczne lub powtarzaj±ce siê ³amanie zasad fair play mo¿e skutkowaæ dyskwalifikacj± zgodnie z regulaminem, o której decyduje organizator lub zarz±d.
¯yczê wielu emocji.
org. DerekDarecki |
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
dziadek_50
Organizator 
|
|
Wys³any: 2012-04-17, 07:13
|
|
|
Dzieki za szybka reakcje .
Pierwsze meczyki juz rozegrame |
_________________ Nam jedna szarża-do nieba wzwyż,i jeden order-nad grobem krzyż |
|
|
|
 |
Silver^Day [Usuniêty]
|
Wys³any: 2012-04-18, 16:28
|
|
|
| Równie¿ witam, na start tak¿e zapisa³em siê do ligi snookera ;) |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wys³any: 2012-04-18, 16:46
|
|
|
Witaj Silver^Day
¯yczê powodzenia w rozgrywkach naszego serwisu . |
|
|
|
 |
dziadek_50
Organizator 
|
|
Wys³any: 2012-04-20, 09:40
|
|
|
Mi³o widzieæ Silver |
|
|
|
 |
mmathys [Usuniêty]
|
Wys³any: 2012-08-15, 14:22
|
|
|
witam ;)
Równie¿ siê przypominam ;] mo¿e jeszcze kilka osób pamiêta mnie pod nickiem Mathys.
Trochê czasu tutaj spêdzili¶my z moim Ojcem Fiodor1969.
Moze bez wielkich sukcesów , ale mile spêdzony czas ;) Ja postanowi³em wróciæ , niestety juz na innym nicku bo teraz bêdzie to mmathys.
Zobaczymy jak bêdzie szlo ... ;]
Pzdr |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wys³any: 2012-08-15, 15:11
|
|
|
Powodzenia... i pozdrów Tatusia |
|
|
|
 |
*_Coolio_* [Usuniêty]
|
Wys³any: 2013-07-23, 20:16
|
|
|
| Witam wszystkich INFOwichów, mam zamiar pograć w ligach, nie do końca jeszcze rozumiem co tu i jak opanowałem na razie tylko tabele mam nadzieje że administracja w razie czego pomoże. Spotkamy się przy stole. Powodzenia. |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
|
|
Wys³any: 2013-07-24, 10:12
|
|
|
Witaj w serwisie,
powodzenia i dobrej zabawy, życzę |
|
|
|
 |
WojtekPL_147
Do³±czy³: 20 Gru 2009 Posty: 5
|
|
Wys³any: 2014-09-15, 11:48
|
|
|
| Witam wszystkich ponownie :) od października wracam do lig, na razie zapisałem się do mieszanej, 8UK i snookera :) Pozdrawiam! ;) |
|
|
|
 |
DarekDarecki
|
|
Wys³any: 2014-09-15, 18:52
|
|
|
Ano siemano Wojciechu z Opoczna, miło nam to czytać.
Osobiście bardzo lubię z Tobą grać, bo nigdy nie można z góry założyć kto wygra.
Niebawem spikniemy siÄ™ na stole i popykamy sobie - OLE |
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
dziadek_50
Organizator 
|
|
Wys³any: 2014-09-18, 16:38
|
|
|
| Miło powitać Wojtus.Bedzie kogo nareszczie ogrywac hehe (żart oczywiście) |
|
|
|
 |
 |
|
|